Max Evans //\\ Jason Behr #1
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Hm. Trudno. W ramach poprawy humoru musiałam pooglądać sobie zdjęcia... wiadomo kogo
Czyż on nie jest śliczny...
Wiem, wiem, złość piękności szkodzi... Ale Jason jest wyjątkiem, który potwierdza regułę!
No, tak 'a propos jego fryzury... Czy może raczej jej braku...
No tak, tutaj z kolei widać głównie jego okulary... Czy raczej to, co się w nich odbija...
Aaaach, moje cudo...
Eluś, mówiłaś coś o oczkach ...?
Kto by go nie kochał...
A tutaj z kolei przypomina takiego pieska....I nareszcie widać podobieństwo do Aarona
Czyż on nie jest śliczny...
Wiem, wiem, złość piękności szkodzi... Ale Jason jest wyjątkiem, który potwierdza regułę!
No, tak 'a propos jego fryzury... Czy może raczej jej braku...
No tak, tutaj z kolei widać głównie jego okulary... Czy raczej to, co się w nich odbija...
Aaaach, moje cudo...
Eluś, mówiłaś coś o oczkach ...?
Kto by go nie kochał...
A tutaj z kolei przypomina takiego pieska....I nareszcie widać podobieństwo do Aarona
He, he mam nadzieję Nan, że jeszcze trzymasz się prosto...
W ramach obowiązkowych zajęć , jeszcze jedna fotka Jasona. Bardzo ją lubię...ze względu na ten ciepły uśmiech. Pozdrowienia dla wszystkich, pewnie mocno zapracowanych uczniów. Pamiętajcie, że nasi bohaterowie także chodzili do szkoły. I nieźle się tam czuli....
W ramach obowiązkowych zajęć , jeszcze jedna fotka Jasona. Bardzo ją lubię...ze względu na ten ciepły uśmiech. Pozdrowienia dla wszystkich, pewnie mocno zapracowanych uczniów. Pamiętajcie, że nasi bohaterowie także chodzili do szkoły. I nieźle się tam czuli....
Elu, mówiłam, że padnę, i to też zrobiłam Ale dzisiaj już jest dobrze Okazało się, że szkoła nie jest najgorsza, informatyka zapowiada się niezwykle ciekawie (dlaczego....? ), program z polskiego też mi się w miarę podoba, francuski mnie zaskoczył (cały DELF do zdawania )... Ale udało nam się wepchnąć gazetkę niczego nie świadomym pierwszakom (z liceum i gimnazjum), więc jestem zadowolona. ZIELONA SZKOŁA!!!! W Dłużewie!!! Hurraaa!!! 14-18... Jestem dzisiaj w zdecydowanie dobrym humorze.....
Więc tematycznie. Maxio w szkółce... Na historii, he he
Więc... Wycieczka...?
... tylko że ja chyba nie będę mieć takich atrakcji...
Więc tematycznie. Maxio w szkółce... Na historii, he he
Więc... Wycieczka...?
... tylko że ja chyba nie będę mieć takich atrakcji...
Eluś, szkoła jest dwa piętra wyżej Ale i tak mi się podoba Na Zieloną Szkołę miałam nie jechać, więc nagła odmiana mi się podoba... Jeszcze dwa tygodnie wymiany na wiosnę... Cudo
Zulugula, nie mam pojęcia, ale tak źle chyba nie będzie... Ośrodek ASP między turnusami studentów z przyjaciółmi... Uaaaa...
Niki, wiem, wiem, z własnego doświadcenia... He he...
A, Elu, piękne zdjęcie... Miracle, tylko mi brakuje Jane Siberry w tle... No, ale ja dzisiaj miałam PO ("Panie psorze, a granatami też będziemy rzucać...?"), więc tematycznie, postawa zasadnicza...
Zulugula, nie mam pojęcia, ale tak źle chyba nie będzie... Ośrodek ASP między turnusami studentów z przyjaciółmi... Uaaaa...
Niki, wiem, wiem, z własnego doświadcenia... He he...
A, Elu, piękne zdjęcie... Miracle, tylko mi brakuje Jane Siberry w tle... No, ale ja dzisiaj miałam PO ("Panie psorze, a granatami też będziemy rzucać...?"), więc tematycznie, postawa zasadnicza...
Elu, wszystko jeszcze przed nami, biologii jeszcze w tym roku nie było, w piątek będzie... To się nazywa uniwersalność Roswell, a szczególnie pewnego bohatera (dobrze, że PO nie jest po francusku...). Na razie dzisiaj będę miała ciężką domową przeprawę... więc...
I niech mi ktoś powie, że on nie jest ładny...
Tak przekrojowo...
I niech mi ktoś powie, że on nie jest ładny...
Tak przekrojowo...
Ciekawe...wszyscy wiemy jak on bardzo zmienil sie na przestrzeni sezonów- z chlopca w meżczyznę ( i to jak ktos powiedzial- jakiego męzczyznę ) a tymczasem na tych fotkach- z "Toy house" i "4AAAB" wygląda bardzo podobnie wlasnie sciagnelam sobie ten odcinek i delektuje sie nim- wreszcie bez beznadziejnego lektora i muszę stwierdzic ( Kwiat W się ucieszy ) ze głos Emily DeRavin stal się calkiem interesujacy...pomijając litosciwie sceny w ktorych go podnosi . I jeszcze- gorzej mi się robilo kiedy patrzyłam na sylwetkę Maxa- Jasona- podczas slynnej sceny głosowania doszłam do wniosku ze z dwóch Maxów mozna by ulepić Michaela moze przesadzam, ale za bardzo mi to cos przypomniało...
"I know who you are. I can see you. You're swearing now that someday you'll destroy me. Far better women than you have sworn to do the same. Go look for them now." (Atia)
""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)
""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)
Lizzie, po ostatnim zdaniu pobiegłam do magnetowidu i popatrzyłam na scenę głosowania sadząc, że coś opuściłam... Obaj mają różną budowę. Jason jest szczuplejszy od Brendana, ma bardziej sportową sylwetkę. Nie ma na sobie grama tłuszczu w przeciwieństwie do Brenadana.
Może chodzi to, że jest bardziej wymizerowany i zmęczony niż zwykle? Ale to przecież koniec serialu, praca po 16 godzin i szarpanina zawiązana z niepewnością co do dalszych jego losów....
Może chodzi to, że jest bardziej wymizerowany i zmęczony niż zwykle? Ale to przecież koniec serialu, praca po 16 godzin i szarpanina zawiązana z niepewnością co do dalszych jego losów....