Brendan Fehr
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Luki - a nie widziałeś tematu "Któż to jest?" w Miodzio?
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
- ciekawska_osoba
- Fan
Heh Luki no musze powiedzieć, że tego się po tobie nie spodziewałam.....
Jak ja bym chciała by Bren miał takie dłuuuugie włosy!!! Czujecie dziewczyny co to by była za rozkosz wsunąć palce w te włosy i czochrać je do woli!!! Ehh dobrze, ze jest rano, bo jakby był wieczór to pewnie bym nie zasnęła
Jak ja bym chciała by Bren miał takie dłuuuugie włosy!!! Czujecie dziewczyny co to by była za rozkosz wsunąć palce w te włosy i czochrać je do woli!!! Ehh dobrze, ze jest rano, bo jakby był wieczór to pewnie bym nie zasnęła
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
Luki zdjęcie jest ok uśmiałam się,
a czemu myślałeś że rzucimy ci się do gardeł, jesteśmy zdrowe na umyśle i dopuszczamy odrobinę (czyt. ODROBINĘ ) humoru i satyry na naszych ulubieńców
Ramzes proszę o nie zamieszczanie zdjęć Brendana z innymi kobietami
a czemu myślałeś że rzucimy ci się do gardeł, jesteśmy zdrowe na umyśle i dopuszczamy odrobinę (czyt. ODROBINĘ ) humoru i satyry na naszych ulubieńców
Ramzes proszę o nie zamieszczanie zdjęć Brendana z innymi kobietami
Zycie jest jak pudełko czekoladek,nigdy nie wiesz co ci się trafi
No i co znów cicho ja wam dam
I znów nic tylko siem rozpłynąć
http://www.roswellrulez.friko.pl/inne/108.jpghttp://www.roswellrulez.friko.pl/inne/bf_03-vi.jpg
http://www.roswellrulez.friko.pl/inne/198.jpg
I znów nic tylko siem rozpłynąć
http://www.roswellrulez.friko.pl/inne/108.jpghttp://www.roswellrulez.friko.pl/inne/bf_03-vi.jpg
http://www.roswellrulez.friko.pl/inne/198.jpg
Tell me why it costs so much to live...
nadszedł czas aby zaprezentować wam wiersz, który napisałam dla Brena, i który wyślę do niego jeszcze w tym tygodniu, jak sądzę. Teraz w wersji polskiej :
Pożegnanie
schowana głęboko w twoich oczach
mogę spać
twą dłonią błądzić po ciemności
utopionej we łzach
mogę spalić się jak świecy płomień
na twych wargach
pocałunkiem...
jest mój świat
świat bez dna
i choć nie ma wybaczenia, to miłość nam wybaczy
i choć nie ma zatracenia, to me serce jest stracone
twoim słowem...
mogę spać
wiecznie spać w krwawych łzach
w białych dłoniach twoja twarz
w moich snach
snach ze szkła...
mogę spać
ten ostatni raz
czekam...
aż się skruszę jak liść
pod twym dotykiem...
jak niebo cierpieniem
a serce-miłości- kamieniem.
Pożegnanie
schowana głęboko w twoich oczach
mogę spać
twą dłonią błądzić po ciemności
utopionej we łzach
mogę spalić się jak świecy płomień
na twych wargach
pocałunkiem...
jest mój świat
świat bez dna
i choć nie ma wybaczenia, to miłość nam wybaczy
i choć nie ma zatracenia, to me serce jest stracone
twoim słowem...
mogę spać
wiecznie spać w krwawych łzach
w białych dłoniach twoja twarz
w moich snach
snach ze szkła...
mogę spać
ten ostatni raz
czekam...
aż się skruszę jak liść
pod twym dotykiem...
jak niebo cierpieniem
a serce-miłości- kamieniem.
'' It is easier to forgive an enemy than to forgive a friend''
William Blake
William Blake
cóż, niektórym ten wiersz może wydawać się zbyt osobisty, wręcz intymny. Chciałam jednak zaznaczyć, że nie prowokazja byłą moim celem. I to, że mówię w nim o miłości wcale nie znaczy, że to jest liryka wyznania. To taka uwaga na marginesie. A teraz czekam na opinie.
'' It is easier to forgive an enemy than to forgive a friend''
William Blake
William Blake
- ciekawska_osoba
- Fan
Woo Hotori To jest neisamowite!!!! Dziewczyno jeśli ktoś kiedykolwiek wątpił w Twój talent to teraz pewnie już nie.
Bardzo piękny wiersz. Jak wiesz u mnie z interpretacja jest kiepsko, ale Twój wiersz zrozumiałam jako pewnien słodki smutek przed niemożliwością osiągnięcia marzenia - coś jak marzenie o gwiazdce z nieba. Jakby te Twoje zauroczenie Brendanem (bo zrozumiałam, że to pisałaś do niego właśnie o niekoniecznie miłości ale o zauroczeniu) było dla Ciebie słodkim ciężarem. Zarazem jakbyś się bała, że Twoje marzenie może się spełnić - wtedy zostałaby ci pewna pustka......Więc lepiej tęsknić, niejako cierpieć z niespełnienia, niż w zasadzie pozwolić na spełnienie marzenia, bo potem może nie być już nic.
Bardziej prawdopodobne jest jednak to, że tylko mi się tak zdaje a Ty całkiem co innego chciałaś przekazać Ale nie ulega wątpliwości, że bardzo mi się to podobało. Czy umieścisz to na jego forum? Jeśli tak to tylko na Media Blv bo Bren teraz tylko tam zagląda. ( a jest specjalby temacik-przynajmniej istniał-przeznaczony własnie dla fanów chcących przekazać Brenowi swoje dzieła)
Bardzo piękny wiersz. Jak wiesz u mnie z interpretacja jest kiepsko, ale Twój wiersz zrozumiałam jako pewnien słodki smutek przed niemożliwością osiągnięcia marzenia - coś jak marzenie o gwiazdce z nieba. Jakby te Twoje zauroczenie Brendanem (bo zrozumiałam, że to pisałaś do niego właśnie o niekoniecznie miłości ale o zauroczeniu) było dla Ciebie słodkim ciężarem. Zarazem jakbyś się bała, że Twoje marzenie może się spełnić - wtedy zostałaby ci pewna pustka......Więc lepiej tęsknić, niejako cierpieć z niespełnienia, niż w zasadzie pozwolić na spełnienie marzenia, bo potem może nie być już nic.
Bardziej prawdopodobne jest jednak to, że tylko mi się tak zdaje a Ty całkiem co innego chciałaś przekazać Ale nie ulega wątpliwości, że bardzo mi się to podobało. Czy umieścisz to na jego forum? Jeśli tak to tylko na Media Blv bo Bren teraz tylko tam zagląda. ( a jest specjalby temacik-przynajmniej istniał-przeznaczony własnie dla fanów chcących przekazać Brenowi swoje dzieła)
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."