Sprawdźmy swoją wiedzę.
Re: Sprawdźmy swoją wiedzę.
Więc to było tak. Zaraz po wyjściu Jessego Max po lewej stronie nakładał Tucson Ocher a Michael po prawej New England Brick Red. Zanim Jessy wrócił Max nałożył Navaho White a Michael Aecho. Mam nadzieje, że odpowidź będzie satysfakcjonująca.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
Nie spodziewałam się tak szczegółowej odpowiedzi. Jak oglądałam to było powiedziane tylko Ochra i Ceglasty, więc jest jak najbardziej satysfakcjonująca.
No bo jak coś robić to dokładnie. A teraz moje pytanie.
Jak miał na imię weteran II wojny światowej, z którym Michael miał przeprowadzić rozmowę w ramach lekcji historii?
Jak miał na imię weteran II wojny światowej, z którym Michael miał przeprowadzić rozmowę w ramach lekcji historii?
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
Hal
Co kryje się pod pojęciem gendarium?
Co kryje się pod pojęciem gendarium?
to genetycznie zmodyfikowana forma życia której zadaniem jest pomoc w łączeniu nici DNA i RNA różnych gatunków w czasie syntezy aminokwasów.
Cieszę się, że moje pytanie wywołało u ciebie tak pozytywne emocje, kolej na twoje.czarny wrote:to genetycznie zmodyfikowana forma życia której zadaniem jest pomoc w łączeniu nici DNA i RNA różnych gatunków w czasie syntezy aminokwasów.
na jakim instrumencie grał Alex?
Alex grał na basie
To ja zadam pytanko jeśli można
Jakie znaczenie miał talizman który znalazła Isabel a brakujący kawałek miał Rzeczny Pies ?
To ja zadam pytanko jeśli można
Jakie znaczenie miał talizman który znalazła Isabel a brakujący kawałek miał Rzeczny Pies ?
Oj coś tu pusto ....
Goya zadałaś zbyt trudne pytanie. I teraz zrobiło się pusto Może napraw ten błąd i daj nam szanse jakąś podpowiedzią
Coś wam cienko idzie jak na ekspertów w tej dziedzinie Podpowiedź odcinek River Dog dokładnie w 27:40 minucie tego odcinka
Dzięki cudownej podpowiedzi Goyi znalazłam odpowiedź.Według Rzecznego Psa amulet oznacza niebezpieczeństwo, śmierć. Tylko nie bardzo wiem czy to jest dokładne znaczenie amuletu czy tylko to znaczył dla Rzecznego Psa.
femii właśnie o to mi chodziło
Ha jestem najlepsza. No oczywiście dzięki podpowiedzi Goyi. Więc zadaje pytanie.
Istnienia jakiego pierwiastka wypierał się Nasedo będąc w skórze agenta Pierca w wystąpieniu telewizynym?
Istnienia jakiego pierwiastka wypierał się Nasedo będąc w skórze agenta Pierca w wystąpieniu telewizynym?
Odpowiedź prawidłowa Kati. Teraz zadaj pytanie.
W jakim mieście utknął Jesse w Sylwestra, gdy spóźnił się na samolot?
To było Houston. Było mu zimno i niewygodnie
A moje pytanie to : Z którego roku przybył Max z przyszłości w odcinku TEOTW
A moje pytanie to : Z którego roku przybył Max z przyszłości w odcinku TEOTW
Oj femii to pytanie dla przedszkolaka każy szanujący się roswellian musi to wiedzieć oczywiście to rok
Swoją drogą można w tym dziale spoilerować ? Na to wygląda
Goya po twoim ciężkim pytaniu musiałam dać coś lekkiego. Co by zachęcić trochę osób. Dać im wiarę we własne siły i wiedzę
A teraz zadaj nam jakieś super fajne pytanie na podbudowę naszych wartości.
A teraz zadaj nam jakieś super fajne pytanie na podbudowę naszych wartości.