Roswelliański BLOG :-)
Moderators: Galadriela, Olka
Re: Roswelliański BLOG :-)
Apropo tematu- smutne że Polska słynie z kibiców idiotów, bo normalni ludzie tak się nie zachowują
Pamiętam, że kiedyś w Anglii było nawet gorzej jeśli chodzi o kibiców, nie wiem jak jest teraz. W każdym razie o naszych już zrobili program na Discovery, a ich oficjalne motto to "Komu by tu dzisiaj wpier***** "
Max chyba jakiś żart z tym śniegiem...?
Max chyba jakiś żart z tym śniegiem...?
We're TAKERS
No właśnie. Szkoda gadać...myblink wrote:(..) W każdym razie o naszych już zrobili program na Discovery, a ich oficjalne motto to "Komu by tu dzisiaj wpier***** "
Co prawda widziałam w wiadomościach, że na południu zasypało w majówkę, no ale Max ty już nam się tu nie usprawiedliwiaj z lenistwamyblink wrote:Max chyba jakiś żart z tym śniegiem...?
- MAX EVANS
- Fan
Nie nazwałbym zamieci śnieżnej i 10 cm śniegu żartemmyblink wrote:Max chyba jakiś żart z tym śniegiem...?
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
- MAX EVANS
- Fan
http://www.youtube.com/watch?v=UMUe4xcygRAirien7 wrote:Co prawda widziałam w wiadomościach, że na południu zasypało w majówkę, no ale Max ty już nam się tu nie usprawiedliwiaj z lenistwa
http://www.walbrzyszek.com/news,single, ... p,1#photos
irien to nazywasz lenistwem?
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
Faktycznie tu masz rację. Ale co do tego biegania to nie wiem czy śnieg jest przeszkodą,. Ja biegam cały rok bez dnia przerwy no chyba, że zdrowie mi nie pozwala. Ubierz się ciepło i nic Ci nie będzie. W każdym razie trzymam kciuki za Twoje bieganie. Naprawdę będzie mi bardzo miło biegać wiedząc, że ktoś z was robi to samo.MAX EVANS wrote:Zapomniałaś dodać słowa BEZPODSTAWNIE.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
U Max'a panuje naprawdę ciekawa pogoda, a mi dzisiaj porządnie dały w kość studia i po pierwszym dniu zjazdu czasem może odechcieć się wszystkiego.
Jakiś czas temu dla spróbowania na czas przebiegłem odcinek 2km, jak dobrze pamiętam, w 18min...bez komentarza
Jakiś czas temu dla spróbowania na czas przebiegłem odcinek 2km, jak dobrze pamiętam, w 18min...bez komentarza
We're TAKERS
To w takim razie masz super okazję, aby zająć się biegami narciaskimiMAX EVANS wrote: http://www.youtube.com/watch?v=UMUe4xcygRA
http://www.walbrzyszek.com/news,single, ... p,1#photos
irien to nazywasz lenistwem?
To faktycznie musisz popracować nad kondycją. Ja biegam przez około 40 minut dziennie. W tym czasie wyrabiam 10 km.myblink wrote:Jakiś czas temu dla spróbowania na czas przebiegłem odcinek 2km, jak dobrze pamiętam, w 18min...bez komentarza
Witam w klubie. Ja dziś po zajęciach nie wiedziałam jak się nazywam.myblink wrote:a mi dzisiaj porządnie dały w kość studia i po pierwszym dniu zjazdu czasem może odechcieć się wszystkiego.
irien7 wrote:To w takim razie masz super okazję, aby zająć się biegami narciaskimi
Pięknie powiedziane Irien.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
ja biegam po piwo.
O kolega Czarny jednak o nas nie zapomniał jeszcze.
Nie ważne po co ważne, że biegaszczarny wrote:ja biegam po piwo
Zapewne słuchaliście oryginalnego soundtracka z serialu i nie wiem jak wy, ale dla mnie to porażka. Znalazłem albumik z pierwszego sezonu i muszę powiedzieć, że jest naprawdę godny polecenia. Dodałem go do działu muzyka. Jest nawet okładka do winampa
We're TAKERS
- MAX EVANS
- Fan
Roswellianie nie sądziłem że może do tego kiedykolwiek dojść i że kiedykolwiek to powiem ale stało się znalazłem serial który pokochałem równie mocno a może nawet i mocniej niż Roswell, tym serialem jest LOST który dwa dni temu ze szklankami w oczach skończyłem oglądać Już po samym pilocie czułem że znalazłem to czego szukałem od dawna i jak się w późniejszym czasie okazał nie myliłem się Jednak teraz gdy serial dobiegł już końca kolejny raz w życiu czuję pustkę i smutek że to już koniec od dwóch dni nie potrafię się odnaleźć i można wręcz powiedzieć że złapałem "doła" a przecież można powiedzieć że jest to tylko i wyłącznie serial, ale nie dla mnie bo w moim przypadku LOST jest czymś więcej niż tylko serialem i już na zawsze tak pozostanie.
Oj Max rozumiem twoją miłość bo ja równie mocno pokochałam Grey's Anatomy, a kiedy odcinki zaczęły się psuć moje serce krwawiło na szczęście odcinki później znowu się poprawiły i moja radość nie znała granic Choć niektóre były beznadziejne to dalej dzielnie oglądałam serial. Nie mogę sobie wyobrazić życia bez GA bo dla mnie to też nie tylko serial. Dzieję się tak ponieważ twórcy i gra aktorów potrafią do nas dotrzeć i staję się to jakąś częścią naszego życia , kiedy wracasz zmęczony po całym dniu do domu i włączasz sobie w telewizji to co lubisz od razu poprawia Ci się humorek i tak serial może stać się częścią naszego życia Max jest mi strasznie przykro mam nadzieję że znajdziesz nową serialową miłość
A pamiętam czas kiedy Max mówił, że Lost to jedyny serial, którego nie oglądał. I teraz taka niespodzianka. Ja po obejrzeniu 6 sezonów czułam się rozczarowana. Choć teraz wiem, że nie przez samo zakończenie jakie zaprezentowali nam stwórcy Lost tylko przez to, że serial się w ogóle skończył. Teraz czekam na 4 sezon Czystej Krwi. To taka moja nowa serialowa miłość jak to powiedziała Goya.
- MAX EVANS
- Fan
I to był mój największy błąd Do tej pory zastanawiam się jak mogłem go popełnićfemii wrote:A pamiętam czas kiedy Max mówił, że Lost to jedyny serial, którego nie oglądał.
Na błędach człowiek się uczy. Pamiętaj nigdy nie skreślaj niczego z góry bo potem może się okazać, że było warte Twojej uwagi. Wybaczamy Ci ten błąd bo bardzo ładnie go naprawiłeś.
Max, ty obejrzałeś ten serial pewnie w parę miesięcy, a pomyśl jak byś się z nim związał oglądając go regularnie przez 7 lat? Dlatego uważam, że miną lata zanim zrobią równie coś dobrego.
We're TAKERS
Zgadzam się z Tobą Myblink. Oglądanie serialu przez cały okres jego produkcji potrafi człowieka przywiązać tak, że potem odczuwa się bardzo nieprzyjemną pustkę. Teraz jestem na etapie Czystej krwi i oczekiwaniu na 4 sezon. I nic nie zastąpi tego uczucia kiedy po 6 miesiącach pojawia się nowy odcinek. Każdy serial, który oglądamy to ważny etap naszego życia. Wiążą się z nim wyjątkowe wspomnienia.
- MAX EVANS
- Fan
W niecały miesiąc bo jak zacząłem to nie mogłem skończyćmyblink wrote:Max, ty obejrzałeś ten serial pewnie w parę miesięcy.