Sekta Brendana
Moderator: piter
aaaaa.... juz sobie przypomnialem... no ale nie zdradze tajemnicy...
chcialbym zdementowac plotki, jakoby moeje lizaki byly niepolacale. sa one najwyzszej jakosci lizakami na swiecie. zachwycaja roznorodnoscia smakow i nie maja ani grama konserwantow! sa zdrowe, dbaja o Twoja linie. a co najwaniejsze sa atrakcyjne cenowo! pomine to ze zawieraja marihuane najwyzszej jakosci...
tak wiec ponawiam oferte wstapienia do mojej grupy odnowy duchowej...
chcialbym zdementowac plotki, jakoby moeje lizaki byly niepolacale. sa one najwyzszej jakosci lizakami na swiecie. zachwycaja roznorodnoscia smakow i nie maja ani grama konserwantow! sa zdrowe, dbaja o Twoja linie. a co najwaniejsze sa atrakcyjne cenowo! pomine to ze zawieraja marihuane najwyzszej jakosci...
tak wiec ponawiam oferte wstapienia do mojej grupy odnowy duchowej...
Collect some stars to shine for you.
no wiec: przede wszystkim SEROWY, pomaranczowy, jablkowy, colowy, bananowy, ananasowy, pomidorowy, ogorkowy, porowy, jogurtowy, krwisty, o smaku kupy, kokosowy, wisniowy, truskawkowy, mleczny, o smaku hamburgera, kurczakowy, z wolowiny, z cieleciny, ze swini, rybny, cytrynowy, grejpfrutowy, z kielbasy, z ludzkiego miesa, o smaku waglika, z aliena, koperkowy, pietruszkowy, marchewkowy, kartoflany, o smaku kiszonego ogorka, z boczku a specjalnoscia zakladu jest: lizak bez smaku!!!
w mojej wspolnocie nie ma takich rzeczy rozpraszajacych umysl... modlimy sie (do mnie), jemy lizaki... a funduszami zajmuje sie ja... czlonkowie mojej sekty poprostu oddaja mi swoje pieniadze na przechowanie, do czasu az beda gotowi wziac je w swoje rece bez cienia chciwosci... a ja te pieniadze wydaje na rzeczy niezbedne do zycia: willa nad morzem srodziemnym, limuzyny, lizaki... oczywiscie do uzytku wlasnego...