Max Evans//\\Jason Behr #3
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Freja, gratuluję talentu przy tworzeniu artów
Wiem, były już te fotki ale ja tak lubię popatrzeć na niego, że nie mogę sobie podarować.
Poniżej z Gudge, i dopiero teraz widzę że nosił w tym filmie swój ulubiony pierścień, który często widać było gdy fanki robiły mu zdjęcia poza planem Roswell, chociaż do serialu zdejmował z rąk wszystko, nawet zegarek.
No i tu te jego słynne rzęsy.
Wiem, były już te fotki ale ja tak lubię popatrzeć na niego, że nie mogę sobie podarować.
Poniżej z Gudge, i dopiero teraz widzę że nosił w tym filmie swój ulubiony pierścień, który często widać było gdy fanki robiły mu zdjęcia poza planem Roswell, chociaż do serialu zdejmował z rąk wszystko, nawet zegarek.
No i tu te jego słynne rzęsy.
Może na pierwszy rzut oka nie zabrzmi to pochlebnie, ale tak naprawdę mam na myśli spory komplememnt Nareszcie ten człowiek zaczyna wyglądać jak facet, a nie jak chłopiec Oczywiście jego nastoletni image też bardzo lubię, w końcu to on mnie uwiódł, ale w wieku Jasona trzeba już trochę spoważnieć Szczególnie, keidy ma się TAKĄ męską twarz
Ech... Renya ja też, ja też...
Ale cóż, trzeba się cieszyć, że chociaż tyle go było i spojrzec na jakość a nie na ilość. I tu prosze zdjęcie 1 , które wkleiła Ela. Ładniutkie!
Caroleen, każda jego twarz, czy ta męska, czy ta chłopięca ma ten sam urok, nieprawdaż? I nie chodzi tu o samą tylko urodę, ale o wyraz tej twarzy...
Hmm.. czy ja to zrozumiale napisałam? Zresztą, wiecie o czym mówię!
Ale cóż, trzeba się cieszyć, że chociaż tyle go było i spojrzec na jakość a nie na ilość. I tu prosze zdjęcie 1 , które wkleiła Ela. Ładniutkie!
Caroleen, każda jego twarz, czy ta męska, czy ta chłopięca ma ten sam urok, nieprawdaż? I nie chodzi tu o samą tylko urodę, ale o wyraz tej twarzy...
Hmm.. czy ja to zrozumiale napisałam? Zresztą, wiecie o czym mówię!
"Żal jest potrzebny, żałując swoich pomyłek, uczymy się na błędach. Ale na Boga, nie pozwól, by rządził twoim życiem. Zwłaszcza, że nigdy nie będziesz pewna, że zobaczysz następny wschód słońca."
Hotaru "Freak Nation"
Hotaru "Freak Nation"
Eeee, chyba nie. W obsadzie jego nazwisko występuje zaraz po SMG, także pokazuje się na pewno na dłużej...
A więcej będziesz mogła go zobaczyć caroleen w Shooting Livien. Film, jak wspominałam bedzie miał premierę na festiwalu w Sundance w 2005r. Ale wcześniej czeka nas Aleksander, na którego nie moge się już doczekać. Pośrednio jakoś kojarzy mi się z Maxem.
I mała zagadka. Z jakiego filmu jest ta fotka. Można się pomylić dwa razy
A więcej będziesz mogła go zobaczyć caroleen w Shooting Livien. Film, jak wspominałam bedzie miał premierę na festiwalu w Sundance w 2005r. Ale wcześniej czeka nas Aleksander, na którego nie moge się już doczekać. Pośrednio jakoś kojarzy mi się z Maxem.
I mała zagadka. Z jakiego filmu jest ta fotka. Można się pomylić dwa razy
To z "Man of God" akka "Rabbi".
Chyba mu make up'u poskąpili
Renya widziała ten film, więc chyba jednak rzeczywiście pojawia się tam nie dłużej niż 5- 10 minut.
No ale czy inaczej było z Shiri w "Swimfan" a też wymieniano ją na drugim czy trzecim miejscu. To samo z "Undertow"- jest tam podobno jedynie przez ostatnie 10 minut a wymienia się ją w głównej obsadzie.
Czasem można się naciąć.
Chyba mu make up'u poskąpili
Renya widziała ten film, więc chyba jednak rzeczywiście pojawia się tam nie dłużej niż 5- 10 minut.
No ale czy inaczej było z Shiri w "Swimfan" a też wymieniano ją na drugim czy trzecim miejscu. To samo z "Undertow"- jest tam podobno jedynie przez ostatnie 10 minut a wymienia się ją w głównej obsadzie.
Czasem można się naciąć.
"I know who you are. I can see you. You're swearing now that someday you'll destroy me. Far better women than you have sworn to do the same. Go look for them now." (Atia)
""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)
""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)
ja za Chiny ludowe nie obejrze tego filmu na kompie, ja musze mieć tą atmosferę, ten klimacik, żeby się bać i żeby robił wrażenie... 5-10 minut? ehm ale no to nie możliwe, sa jakiś sceny jak on jest w szpitalu(?) z nia chyba... i w domu... chyba... no i on jest powodem dla którego ona jest w tej Japonii... chyba... no to chyba jest troche więcej może jednak się te 30 minut znajdzie... mam taką nadzieję...
Dzięki za komplement na temat artu...
Dzięki za komplement na temat artu...
Boże, Luki wdepnął do nas Chyba się przewrócę z wrażenia Nie mam pojęcia co to za pierścień. Widziałam go kiedyś w zbliżeniu. Wyglada na złoto połączone z platyną lub białym złotem ale sądząc po tym że zawsze ma ją na palcu, to jakaś droga sercu pamiątka.
Renya, rzeczywiście widziałaś Grudge ? Opowiedz nam troszeczkę o nim.
Renya, rzeczywiście widziałaś Grudge ? Opowiedz nam troszeczkę o nim.
Obejrzałam. Film jest w stylu "The ring", nawet trochę za bardzo go przypomina. Filmowcy wywiązali się z zadania i nakręcili film, który straszy, nie ma jakiś masakr czy coś w tym stylu, ale momentow jest dużo. Muzyka jeszcze potęguje wrażenie niezwykłości. A JB, tak jak pisałam, jest jak na lekarstwo, chyba raptem w trzech scenach i to krótko. A jest na drugim miejscu w obsadzie bo jest znanym aktorem i to wszystko. A nie wiem czy gdzieś było już to podane, ale i JB i SMG pokazują, że w niektórych momentach mówią po japońsku (oczywiście jest tych fragmentów mało, ale zawsze). A koniec ...
Od trzech lat Jason jest na pierwszym miejscu, caroleen Bardzo lubię i cenię Evana McGregora, po oglądnięciu "Budki Telefonicznej" z ogromną przyjemnością śledzę karierę aktorską Collina Farrella ale jak do tej pory pan Behr wiedzie u mnie prym. I nie chodzi tylko o jego urodę. Jego naturalność, spokój i otwarcie na innych uwodzi bardziej, a ciepły nieśmiały uśmiech budzi rozczulenie. Poza tym podświadomie czuje sie, że jest po prostu dobrym, wartościowym człowiekiem. Czytałam spostrzeżenia tych którzy spotkali go osobiście - i byli nim zauroczeni, obserwowałam go na zdjęciach na których był w otoczeniu fanów, czytałam relacje dziennikarek i wielbicielek które wiele godzin koczowały na planie serialu żeby się z nim zobaczyć. Nie go zobaczyć tylko z nim...bo z reguły, bez względu na zmęczenie czy późną porę schodzenia z planu - zawsze miał dla nich czas. Na autografy i chwilę rozmowy. Poza tym ten jego czuły stosunek do mamy, babci o których często mówi...itd. To są drobne rzeczy ale układają się dosyć logicznie. A poza tym tak po ciuchutku, ma oczy które mi kogos przypominają
Dzięki Renya za kilka słów o Grudge...to ja myślałam że J. występuje przynajmniej przez godzinę ...czy on tam robił za tło dla Sarah ...a Bill Pullman także miał takie króciutkie ujęcia ?
Dzięki Renya za kilka słów o Grudge...to ja myślałam że J. występuje przynajmniej przez godzinę ...czy on tam robił za tło dla Sarah ...a Bill Pullman także miał takie króciutkie ujęcia ?
Skoro to jest powtórka z ''The Ring'', no to po filmie będzie powtórka z rozrywki, czyli tydzień nie zmrużę oka
Ale, ale...Wrrr ! Jestem wkurzona nie mniej od zagorzałych fanek Jasona. Tylko 3 sceny z jego udziałem ?!!!! To się w głowie nie mieści...a niech tam ! Nawet gdyby był na ekranie 1 sekundę, to bym poszła !
A swoją drogą ''Swimfan'' bardzo mi się podobało.
No i ja także Elu czekam na Aleksandra...co by nie powiedzieć, to mi się z kolei kojarzy z Brenem, który pierwszy zapuścił długie włoski Achhh/gardłowo/- ci muskularni faceci w błyszczących zbrojach, którym włosy falami opadają na opalone ramiona...
Ale, ale...Wrrr ! Jestem wkurzona nie mniej od zagorzałych fanek Jasona. Tylko 3 sceny z jego udziałem ?!!!! To się w głowie nie mieści...a niech tam ! Nawet gdyby był na ekranie 1 sekundę, to bym poszła !
A swoją drogą ''Swimfan'' bardzo mi się podobało.
No i ja także Elu czekam na Aleksandra...co by nie powiedzieć, to mi się z kolei kojarzy z Brenem, który pierwszy zapuścił długie włoski Achhh/gardłowo/- ci muskularni faceci w błyszczących zbrojach, którym włosy falami opadają na opalone ramiona...
'' It is easier to forgive an enemy than to forgive a friend''
William Blake
William Blake