Ja niestety nie znam tego serialuGoya wrote:Mam pewien pomysł Może dałoby się założyć oddzielny wątek o serialu Life Unexpected w którym gra nasza kochana Shiri jedną z pierwszoplanowych ról. Nie dawno serial się skończył i bardzo mi się podobał taka lekka obyczajówka, ale nie wiem ile osób lubi ten serial i nie jestem pewna czy udałoby się wbudzić jakieś zainteresowanie. Czy ktoś natknął się na ten serial ? Leci od nie dawna na AXN w niedzielne popołudnia bodajżę godz 16
Shiri Appleby #3
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Re: Shiri Appleby #3
Może na początku aby zachęcić was do oglądania (szczególnie Ciebie irien7 ) wkleje link. Filmik zawiera zdjęcia ekipy serialu (chodzi o Life Unexpected) można zobaczyć dużo słodkich zdjęć Shiri o ogólnie można wyczuć wspaniałą atmosfere która panowała na planie. Dodam jeszcze że u boku Shiri gra Kristoffer Polaha który zagrał reportera a takżę przyjaciela Jessiego ze studiów, oraz Kerr Smith z Jeziora Marzeń a więc "sami swoi" http://www.youtube.com/watch?v=RVAcTmfcLKU
A może znasz jakieś filmy z udziałem naszych ulubieńców?
Jak tak to uzupełnił nasz zbiór:: : viewtopic.php?f=6&t=2182
Jak tak to uzupełnił nasz zbiór:: : viewtopic.php?f=6&t=2182
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Goya wrote: Czy ktoś natknął się na ten serial ? Leci od nie dawna na AXN w niedzielne popołudnia bodajżę godz 16
Niestety, nie natknęłam się, bo nie posiadam kablówki A szkoda, bo naprawdę chętnie bym zobaczyła....
Serial możemy oglądać także na iitv.info. Polecam ten serial Na stronce można zobaczyć wszystkie zagranizne seriale w tym także nasze Roswell tylko trzeba uważąc na limity. Zapraszam do oglądania
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... 8B7mZ9u8-Q
Śliczne zdjątko a na nim Shiri z Krisem Polahą. Szkoda że takowy ma żonę bo może coś by z tego wyszło... A tak on i Shiri muszą zostać tylko przyjaciółmi. Mam super radę Kris rozwiedź się ze swoją zoną o ożeń się z Shiri :
Śliczne zdjątko a na nim Shiri z Krisem Polahą. Szkoda że takowy ma żonę bo może coś by z tego wyszło... A tak on i Shiri muszą zostać tylko przyjaciółmi. Mam super radę Kris rozwiedź się ze swoją zoną o ożeń się z Shiri :
- MAX EVANS
- Fan
Ale Shiri się zmieniła, jednak latka lecą
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
Dla mnie i tak jest najładniejsza , ale Max masz rację że latka lecą. Chociażby Katherine Heigl tak dobrze się trzymała a ostatnio już się posunęła widać po buzi A swoją droga to Shiri jest teraz sama
Ja nie mam pojęcia.Goya wrote:A swoją droga to Shiri jest teraz sama
Isabel przestała mi się podobać w 3 sezonie. w pierwszym i drugim wyglądała super!
Nie uważacie, że Katherine po Roswell wyglądała znacznie lepiej? Czyżby pieniążki wpadły i jakieś drobne zabiegi poszły w ruch czy może po prostu przestała tyle jeść...
We're TAKERS
Myśle że Kathy przestała jeść w końcu przed Roswell też wyglądała ładnie po prost była chudsza. Poza tym to jest pokój Shiri jak chcecie pogadać o Kathy to ona też ma właśny pokój nie zaśmiecajcie tego
Nie mogłam się powstrzymać i muszę dodać co nieco
Fajne foty
Ta pierwsza ewidentnie przypomina mi że nie długo już wakacje
Też mi się podoba mimika Shiri okazującej radość, taka nieprzeciętna
Ta pierwsza ewidentnie przypomina mi że nie długo już wakacje
Też mi się podoba mimika Shiri okazującej radość, taka nieprzeciętna
Dobrze to skrobne coś bo tłoczno tu nie jest
Dziękuje myblink dobrze, że ktoś w ogóle zauważył A teraz link do filmiku gdzie w roli głównej Shiri i nie wiem jak wy ale ja się zgadzam z tytułem filmiku jeśli chodzi o zawartość
http://youtu.be/vGDPXNbkHLQ
http://youtu.be/vGDPXNbkHLQ
I ja się zgadzam. Dawaj więcej GoyaGoya wrote: A teraz link do filmiku gdzie w roli głównej Shiri i nie wiem jak wy ale ja się zgadzam z tytułem filmiku jeśli chodzi o zawartość
Oj od razu słodka Ja w tym kociaku widzę coś z panterkimyblink wrote:Ona jest po prostu słodka. Nie ma na nią innego słowa
Dobra to jeszcze coś wam dorzucę ale jak przeczytam komentarze że jest tylko słodka to strzele focha więc ostrzegam