Kluska
Moderator: piter
Ależ wszyscy Cię lubimy, piter. Jesteś internautą naszej szczególnej troski Wiemy, że potrzebujesz ciepła, serdeczności i przytulenia, dlatego nie zostałeś tutaj nieocenzurowany. Z małym dopiskiem {o} żeby RosDeidre nie było przykro.
Last edited by Ela on Mon Oct 11, 2004 6:56 pm, edited 1 time in total.
1. dlaczego RD mialoby byc przykro..? to nie po niej {o} jezdzi...
2. czy to znaczy, ze chcesz sie do mnie przytulic Elu?
3. owszem, zostalem ocenzurowany - caly post mi wyparowal...
ps: ja nadal jestem szalenie ciekaw kto mi go skasowal.. (nawet napisalem w nim, ze nie moge doczekac sie jej ksiazki - a ze RD mnie nie zna, to jestem pewien, ze nie zauwazyla ze komplement plywal w sosie a'la Sarcasm, wiec w gruncie rzeczy bylem mily )
ps2: ahhh... widze, ze zazdrosc zezarla wreszcie naszego drogiego admina... niezdolny do stawienia mi czola w rzeczowym i sensownym przerzucaniu sie miesem (ewentualnie rybami), stara sie zniszczyc mnie poprzez zrownanie mnie z Ramzesem i inna masa niewiadomego przeznaczenia... niestety zawiedzie sie srodze, albowiem nie tak latwo charakter moj zlamac... howg. amen.
2. czy to znaczy, ze chcesz sie do mnie przytulic Elu?
3. owszem, zostalem ocenzurowany - caly post mi wyparowal...
ps: ja nadal jestem szalenie ciekaw kto mi go skasowal.. (nawet napisalem w nim, ze nie moge doczekac sie jej ksiazki - a ze RD mnie nie zna, to jestem pewien, ze nie zauwazyla ze komplement plywal w sosie a'la Sarcasm, wiec w gruncie rzeczy bylem mily )
ps2: ahhh... widze, ze zazdrosc zezarla wreszcie naszego drogiego admina... niezdolny do stawienia mi czola w rzeczowym i sensownym przerzucaniu sie miesem (ewentualnie rybami), stara sie zniszczyc mnie poprzez zrownanie mnie z Ramzesem i inna masa niewiadomego przeznaczenia... niestety zawiedzie sie srodze, albowiem nie tak latwo charakter moj zlamac... howg. amen.
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
Nie chcesz się bratać z Ramzesem? Możemy zamienić Pleciugę na Zrzędę - chcesz?
Nierzucanie mięsem mam we krwi. Mogę za to rzucić cytatem, w którym ewentualnie będzie kluska.
Tak więc nie lubię ja, gdy Masło zbyt Maślane, Kluski zbyt Kluskowe, a Piter zbyt daleko idzie w swoim toku nielogicznego wnioskowania.
Nierzucanie mięsem mam we krwi. Mogę za to rzucić cytatem, w którym ewentualnie będzie kluska.
Tak więc nie lubię ja, gdy Masło zbyt Maślane, Kluski zbyt Kluskowe, a Piter zbyt daleko idzie w swoim toku nielogicznego wnioskowania.
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
A weź ty wreszcie przeczytaj tego Gombrowicza...
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
Ja wiem, że otrzymanie Pleciugi jest dla ciebie bolesnym ciosem i ryzykuję wprowadzeniem cię w depresję... ale myślę, że na pewno znajdziesz i przepłacisz sobie dobrego psychoanalityka, który pomoże ci wygrzebać się z tej osobistej porażki.Niektorzy nie potrafia zniesc porazki
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
To nie my - to Gombrowicz
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך