A :: Olka: "Song of Amergin"
Moderators: Olka, Hotaru, Hotori, Hypatia
A :: Olka: "Song of Amergin"
Pierwszy ff mojego autorstwa, który umieszczam na forum. Mam nadzieję, że Wam się spodoba.
link Song of Amergin
link Song of Amergin
Last edited by Olka on Mon May 10, 2004 12:35 pm, edited 8 times in total.
WIęc tak... Niegdy wcześniej żadne twoje opowiadania nie wpadły mi w ręce. Sama nie wiem czemu. Ale teraz widzę ile straciłam. To ff jest takie... inne. Wyróżnia się. Swoimi słowami, swoim stylem, swoim... sama już nie wiem czym. Chyba wszystkim. Po tym wstępie czułam się jakbym była na jakiejś pięknej łące i z boku oglądała całe piękno natury. Byłam wśród tego. A potem... Krzyk. Rozpaczliwy. Z daleka. Piękne. Poprostu piękne. Idę z xcomu wygrzebać inne twoje ff. Bo widzę że warto.
Miło mi! Tyle, że nie przewiduję kolejnych części. W sumie, to wiadomo, co było potem - przegrali i odrodzili się na Ziemi, ale tą historię już znamy A jeśli chodzi o styl, to jeszczę w nim raczkuję. Chciałam zobaczyć, jak mi to wyjdzie. Ale skoro się podoba, to prawdopodobnie użyję go w kolejnym opowiadaniu.
żeby zrozumieć to opowiadanie musiałam uważnie czytać kazde słowo, ale warto było bo przepadam za orginałami
jak tylko zaczęłam czytać przypomniał mi się wiersz poswięcony czasom II Wojny światowej, tylko że, nie pamiętam jego tytułu ani autora
dla mnie to wcale nie było takie relaksujące, musiałam się nieźle skupić żeby wiedzieć o co chodzi, a to wcale nie jest odprężające
jak tylko zaczęłam czytać przypomniał mi się wiersz poswięcony czasom II Wojny światowej, tylko że, nie pamiętam jego tytułu ani autora
dla mnie to wcale nie było takie relaksujące, musiałam się nieźle skupić żeby wiedzieć o co chodzi, a to wcale nie jest odprężające
Czytaj między wierszami...
- Max_oholiczka
- Nowicjusz
Komitet Tabasco Award ma przyjemność zaprezentować Nagrodę jaką to opowiadanie odtrzymało w II Edycji Tabasco Award w kategorii Przeszłość
Hypatia-Tia
"Don't ever give up your dreams. Without dreams there's nothing else. When someone tells you can't, go ahead and prove them wrong. Don't be afraid of the unknown, embrance it" Becky R.I.P
"Don't ever give up your dreams. Without dreams there's nothing else. When someone tells you can't, go ahead and prove them wrong. Don't be afraid of the unknown, embrance it" Becky R.I.P