Sprawdźmy swoją wiedzę.
Re: Sprawdźmy swoją wiedzę.
Femii chyba zadałaś za trudne pytanie możemy liczyć na małą podpowiedź może jak powiesz w ktrórym odcinku była o tym mowa to sobie przypomne
Goya dla Ciebie wszystko. Możecie to znaleźć w odcinku BEHIND THE MUSIC, kiedy Max i Michael zakopują wszystkie kosmiczne rzeczy na pustyni. Max pyta Michaela gdzie jest jego kamień uzdrawiający a on odpowiada, że nie wie. Być może u Marii. Max się wścieka i mówi, że gdyby chodziło o płyty Metallici to Michael by wiedział gdzie szukać. I tak dalej.....
Mam nadzieje, że pomogłam.
Mam nadzieje, że pomogłam.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
Aaa to było jak zakopywali te kosmiczne rzeczy ? Coś sobie kojarzę chyba było tak że Max ułożył płyty według porządku alfabetycznego, a Michael układał je według roku wydania tak ? Chyba że było na odwrót, ale raczej Michael jako fan nie zawracałby sobie głowy alfabetem i ułożył płyty według roku wydania żeby, pochwalić się swoją wiedzą to by mi bardziej pasowało do Michaela
Tak jest Goya. A ja myślałam, że to będzie łatwe. Każdy porządny fan układa płyty zgodnie z rokiem wydania. No chyba, że tylko ja tak robię. Kolejne moje dziwactwo
Goya teraz Twoja kolej. Tylko daj jakieś łatwe bo moje chyba są za trudne ostatnio.
Goya teraz Twoja kolej. Tylko daj jakieś łatwe bo moje chyba są za trudne ostatnio.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
No dobra to łatwe pytanko
Jakiego koloru był dziennki Liz ?
Jakiego koloru był dziennki Liz ?
Goya chyba zadałaś za trudne pytanie.
Ale będę strzelać: brązowy
Ale będę strzelać: brązowy
Więc tak to jest z tym dziennkiem że jest i brązowy i czarny !! W Pilocie i Missing jest czarny a Heart of mine brązowy Chciałam sprawdzić waszą czujność A pytanie niech zada ten który będzie miał lepszą wene
Myblink dlaczego ja? Może femii tez nie ma weny. Ale niech wam będzie. Myblink ostatni raz sie wymigałeś.
Co Michael rysował na zajęciach z rysunku?
Co Michael rysował na zajęciach z rysunku?
Kopułe ? Tą do której miał klucz, i Isabel dostrzegła w książce Among Us Athertona. Trzymał tam on bodajże różne kosmiczne rzeczy np naszyjnik ze znakiem z ich planety Swoją drogą fajnie jakby w serialu przedstawili kulture Antaru może jakieś tradycję, obrzędy byłoby ciekawie
Pytanie prościutkie
Jaką przykrywkę wymyślił Max, aby bez żadnego problemu mogli wybrać się całą paczką do Vegas ?
Pytanie prościutkie
Jaką przykrywkę wymyślił Max, aby bez żadnego problemu mogli wybrać się całą paczką do Vegas ?
Wykorzystali moment kiedy grupa dyskusyjna jechała do Santa Fe na dwa dni. Podpięli się do ich podróży. Jeśli dobrze pamiętam to tematem debaty miały być podróże kosmiczne.
Wszystko się zgadza No to femii albo myblink zadajcie pytanie
Oj Myblink migasz się Kiedyś będziesz musiał zadać pytanie. A teraz żeby nie było nudno.
W odcinku Graduation Max zrobił dla Liz pierścionek bądź kamień zaręczynowy(diament chyba). Od jakiego superbohatera się tego nauczył?
W odcinku Graduation Max zrobił dla Liz pierścionek bądź kamień zaręczynowy(diament chyba). Od jakiego superbohatera się tego nauczył?
Tak jest!!! Bardzo dobra odpowiedź. I teraz Myblink zadajesz pytanie. Mówiłam, że kiedyś będziesz musiał przestać się migać.
Niech to szlag... było powiedzieć Batman
A więc, może jakim samochodem Kyle i Isabel wybrali się w miasto w sylwestrową noc?
A więc, może jakim samochodem Kyle i Isabel wybrali się w miasto w sylwestrową noc?
We're TAKERS
Widzisz nie bolało. A nad odpowiedzią to się muszę zastanowić.
Pomarańczowy Viper.
Viper ale chyba żółto czarny tak mi się zdaję