Sprawdźmy swoją wiedzę.
Re: Sprawdźmy swoją wiedzę.
Oj to miał dołączyć się ktoś nowy a ja znowu wszystko zespsułam Dobra to pytanko nie za trudne ale i nie za łatwe ;>
Jak Michael określił Maxa kiedy dowiedział się że jako dziecko Max uzdrowił gołębia ?
Jak Michael określił Maxa kiedy dowiedział się że jako dziecko Max uzdrowił gołębia ?
Och wiem, że miała być szansa dla innych. Ale kiedy nie mogę się powstrzymać. Michael nazwał Maxa Doktorem Dolittle Ale w zamian za to, że ukradłam komuś możliwość odpowiedzi to podaruje wam moją kolej na zadanie pytania. Więc kto pierwszy ten lepszy.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
Nie ma chętnych? O kurczę to straszne. Śpieszcie się zanim wymyślę jakieś mega strasznie trudne pytanie.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
Jak miała na imię kongreswoman Whittaker?
No i jak nie ja to Irien zaserwowała nam dobre pytanko. Muszę się głęboko zastanowić za nim odpowiem bo aż dwa imiona chodzą mi po głowie.
No a jakfemii wrote:No i jak nie ja to Irien zaserwowała nam dobre pytanko.
Last edited by irien7 on Mon May 09, 2011 2:41 pm, edited 1 time in total.
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Vanessa?
Tak Beauty to jest prawidłowa odpowiedź. Też o tym myślałam ale nie byłam pewna. Teraz Twoja kolej na zadanie pytania.
Oj a ja chciałam po długiej nieobecności wymyślić pytanie a już mnie uprzedzili grrr No nic poczekam ale ostrzegam że z czasem siła trudniości będzie rosnąć
No to Goya na co czekasz zadaj pytanko. Jestem prawie pewna, że Beauty się nie pogniewa jak skradniesz jej kolej
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Nie pogniewa Ale skoro nie ma jeszcze pytanka, to ja zadajęfemii wrote:Jestem prawie pewna, że Beauty się nie pogniewa jak skradniesz jej kolej
Co jest naszyte na mundurkach kelenrek z Crashdown po lewej stronie? (bo po prawej jest plakietka z imieniem)
Mała, srebna główka kosmity z czarnymi oczkami.
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Poprawnie
No to teraz żeby było miło. Goya zadaj pytanie. Oddaje Ci moją kolej, tylko tym razem się pośpiesz.
Oj femii twoja łaskawość nie zna granic Miałam ostatnio mały bajlez i teraz muszę się w nim odnaleźć ale znalazłam minutkę i I'm here No dobrze więc zadaje pytanie Jak nazywał się psychiatra Topolsky który stwierdził u niej zespół urojeniowy ?
Tak ja wiem, że jestem niesamowicie łaskawa. Znajcie moją dobroć. W jej bezmiarze pozwolę wam odpowiedź na to pytanie.
ja szczerze mówiąc nie wiem, musiałbym zajrzeć do odcinka ale nie o to chodzi w tej zabawie.
chyba jakoś na ,,M" ale całego nazwiska nie wymyśle. może ktoś inny będzie wiedział.
chyba jakoś na ,,M" ale całego nazwiska nie wymyśle. może ktoś inny będzie wiedział.
Dobrze to żeby nie przeciągać zabawy to poproszę tylko o imię Czarny ma rację imię (i nawisko też ale to nie jest wymagane ) zaczyna się na literę "M"
Był nawet słynny amerykański serial pt Świat ..... takiego chłopaczka który miał własnie takie imię
Był nawet słynny amerykański serial pt Świat ..... takiego chłopaczka który miał własnie takie imię
Tak !!!!! W końcu ktoś odpowiedział bo już nie mogłam wytrzymać. Teraz Myblink zadaj pytanie.