Wojna Ras
Moderators: Olka, Hotaru, Hotori, Hypatia
Wojna Ras
Za jakiś czas umieszcze tu kilka opowiadań, które będą przedstawaić wojne. Skórowie wysyłają 4 swoje niszczyciele w kierunku Ziemi, aby pojmać królewską trójkę - Maxa, Michaela, Isabell. W tym samym czasie tajemnicza rasa Jovi także rozkazuje kapitaną 6 krążowników znajdujących się najbliżej naszego Układu Słonecznego dotrzec do Planety Ziemi i zapobiec inwazji Oddziałów Szturmowych Skurów na naszą planetę. I USA nie pozostaje bierne bowiem przechwytuje sygnały wysłane z kosmosu na Ziemie i rozszyfrowuje wiadomość - przygotowywuje się do Wojny. Wszystko dzieje się w roku 2015, kiedy to Max zaczyna szukać pomocy wśród różnych galaktycznych państw w celu uwolnienia swojego ludu z niewoli i ciągnącego się konfliktu. Znajduje sprzymierzeńców - Jovich. To decyduje właśnie o rozkazie inwazji Skurów...
Uważasz unikasz dotykasz nie świadoma... Zakochany w twoim Cieniu... Przytulam się w otchłani...
Jestem w trakcie pracy, zbierania informacji i tworzenia zarysu calej historii. Już miałem pare pomysłów, ale to ciągle mnie nie satysfakcjonowało więc pracuje dalej. To będzie wyłącznie mój projekt, żadne tłumaczenie itp... Czekajcie, a nie będziecie żałować!
Uważasz unikasz dotykasz nie świadoma... Zakochany w twoim Cieniu... Przytulam się w otchłani...