Roswelliański BLOG :-)
Moderators: Galadriela, Olka
Re: Roswelliański BLOG :-)
Studiuję weterynarie, już raczej kończę ale coś tam o tym kolanie miałam i o anatomii człowieka też się troszkę uczyłam Myblink sęk w tym że kolano nie boli podczas ćwiczeń tylko po i lepiej nie nadwerężaj mięśnia tylko poczekaj na zalecenia lekarza mam nadzieję że to jednak nie będzie to, ale objawy pasują Ćwiczenia mogą poczekać a ty przynajmniej będziesz miał wymówkę żeby trochę poleniuchować Ładna pogoda się robi więc trzeba się troszkę poopalać. No i mam zamiar wyjechać w tym roku nad morze. Niestety jeszcze w tym roku wyjeżdżam do Dani
No tak najpierw Max i jego Francja a teraz Ty i Dania. Oj nie podoba mi się ta migracja. Mam tylko nadzieje, że w tej Dani to mają internet. Bo jak widać we Francji chyba nie ma.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
Jasne że będzie internet i nawet ustawie sobie polską przeglądarkę szpan A Max wyjęchał tam na stałe Bo jak tak to pożeganie było za mało ckliwe Zbliża się lipiec a ja coraz bardziej zestresowana, ale prawdziwą zagadkę stanowi dla mnie mój chłopak, który powiedział że coś wymyślił na uczczenie tego dnia. Oby było co świętować A teraz lece zrobić coś dobrego do jedzonka i do książeczek
Max wyjechał na 5 tygodni z tego co mówił. Czyli zaraz powinien być z powrotem. Może ten Twój ma zamiar się oświadczyć? To by było dopiero coś do świętowania. W każdym razie ja i tak będę trzymać kciuki za Ciebie, Irien i Myblinka. A także za wszystkich, którzy muszą coś zaliczyć bądź obronić.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
Dziękujemy serdecznie Femii.
Pogoda mnie dobija, tak ciepło a ja ani bieganie ani kosz...No nic, chociaż za książki się wezmę. Poprawka, za "kserówki"
Druga sprawa, zacząłem niecierpliwić się w sprawie albumu do 3 sezonu Roswell, więc napisałem i okazało się że jeszcze będziemy musieli chwilę poczekać. Być może na kolejny weekend. To nawet nie było by takie złe, żeby uczcić dobrze napisany egzamin nowym albumem, na który czekamy i czekamy.
Pogoda mnie dobija, tak ciepło a ja ani bieganie ani kosz...No nic, chociaż za książki się wezmę. Poprawka, za "kserówki"
Druga sprawa, zacząłem niecierpliwić się w sprawie albumu do 3 sezonu Roswell, więc napisałem i okazało się że jeszcze będziemy musieli chwilę poczekać. Być może na kolejny weekend. To nawet nie było by takie złe, żeby uczcić dobrze napisany egzamin nowym albumem, na który czekamy i czekamy.
We're TAKERS
Na album czekam z niecierpliwością.
I przypominam grzecznie o rejestracji na sensido. Sama rejestracja do niczego nie zobowiązuje oprócz tego, że mnie bardzo uszczęśliwicie Ale oczywiście do niczego nie zmuszam. Tylko pomalutku namawiam
I przypominam grzecznie o rejestracji na sensido. Sama rejestracja do niczego nie zobowiązuje oprócz tego, że mnie bardzo uszczęśliwicie Ale oczywiście do niczego nie zmuszam. Tylko pomalutku namawiam
Żeś mnie femii nastraszyła z tymi zaręczynami Im dłuższy okres oczekiwania tym większa radość z nagrody Musimy uzbroić się w cierpliwość. Femii jak tam przeprowadzka już wszytko sobie poukładałaś Mnie samą niedługo to czeka a nienawidzę się pakować i rozpakowywać wszystko układać i tak wszędzie bajzel dookała, a jeszcze z dzieckiem to totalna katastrofa
Już po przeprowadzce. Jeszcze tylko trochę sprzątania i końcowe porządki. A mój mały to pomaga jak może. Układa swoje zabawki i książeczki. Jest bardzo grzeczny.
A ile ma lat?femii wrote: A mój mały to pomaga jak może. Układa swoje zabawki i książeczki. Jest bardzo grzeczny.
Dobrze go wychowałaś
Mój synek ma 3 latka i 3 miesiące. A co do wychowania to staramy się jak możemy. Co by był z niego wartościowy obywatel i dobry członek społeczeństwa.
To mały szrab z niegofemii wrote:Mój synek ma 3 latka i 3 miesiące. A co do wychowania to staramy się jak możemy. Co by był z niego wartościowy obywatel i dobry członek społeczeństwa.
I tak trzymać
Mnie ostatnio powalił tekst syna mojego przyjaciela, wkurzył się na tate i powiedział cytuję : Nie będziesz moim przyjacielem Swoją drogą to dał mu na imię Max nie powiem, że nie podsunęłam pomysłu, żeby nie było nie chce żeby utożsamiał się z serialowym Maxem poprostu bardzo lubię to imię no i kojarzy mi się z Roswell. Ostatnio ściągnęłam mu Disneyowksie bajki i na dzień dzisiejszy jego ulubioną bajką jest Księżniczka Łabędzi swoją drogą ma chłopak gust bo ja też uwielbiam tą bajkę Nie dawno oświadczył, że che mięć młodszą siostrzyczkę której da na imę Odetta, małe dzieci zwalają z nóg Mam do was pytanko jako że ostatnio zaczytywałam się z x- tremerkach mam pytanko. Czy może jest gdzieś obecnie dostępne opowiadanko Callinii ? Słyszałam o Steal my pain i Don't dream it's over. W ogóle nie wiem gdzie szukać i czy są tłumaczenia opowiadanek. Mam wrażenia jakby niektóre fanficki zapadły się pod ziemię, albo ja nie potrafię umiejętnie szukać
To prawda małe dzieci potrafią rozśmieszyć:)
ja nie mam pojęcia gdzie tego szukać
ja nie mam pojęcia gdzie tego szukać
Czyżbyś Goya co chciała? ;> Dam ci parę linków ale zarejestruj się na Sensido i poleć znajomym. Ładnie proszę.
To dla mnie ważne.
Ogółem na stronie Calini jest tylko 5 fanficków. Nie wiem czy napisała ich więcej. Wszędzie powtarzają się te same.
http://katastrophee.fadedglow.com/ - strona Calini
viewtopic.php?f=8&t=1586 opowiadanie "When the Rain begins to fall" w tłumaczeniu Hotaru
http://www.roswellfanatics.net
Tłumaczone było tylko "When the Rain begins to fall" i chyba nawet nie do końca.
Jak znajdę coś jeszcze to dam znać.
To dla mnie ważne.
Ogółem na stronie Calini jest tylko 5 fanficków. Nie wiem czy napisała ich więcej. Wszędzie powtarzają się te same.
http://katastrophee.fadedglow.com/ - strona Calini
viewtopic.php?f=8&t=1586 opowiadanie "When the Rain begins to fall" w tłumaczeniu Hotaru
http://www.roswellfanatics.net
Tłumaczone było tylko "When the Rain begins to fall" i chyba nawet nie do końca.
Jak znajdę coś jeszcze to dam znać.
Last edited by femii on Fri Jul 01, 2011 8:31 pm, edited 1 time in total.
Cze wszystkim. Cały tydzień nauka, a już jutro egzaminy. Jak źle mi pójdzie to w drodze powrotnej chyba znajdę się na drzewie...
W każdym razie biorę muzykę Roswell na wypadek gdyby egzamin wypadł dobrze.
Widziałem ostatnio serial Life Unexpected w TV i muszę powiedzieć, że jest bardzo sympatyczny jak i nasza Shiri. Mimo swoich latek nadal jest śliczna i "niestety" jest bardzo dobrą aktorką...niestety, ponieważ zmarnował się talent na większe filmowe produkcje. No nic, pozostaje płakać...
Oczywiście cały czas wypatrujemy najnowszego albumu Roswell i oczywiście postaram się jutro podzielić moimi wrażeniami z egzaminu.
W każdym razie biorę muzykę Roswell na wypadek gdyby egzamin wypadł dobrze.
Widziałem ostatnio serial Life Unexpected w TV i muszę powiedzieć, że jest bardzo sympatyczny jak i nasza Shiri. Mimo swoich latek nadal jest śliczna i "niestety" jest bardzo dobrą aktorką...niestety, ponieważ zmarnował się talent na większe filmowe produkcje. No nic, pozostaje płakać...
Oczywiście cały czas wypatrujemy najnowszego albumu Roswell i oczywiście postaram się jutro podzielić moimi wrażeniami z egzaminu.
We're TAKERS
Tak tak myblink znajdzie się na drzewie a ja będę modlić się do Buddy o teleportację, nie źle mam nadzieję że te kciuki za nas będzięcie mocno trzymać
Dziękuję femii (nie wiem czemu ale twój nick kojarzy mi się z elfikiem ) Nie Goya już nic nie chce nie będzię wykorzystywać biednych ludzi Zaloguję się na stronce i polece znajomym
Dziękuję femii (nie wiem czemu ale twój nick kojarzy mi się z elfikiem ) Nie Goya już nic nie chce nie będzię wykorzystywać biednych ludzi Zaloguję się na stronce i polece znajomym
Goya jak coś to ja się też piszę do Buddy
- MAX EVANS
- Fan
Witam Roswellianie nareszcie wróciłem do domu i choć od wczorajszego poranka nie spałem ani minuty i mam za sobą 20 godzin jazdy samochodem to i tak musiałem zajrzeć na nasze forum miło znów być wśród swoich POZDRAWIAM
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
MAX WRÓCIŁ !!!!!!!!!
Witamy z powrotem. Tęskniliśmy za Tobą. Opowiadaj jak było. Co robiłeś? Widziałeś Więżę Eiffela? A może Pola Elizejskie? Chcemy wiedzieć wszystko!
Goya masz bardzo miłe skojarzenia. Polecam się na przyszłość. Bardzo chętnie dzielę się swoją wiedzą i tak samo chętnie wyszukuję w necie różne rzeczy. Możesz na mnie liczyć.
Myblink, Goya, Irien będę za was trzymać kciuki z całej siły więc na pewno zdacie. Jestem tego bardziej niż pewna
Witamy z powrotem. Tęskniliśmy za Tobą. Opowiadaj jak było. Co robiłeś? Widziałeś Więżę Eiffela? A może Pola Elizejskie? Chcemy wiedzieć wszystko!
Goya masz bardzo miłe skojarzenia. Polecam się na przyszłość. Bardzo chętnie dzielę się swoją wiedzą i tak samo chętnie wyszukuję w necie różne rzeczy. Możesz na mnie liczyć.
Myblink, Goya, Irien będę za was trzymać kciuki z całej siły więc na pewno zdacie. Jestem tego bardziej niż pewna
Po pisemnym egzaminie. Wyniki będą prawdopodobnie w poniedziałek, a czy zdam nie mam pojęcia. Ciężko powiedzieć, pewnie dopiero jutro dojdę do siebie
Max, napisz lepiej coś o francuskich dziewczynach!
Max, napisz lepiej coś o francuskich dziewczynach!
We're TAKERS