Katherine Heigl
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
- ciekawska_osoba
- Fan
stronak Kathy jest umieszczona na tym samym serwerze co f4f Fan forum,
a teraz widać?
mniejszy format
[[Fotki usunięte, ponieważ linki wygasły - dop. Xander]
a teraz widać?
mniejszy format
[[Fotki usunięte, ponieważ linki wygasły - dop. Xander]
Last edited by ciekawska_osoba on Wed Dec 10, 2003 10:45 pm, edited 2 times in total.
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
- ciekawska_osoba
- Fan
- ciekawska_osoba
- Fan
a powiedzcie mi czy widzicie u góry mniejszą kopię tego artykułu? To dla mnie bardzo ważne, bo z tego serwera ciągle korzystam do pokazywania swoich fotek z dysku, i jak nie działa to coś jest nie tak to trzeba coś z tym zrobić
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
- ciekawska_osoba
- Fan
- ciekawska_osoba
- Fan
"Katy Heigl jest wielką fanką naturalnych produktów
*Produkty z tymi składnikami, które są najlepsze dla skóry i włosów* mówi 24 letnia aktorka (była kosmitka z Roswell!) podczas poszukiwania esensji piękna w Bele de Jour Salon w Beverly Hills.
*Szorstkie(niemiłe?) produkty bazujące na alkoholowych środkach mogą pozbawić prosukty naturalnych olejków, sprawiając, ze twoja skóra wyglada neiciekawie(apatycznie?)* Jej absolutnie ulubione? *(Filozoficzne?)Oczyszcanie skóry powinno być delikatne. I /tu nie wiem co znaczy słowo spritz of Jurlique/ różany spray do twarzy sprawia, iż czuję się pewnie* Lubi również mieszać własne zapachy (aromaty?) z olejkami róży i patchuli. Po więcej pięknych(?) rad zerknijcie do zakupowej torby Katy"
Tłumaczenie nie ejst dokładne ale mneij więcej to piszą w artykule
*Produkty z tymi składnikami, które są najlepsze dla skóry i włosów* mówi 24 letnia aktorka (była kosmitka z Roswell!) podczas poszukiwania esensji piękna w Bele de Jour Salon w Beverly Hills.
*Szorstkie(niemiłe?) produkty bazujące na alkoholowych środkach mogą pozbawić prosukty naturalnych olejków, sprawiając, ze twoja skóra wyglada neiciekawie(apatycznie?)* Jej absolutnie ulubione? *(Filozoficzne?)Oczyszcanie skóry powinno być delikatne. I /tu nie wiem co znaczy słowo spritz of Jurlique/ różany spray do twarzy sprawia, iż czuję się pewnie* Lubi również mieszać własne zapachy (aromaty?) z olejkami róży i patchuli. Po więcej pięknych(?) rad zerknijcie do zakupowej torby Katy"
Tłumaczenie nie ejst dokładne ale mneij więcej to piszą w artykule
Last edited by ciekawska_osoba on Wed Dec 10, 2003 10:54 pm, edited 1 time in total.
- ciekawska_osoba
- Fan
Wybaczcie, ze tak neizbyt dokładnie to przetłumaczyłam, ale coraz gorzej u mnie z angielskim.
A ja wiecie, niezbyt lubię mieszać zapachy i z Katy raczej bym się nei zgodziła, bo nie lubię takich słodkawych zapachów rózy czy patchuli.
moimi zapachami są zapachy tzw ogórkowe,, nie słodkie ale takie hmm nie wiem jak to określić, ale chyba wiecie co mam na myśli, Uwielbiam tez zapach kawy (perfum)
A ja wiecie, niezbyt lubię mieszać zapachy i z Katy raczej bym się nei zgodziła, bo nie lubię takich słodkawych zapachów rózy czy patchuli.
moimi zapachami są zapachy tzw ogórkowe,, nie słodkie ale takie hmm nie wiem jak to określić, ale chyba wiecie co mam na myśli, Uwielbiam tez zapach kawy (perfum)
- lizzy_maxia
- Fan
- ciekawska_osoba
- Fan
dokładnie nephit ma rację, z niektórych stronek zamieszczanie zdjęć jest zabronione i one po prostu nie wychodzą, jedną z tych stronek ejst właśnie stronka Katy
Last edited by ciekawska_osoba on Wed Dec 10, 2003 11:05 pm, edited 1 time in total.
- lizzy_maxia
- Fan
- lizzy_maxia
- Fan
Yeah!!! Wreszcie się udało
No to macie w promocji jeszcze kilka:D
http://website.lineone.net/~katherinehe ... rine13.jpg
http://website.lineone.net/~katherinehe ... rine21.jpg
Dobra, tyle starczy, trochęsię rozpędziłam
No to macie w promocji jeszcze kilka:D
http://website.lineone.net/~katherinehe ... rine13.jpg
http://website.lineone.net/~katherinehe ... rine21.jpg