Ideał kobiety
Moderators: Galadriela, Olka
Ideał kobiety
Tak mnie dzisiaj naszło i postawiłem być przodownikiem w wymyślaniu egzystencjalnych tematów... więc drodzy Panowie chciałbym poznać wasze zdanie na temat: "Ideał kobiety - Teoria spiskowa dziejów"... Nasze Panie również serdecznie zapraszam do dyskusji...
Apel do kobiet:
Błagam nie przesadzajcie z dietami... żaden facet nie poleci na kobiete która wygląda jak zdjęcie rentgenowskie dziecka z Somalii...
Apel do kobiet:
Błagam nie przesadzajcie z dietami... żaden facet nie poleci na kobiete która wygląda jak zdjęcie rentgenowskie dziecka z Somalii...
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
Cóż na początek - fajny text z tym dzieckiem z Somalii - popieram w 1100 %, sama na szczęście nie jestem takim zdjęciem rentgenowskim, no i oczywiście nie wygladam też jakbym 5 razy dziennie żarła fast-food w MCDonaldzie
no nie chcę się chwalić, ale do swojej sylwetki zarzutów nie mam
kobieta ideał ? To tak samo abstrakcyjne pojęcie jak facet ideał ...no może z jednym wyjątkiem- Brendan
Nikt nie jest idealny. A teraz pytanie do panów jak wy postrzegacie kobiety ? Tylko mi nie mówić, że waszym ideałem jest taka Pamela Anderson z tonami samoopalcza na twarzy i silikonem w biuście
no nie chcę się chwalić, ale do swojej sylwetki zarzutów nie mam
kobieta ideał ? To tak samo abstrakcyjne pojęcie jak facet ideał ...no może z jednym wyjątkiem- Brendan
Nikt nie jest idealny. A teraz pytanie do panów jak wy postrzegacie kobiety ? Tylko mi nie mówić, że waszym ideałem jest taka Pamela Anderson z tonami samoopalcza na twarzy i silikonem w biuście
'' It is easier to forgive an enemy than to forgive a friend''
William Blake
William Blake
A mój ideał to wygląd Katherine z charakterem Liz
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
Ale pannę Parker też uwielbiałem
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
Uwaga, wypowiadam sięna temat! Xander bardzo ciekawe wymagania co do ideału....czyli chyba twoje odbicie w lustrze spełaniałoby te warunki (no moze poza ciałem Alby).... jako kobieta nie mam swojego ideału dziewczyny, ale sadze, ze taka idealna to: inteligentna, delikatna, zmysłowa, stanowcza dziewczyna o zgrabnym ciele.
taaak, jessica alba jak najbardziej - z tym że podobnie jak angelina jolie ma jak dla mnie zbyt pełne usta...ponoć to bardzo sexy i zmysłowe,ale osobiście wolę mniejsze usta....muszą być oczywiście zadbane..spiechrznięciom mówie stanowczo NIE!!! Pamela Anderson, no nie powiem taka figura to marzenie tylko że pomijając silikon który na zmianę wstrzykuej i wywala to jeszcze wycięła sobie ileś tam żeber i w talii ma 43 cm Ale robi wrażenie jak odstawi sie na jakiś bankiecik
idealna kobieta... koniecznie sarkastyczna, potrafiaca sie smiac ze wszystkiego (w tym z siebie samej), blyskajaca cynizmem, ale bez przesady, inteligentna , wyksztalcona (nie wierze w udane mezaliansy), w zadnym wypadku zblazowana
burnetka, boskie cialo (chociaz to jest termin wzgledny, bo ja bym tak JA nie okreslil , raczej kogos zblizonego do Shiri, albo Kirsten Kreuk)
moze jeszcze cos dopisze, ale narazie nic wiecej nie przychodzi mi do glowy...
burnetka, boskie cialo (chociaz to jest termin wzgledny, bo ja bym tak JA nie okreslil , raczej kogos zblizonego do Shiri, albo Kirsten Kreuk)
moze jeszcze cos dopisze, ale narazie nic wiecej nie przychodzi mi do glowy...
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz