II seria: summer of 47', heart of mine, cry your name
III seria: wszyskie bez I married an alien
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Siedając w sobote przed telewizorem jak zwykle oczekiwałam trzymającej w napięciu akcji, jakichś nowych wątków, wzruszających scen itp. , a jedyne co zobaczyłam to moi ulubieni bohaterowie, robiący z siebie idiotówSerial, który wyśmiał sam siebie w jednym odcinku. A te ubiory nie mogły bardziej sparodiować samych aktorów
Może i warto było, ale nie wszystkim się ta odmiana podobała;-) wrote:ale warto bylo zrobic taki jeden odcinek na 3 serie. Bo wszystkie pozostale byly zazwyczaj powazne
jak zobaczyłam plakat głoszący "The most beautifull people on Earth are't even human" to myślałam, że padnę ze smiechu. Kaczusia Liz, Wieszaczek Max, Pucusiowata Izz i Maria z nóżkami jak Japońska Manga. Kyle z najśliczniejszym zezem i Alex Anorektyk
LEO, czy jak sie do Ciebie uśmiechnę to mi wyślesz??LEO wrote: dlatego jak zobaczyłam plakat głoszący "The most beautifull people on Earth are't even human" to myślałam, że padnę ze smiechu.
Oo dokładnie. Na Clarka ja po prostu patrzeć nie mogę bo mi sie niedobrze robi...TO SĄ NORMALNI BOHATEROWIE a nie jakis wymuskany Clark czy Xena (mam szczerą nadzieję, że nikogo nie obraziłam).
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests