szkoła...
Moderators: Galadriela, Olka
Maxel, ja ten artykuł robiłam na podstawie wywiadu z nim, o wszystkim wiedział, a że wyszło jak wyszło - no cóż, to już nie moja sprawa A, i ładnie to wymyśliłeś, HuragaNan... Podoba mi się Kto mnie dzisiaj widział w szkole, to chyba uzna to za słuszne... Pozbyłam się kilkunastu numerów gazetki w ciągu dzwudziestu minut Poza tym w mojej szkole jest stanowczo za dużo ludzi, nie da się przejść korytarzem. Brr.
Malina, w końcu trzeba sobie jakoś radzić, a jak zauważyła moja koleżanka - szantaż to świetny sposób, jak ktoś nie chce czegoś zrobić...
Malina, w końcu trzeba sobie jakoś radzić, a jak zauważyła moja koleżanka - szantaż to świetny sposób, jak ktoś nie chce czegoś zrobić...
Dokladnie Szkola UCZY miedzy innymi jak przetrwac wiec trzeba sobie jakos radzic hehe. Poza tym Malina - znowu patrzysz od zlej strony na cala sytuacje taka "blondynka" zawsze moze mi pomoc w nauce... np biologii Co do drozdzowek - to mialem dzisiaj do wyboru pelen asortyment sklepiku + paczki, 7daysy, jagodzianki, wafelki... hehe wypas jak to mawiaja Ogloszenie parafialne: HuragaNan przeszedl wczoraj w pobliskiej okolicy raniac kilkanascie osob w 20 minut. Na przestrzeni roku ataki te zdarzaja sie coraz czesciej i sa coraz grozniejsze.
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][
mowie Ci Piter same korzysci z takiej gazetki szkolnej ja np podpisalem umowe z pania ze sklepiku ze bede w kazdym numerze gazetki w moim dziale sprzedawal wiadomosci podprogowe o wspanialych paczkach z jej sklepiku Sprzedaz wzrosla prawie dwukrotnie a ja mam z tego 20% Oczywiscie nie moga mi nic udowodnic bo czytajac recenzje filmow jeszcze nikt nie zauwazyl co wkradlo sie do ich podswiadomosci mowcie mi Puppetmaster
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][
No ładnie, Maxel, ładnie... A w naszej gazetce okazało się, że połowę artykułów napisałyśmy z przyjaciółką... Większości nawet nie czytałam... Zresztą - kto by chciał czytać o inwalidach i niepełnosprawnych...? Poprzednim razem było o kuchni... A jeszcze wcześniej o filmie... I o podróżach... I o książkach chyba też... I o Warszawie... A więcej nie pamiętam...
U nas nie ma redaktora naczelnego, bo, cytując moją byłą wychowawczynię a obecną romanistkę, "mamy demokrację". Jednakże ta sama osoba powiedziała niegdyś, "że demokrację to ona ma w d..." (dosłownie). Poza tym u nas zdzierają 2 zł.... I nic z tego nie mamy, bo wszystko idzie na papier Dobrze, że jeszcze nie każą nam kupować tonera do kserokopiarki....
nasz facet od PO jest swietny. podaje powod takiego stwierdzenia:
*legenda: F - facet od PO K - klasa
P: z reguly nie stawiam 3 ocen: jedynki. dlaczego? a jak sie inaczej nazywa jedynka?
K: laska
P: wlasnie. poza tym liceum ucze jeszcze w norwidzie. siedzialem w pokoju nauczycielskim i nagle wpadla do niego polonista. i ciezko wkurzona mowi: odpytywalam takiego glupka, byl zupelnie nieprzygotowany! nic nie wiedzial! musialam mu laske postawic!
A facet na to: a ktora reka?
poza tym nie stawiam dwojek, bo jak sie inaczej nazywa?
K: dopuszczajacy
P: wlasnie, taka psia ocena... bo dopuszczac to ja moge swojego psa... i wlasnie go dopuszczam juz kilka lat, a ona nadal tak cnotak niewydymka...
nie stawiam takze trojek. dlatego ze trojka to taka nie meska ocena... ni to ruskie E... jezeli by wygladala tak: to ja rozumiem...
no i tak wygladala nasza lekcja...
aha i jeszcze dodal ze na lekcji przed sprawdzianem poda nam 8 pytan i te pytania beda na klasowce...
*legenda: F - facet od PO K - klasa
P: z reguly nie stawiam 3 ocen: jedynki. dlaczego? a jak sie inaczej nazywa jedynka?
K: laska
P: wlasnie. poza tym liceum ucze jeszcze w norwidzie. siedzialem w pokoju nauczycielskim i nagle wpadla do niego polonista. i ciezko wkurzona mowi: odpytywalam takiego glupka, byl zupelnie nieprzygotowany! nic nie wiedzial! musialam mu laske postawic!
A facet na to: a ktora reka?
poza tym nie stawiam dwojek, bo jak sie inaczej nazywa?
K: dopuszczajacy
P: wlasnie, taka psia ocena... bo dopuszczac to ja moge swojego psa... i wlasnie go dopuszczam juz kilka lat, a ona nadal tak cnotak niewydymka...
nie stawiam takze trojek. dlatego ze trojka to taka nie meska ocena... ni to ruskie E... jezeli by wygladala tak: to ja rozumiem...
no i tak wygladala nasza lekcja...
aha i jeszcze dodal ze na lekcji przed sprawdzianem poda nam 8 pytan i te pytania beda na klasowce...
Collect some stars to shine for you.