A niech będzie sobie powodem... Jeśli on ma
tak wyglądać, to proszę bardzo
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
I on teraz coraz bardziej się upodabnia do... ojoj... no historia mi się znowu rzuca na umysł, chociaż tkwimy gdzieś w Starożytności mniej więcej w czasach Oktawiana
Zaczęłam się zastanawiać, jakby wyglądał Jason jako centorion, żołnierz rzymski albo coś takiego... Idąc dalej w historii z takim "imidżem" mógłby być... ee, tego... paziem... No dobrze, rycerzem
Już widzę te hordy urodziwych dam z tonami chusteczek, z dzbankami wody (żeby się zrobiła kałuża, przez którą mógłby delikwentkę przenieść), plotące pracowicie złote sploty i popędzające budowniczych wysokiej wieży
A potem to już można zrobić z niego li i jedynie artystę, obojętne czy z Renesansu czy obecnie...
Ramzes, a znasz takie powiedzenie, że oczy są zwierciadłem duszy? Jason gra oczami i to jest niesamowite, bo czasami oczy mówią coś zupełnie innego niż reszta osoby. A u niego... On po prostu jest tą postacią w każdym calu i pod każdym względem. Poza tym ma naprawdę piękny kolor oczu... Bo jak to można określić? Jako zielony? Trzeba być chyba daltonistą. W różnego rodzaju zagranicznych opowiadaniach piszą o tym jako o "bursztynowym", i ja bym się do tego przychylała, bo są przecież białe bursztyny, żółte, przezroczyste, mleczne, wiśniowe, zielonkawe nawet... W oczach można wyczytać wszystko włącznie z chorobami i dolegliwościami