Max Evans//\\Jason Behr #4
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Misiu, slonce, niech no cie usciskam! Zrobiles mi takiego smaka tymi screenami, ze jutro pobiegne do sklepu i sprawdze, czy maja SL na zbyciu! Tymczasem radujmy sie - Sensless trafi za niedlugo do kin...a. Na razie to tylko emisja pokazowa sprawdzajaca reakcje widzow. Potem film sie jeszcze szlifuje (glownie w sferze efektow specjalnych), ewentualnie robi sie dokretki. Pozyjemy, zobaczymy... Poki co trzymam kciuki za The Way, oby ktoras ze stacji wykupila pilota!
W sieci pojawil sie trailer do Sensless! Przestrzegam, dosc drastyczny. Napisalabym wiecej, ale czas mnie goni. Damn
No właśnie, co o tym filmie myślicie? Po angażu w "Senseless" myślałam, że Jason wreszcie wrócił na ścieżkę, którą znalazł po HEA i SL, a teraz ten "Tattooist". Mam mieszane uczucia podobnie, jak w przypadku D-WAR i ostatnio (po obejrzeniu tego urywka z Comic-Con) Skinwalkers... Suma sumarum nie wiem, co o tym myśleć. Cały czas powtarzam sobie "poczekaj aż zobaczysz", ale jakoś mnie to nie do końca przekonuje.
A jakby ktoś był zainteresowany to Empik ma w ofercie anglojęzyczne wydanie "Senseless" Stona Filch (czy ktoś rozgryzł płeć autora? ), za niecałe 40zł.
P.S. Mam SL. Komuś przegrać?
A jakby ktoś był zainteresowany to Empik ma w ofercie anglojęzyczne wydanie "Senseless" Stona Filch (czy ktoś rozgryzł płeć autora? ), za niecałe 40zł.
P.S. Mam SL. Komuś przegrać?
Cześć Dzieweczki! Witam po długiej przerwie (po raz kolejny...)
Mam pytanko malutkie? Czy któraś z Was posiada może napisy do Shooting Livien? wdzięczna byłabym bardzo
filmik jest, ale napisów brak, a niestety nie znam tak dobrze angielskiego, żeby móc oglądać bez...
pozdrawiam serdecznie
Mam pytanko malutkie? Czy któraś z Was posiada może napisy do Shooting Livien? wdzięczna byłabym bardzo
filmik jest, ale napisów brak, a niestety nie znam tak dobrze angielskiego, żeby móc oglądać bez...
pozdrawiam serdecznie
Wierzysz w anioły?
To uwierz w wampiry.
Uwierz we mnie.
Są gorsze rzeczy na ziemii...
To uwierz w wampiry.
Uwierz we mnie.
to ten sam. niestety... to samo albo nawet gorzej z napisami do skinwalkers.
a a'propo tego filmu, bo ja tylko delikatnie w temacie, jaka jest szansa, ze trafi on do polskich kin?
widziałam ostatnio trailerek i oprócz tego, że Jason to ciacho, to będę czekać na ten film nie tylko dla niego, bo zapowiada się naprawde genialnie. Jason w tych kilku oglądanych przeze mnie minutach wypadł bardzo charakterystycznie i zdecydowanie. a juz prawie zapomniałam za co go lubię....
a a'propo tego filmu, bo ja tylko delikatnie w temacie, jaka jest szansa, ze trafi on do polskich kin?
widziałam ostatnio trailerek i oprócz tego, że Jason to ciacho, to będę czekać na ten film nie tylko dla niego, bo zapowiada się naprawde genialnie. Jason w tych kilku oglądanych przeze mnie minutach wypadł bardzo charakterystycznie i zdecydowanie. a juz prawie zapomniałam za co go lubię....
Wierzysz w anioły?
To uwierz w wampiry.
Uwierz we mnie.
To uwierz w wampiry.
Uwierz we mnie.
