![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Moderator: piter
Widzisz {o}, ja też mam czasem rację!nephit wrote:nie, Milla ma racje, chodzilo mi o to co napisala juz w poprzednim poscie sorry... chyba nieuwaznie czytalem
Wstydzę siępiter wrote:wiesz.. ja jestem znany z podtekstowwiec jak Ci sie cos kojarzy, to mnie sie pewnie skojarzylo juz jakis czas temu - mozesz pisac
![]()
Wolę białostockie kebabypiter wrote:ehh.. jak tak koniecznie chcesz, to moge Cie wpuscic do mojego 666nieba..mamy kebaby
(warszawskie
)
Myślę, że i tak publika tu przebywająca jest przygotowana na coś takiego skoro Ty tu jesteśpiter wrote:well.. ja sie boje, ze zgorsze publike, jesli powiem o czym myslisz![]()
Hmmmm dziwnie to brzmipiter wrote:Do Wielce Szanownej Jasnie Nam Z Laski Boga (...)
Właśnie to sugerujępiter wrote:sugerujesz, ze gorsze publike sama swoja obecnoscia..?![]()
Może to Cie zmartwi, ale u mnie nie ma aluzjipiter wrote:a wiem o czym myslisz, bo Twoje aluzje daja sie latwo przejrzec..![]()
A były tam jeszcze inne podtexty?piter wrote:ehh.. msci sie na mnie nieuzywanie polskich znakow...ale gratuluje, tego podtekstu nie zauwazylem
![]()
I tu zgodzę się z Renyąpiter wrote:nie mamy rowowmamy Sejm
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests