Sprawdźmy swoją wiedzę.
Re: Sprawdźmy swoją wiedzę.
nie wiem jak to sie pisze. Dog Shelow?
swoją drogą nie lubię takich typków.
swoją drogą nie lubię takich typków.
Powinno być Doug ale odpowiedź jak najbardziej prawidłowa. Czarny teraz Twoja kolej.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
to skoro już jesteśmy przy tym odcinku, jak prowadzący randkę w ciemno przekręcał imię Kyle'a?
Kyle w tym odcinku z resztą był moim guru, powinien co odcinek chodzić nawalony.
Kyle w tym odcinku z resztą był moim guru, powinien co odcinek chodzić nawalony.
Mówił na niego Lyleczarny wrote:to skoro już jesteśmy przy tym odcinku, jak prowadzący randkę w ciemno przekręcał imię Kyle'a?
To samo pomyślałam oglądając ten odcinek.czarny wrote:Kyle w tym odcinku z resztą był moim guru, powinien co odcinek chodzić nawalony.
A tak w ogóle to niektóre pytania się nam zaczynają powtarzać.
Twoja kolej Kati.
To ja mogę mogę Mam nadzieję że Kati się nie obrazi a jeśli tak to proszę o wybaczenie ale nie mogłam się powstrzymać
Jak nazywał się utwór króry wykonał Alex z jego kapelą w odcinku Blind date
Jak nazywał się utwór króry wykonał Alex z jego kapelą w odcinku Blind date
Jeśli chodzi o piosenkę na samym koncercie to był to utwór Phila Collinsa "In the air tonight". Mam ten fragment na kompie, oczywiście w formie mp3 i często go słucham. Śmiem nawet twierdzić, że to wykonanie jest lepsze niż oryginał. Głównie ze względu na wokal Majandry.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
Niestety to nie to. Chodzi mi o piosenkę o którą wykonali na próbie
No to Goya właśnie znalazłaś coś czego nie wiem. Pamiętam, że na przesłuchaniu wykonywali "Miłość boli" albo coś w tym stylu. Ale na próbie to nie mam pojęcia. Widzisz udowodniłaś, że jest coś czego femii nie wie.
Właśnie że femii wie, bo o to mi chodziło po prosto się przejęzyczyłam z tą próbą czy przesłuchaniem. A teraz femii zagnij nas jakimś mega wypaśnym pytankiem
Hura, hura femii wie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To żeby było miło.
W co Isabel wtopiła pistolet Jessego ?
To żeby było miło.
Jasne że się nie obrażę. Szczerze mówiąc to w ogóle nie miałam przygotowanego pytania.Goya wrote:To ja mogę mogę Mam nadzieję że Kati się nie obrazi a jeśli tak to proszę o wybaczenie ale nie mogłam się powstrzymać
Jaka radość A to chyba była patelnia?femii wrote:Hura, hura femii wie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To żeby było miło.
Radość bo najpierw mnie podbudowują
a potem zadają pytania by wprowadzić mnie w błąd i pogrążyć w rozpaczy z powodu nie wiedzy.Goya wrote:Czarny to ty jeszcze nie wiesz że femii wie wszystko
A na końcu się okazuję, że to pomyłka i jednak wiedziałamGoya wrote:Jak nazywał się utwór króry wykonał Alex z jego kapelą w odcinku Blind date
A tak na marginesie to Twoja odpowiedź Kati jest prawidłowa.Goya wrote:Właśnie że femii wie, bo o to mi chodziło po prosto się przejęzyczyłam z tą próbą czy przesłuchaniem.
A mówiono mi że nie muszę się podlizywać Wiadomo że to był komplement w strone femii z elementami prawdy, jedno dobre słówko a może dać taką radość
Widzicie jak mało trzeba żeby femii rozjaśnić dzień Swoją drogą Kati Twoja kolej na zadanie pytania.
Co zamówiła Isabel gdy przyszła do Crashdown chcąc spróbować pogadać z Marią? Wiecie, wtedy kiedy bała się że ona ich wyda?
Czy to były frytki ?
Dobrze to ja zadam pytanko skoro nikt nikt nie chce
Jak brzmiało hasło Alexa którym zakodował dostęp do folderu który zawierał zdania Leanna nie jest Leanną ?
Jak brzmiało hasło Alexa którym zakodował dostęp do folderu który zawierał zdania Leanna nie jest Leanną ?
Takich rzeczy się nie zapomina. Hasło brzmiało JA OGIER. Coś dokładnie w stylu Alexa. Szkoda, że go zabrakło.
Moje pytanie :
W jakiej kolejności Michael układał płyty Metallici?
Moje pytanie :
W jakiej kolejności Michael układał płyty Metallici?