Fantastyczna wiadomość i gratulacje dla młodej pary. Już w ubiegłym roku, kiedy widziałam ich razem na premierze Just Life Heaven, Kadee zrobiła na mnie przemiłe wrażenie. I nie chodzi tylko o wygląd, podobało mi się że rozmawiając z fankami mówiła nie o sobie a o Jasonie. No i ta mowa ciała...
Zrobił się mały ruch na forach internetowych, oficjalna wiadomość gruchnęła dopiero dzisiaj....może zobaczymy jakieś zdjęcia z uroczystości ???
Zrobił się mały ruch na forach internetowych, oficjalna wiadomość gruchnęła dopiero dzisiaj....może zobaczymy jakieś zdjęcia z uroczystości ???
Gratulacje dla Jasona banalnie to zabrzmi, ale bardzo się cieszę, że znalazł swoją drugą połówkę. A ta Kadee zawsze bardzo mi się podobała. Ma w sobie ciepło którego brakowało Katharine Heigl.
Nie jestem na bierząco, ale wydaje mi się, że z roswelliańskiej obsady ktoś Jasona pod tym względem uprzedził- o ile się nie mylę Brendan ożenił się kilka miesięcy temu.
Nie jestem na bierząco, ale wydaje mi się, że z roswelliańskiej obsady ktoś Jasona pod tym względem uprzedził- o ile się nie mylę Brendan ożenił się kilka miesięcy temu.
"I know who you are. I can see you. You're swearing now that someday you'll destroy me. Far better women than you have sworn to do the same. Go look for them now." (Atia)
""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)
""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)
Jeśli chodzi o Brendana, to właśnie jest kila sprzeczych informacji. Wikipedia podaje, że żenił się w lipcu, a na MBLVD znalazłam tylko info o ich majowych zaręczynach. No i nie zapominajmy o Emilie, która też niedawno pożegnała okres panieński
Wątpię, że w sieci pojawią się zdjęcia z ceremonii zaślubin J i K. Po pierwsze Jason zawsze cenił sobie prywatność. Informacje o nim wyciągane są raczej od jego agenta, niż samego aktora. Fakt zamknięcia jego oficjalnej strony tak dawno już temu też o tym świadczy. Aktorzy nie są na tyle rozchwytywani, by w krzakach czatowali jacyś paparazzi. Chyba, że znajdą się jacyś "życzliwi przyjaciele" pary, którzy upublicznią fotki w necie... szczerze wątpię, choć nie powiem, maiałabym na takowe smaka
Wątpię, że w sieci pojawią się zdjęcia z ceremonii zaślubin J i K. Po pierwsze Jason zawsze cenił sobie prywatność. Informacje o nim wyciągane są raczej od jego agenta, niż samego aktora. Fakt zamknięcia jego oficjalnej strony tak dawno już temu też o tym świadczy. Aktorzy nie są na tyle rozchwytywani, by w krzakach czatowali jacyś paparazzi. Chyba, że znajdą się jacyś "życzliwi przyjaciele" pary, którzy upublicznią fotki w necie... szczerze wątpię, choć nie powiem, maiałabym na takowe smaka
Chyba Just Like Heaven ale to taki szczególikEla wrote: Just Life Heaven,
I od razu jaki ruch sie tutaj zrobił jak miło )
Też życze młodej parze wszystkie najlepszego Niech im się dobrze wiedzie.
Też bym zobaczyła chętnie zdjęcia ze ślubu albo chociaż jedno zjdęcie pan i pani młoda. Jak będą chcieli to dadzą a jak nie to nie
no proszę... tylko na chwilę opuszczę forum i jak wracam to takie wieści!
co do filmów... ja tez nie przepadam za horrorami, ale czekam ze względu na mojego misia uszatka
co do filmów... ja tez nie przepadam za horrorami, ale czekam ze względu na mojego misia uszatka
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "