Sprawdźmy swoją wiedzę.
Re: Sprawdźmy swoją wiedzę.
No to żeś wyskoczył czarny. Musiałam się nieźle napocić aby sobie przypomnieć. I trochę pogrzebałam w necie Ale odpowiedź brzmi :
Larek
Kathana
Nicholas jako przedstawiciel Kivara
Sero
Hanar
Zan (Max)
Larek
Kathana
Nicholas jako przedstawiciel Kivara
Sero
Hanar
Zan (Max)
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
prawidłowo.
Teraz ja. Teraz Ja
Pytanie brzmi :
Ile pieniędzy dostał Michael od rodziny Laurie Dupree za odejście i zostawienie ich w spokoju?
Pytanie brzmi :
Ile pieniędzy dostał Michael od rodziny Laurie Dupree za odejście i zostawienie ich w spokoju?
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
50 000 $
Ja się nigdy nie nauczę na egzaminy z prawa Takiej szybkiej odpowiedzi to chyba tu dawno nie było. I dodatkowo prawidłowej. Czarny teraz Twoja kolej.
jaki film chciał obejrzeć Michael czekając z Maxem na samolot z Las Vegas do Roswell?
czemu?
nie nie, niech zada pytanie ktoś inny.
nie nie, niech zada pytanie ktoś inny.
Dobrze to ja pozwole sobie zadać pytanko Jaką date wprowadzili Max i Liz do komputera aby odszukać jakąś konstelację by zdemaskowac Tess ? Podp odcinek Tess lies and videotape. Pragnę zaznaczyć iż jest to data mych urodzin
27-05-2000 Co oznacza, żę Goya ma urodzinki za parę dni
ja właśnie miałem napisać, że nie wiem i nie sądzę żeby ktokolwiek sobie przypomniał bez podglądania. Femii, Ty tak z pamięci?
Może nie jest dziwne ale tak z pamięci. Zapamiętałam dlatego, że jak oglądałam ten odcinek to miałam wersję z lustrzanym odbiciem i specjalnie zatrzymywałam film aby zobaczyć co oni tam wpisują. Między innymi dlatego dowiedziałam się o odcinkach odwróconych, że tak powiem. Poza tym mam Roswell na dysku i często do niego wracam, no dobra codziennie oglądam jakiś odcinek. Jestem uzależniona
Szkoda, że prawo pracy nie wchodzi mi tak łatwo do głowy.
Szkoda, że prawo pracy nie wchodzi mi tak łatwo do głowy.
Czarny to ty jeszcze nie wiesz że femii wie wszystko Muszę się trochę podlizać żeby przysłała mi jakieś opoiwadanko A tak już całkiem na poważnie to jednak faktem jest to że rzadko femii nie zna odpowiedzi na pytanie i tym razem nie było innaczej
Mówię wam jestem uzależniona. Wokół tyle nowych ciekawych seriali a ja ciągle wracam do Roswell. Tak samo mam z Buffy. To chyba taki sentyment. A poza tym oglądając każdy odcinek po raz kolejny zawsze odkrywam coś nowego.
Goya nie musisz się podlizywać. Z natury jestem miła i uczynna więc na pewno coś Ci wyślę.
Goya nie musisz się podlizywać. Z natury jestem miła i uczynna więc na pewno coś Ci wyślę.
Po pierwsze o jakich opowiadankach mowa?
Femii, a serial Lost cie nie wciagnal?
We're TAKERS
Po pierwsze istnieją tak zwane fan - fictions. Opowiadania, które tworzą fani. Jest bardzo dużo kategorii. Polecam zajrzeć do działu Twórczość.myblink wrote:Po pierwsze o jakich opowiadankach mowa?
Co do Lost. To byłam ogromnie wciągnięta kiedy leciał na bieżąco. Wiele kwestii mnie rozczarowało. I nie jest to dla mnie serial, do którego chce wracać. Tak samo jak True Blood uwielbiam oglądać ale nie wracam do obejrzanych już odcinków. Roswell i Buffy to moja jedyna serialowa słabość.
Ja mam tak z reguły że nie lubię oglądać powtórek ale Roswell i GA stanowią wyjątek
Chyba moja kolej na zadanie pytania. A więc:
Jak miał na imię chłopak, z którym Liz została umówiona na randkę w ciemno?
Jak miał na imię chłopak, z którym Liz została umówiona na randkę w ciemno?