Jakie sporty uprawiacie?
Moderator: Xander
Jakie sporty uprawiacie?
Roswellianie, jakie sporty bądź sport uprawiacie?
Czy może raczej jesteście leniuszkami i wybieracie wygodną kanapę i tv? ;>
Czy może raczej jesteście leniuszkami i wybieracie wygodną kanapę i tv? ;>
Is it really true could you save yourself, for someone who, loves you for you?
- MAX EVANS
- Fan
Re: Jakie sporty uprawiacie?
Swojego czasu dość często grałem w PN ale dziś niestety brak mi na to czasu i przerzuciłem się na opcje nr dwa czyli kanapa pilot i mecz
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
o, a ja wlasnie za pilka nozna nie przepadam, latanie od bramki do bramki, wg mnie
za to lubie bieganiem, plywanie, uni hokej, gimnastyka
za to lubie bieganiem, plywanie, uni hokej, gimnastyka
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Polecam spacery W każdych ilościach, tylko wygodne butki na nogi. Lubię spacerować, odpręża mnie to Poza tym lubię taniec, niestety nie chodzę na żadne taneczne zajęcia (studia, dodadkowa nauka języków, narzeczony ) ale może kiedyś uda mi się wreszcie zapisać i pouczyć czegoś z gamy tańców towarzyskich.
A kiedyś dużo pływałam
A kiedyś dużo pływałam
- MAX EVANS
- Fan
Beauty jeśli spacery również się zaliczają to ja praktycznie co drugi dzień uprawiam tę dyscyplinę sportuBeauty_Has_Come wrote:Polecam spacery
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Zaliczają Ja wykonuje codziennie. Straszne, jakie odległości ludzie pokonują samochodami, wiele nawet paru metrów do najbliższego sklepu nie przejdzie na piechotę . A potem zapisują się na gimnastykę za ileś złotych miesięcznieMAX EVANS wrote: Beauty jeśli spacery również się zaliczają to ja praktycznie co drugi dzień uprawiam tę dyscyplinę sportu
oj tak, prawda niestety!Beauty_Has_Come wrote:Zaliczają Ja wykonuje codziennie. Straszne, jakie odległości ludzie pokonują samochodami, wiele nawet paru metrów do najbliższego sklepu nie przejdzie na piechotę . A potem zapisują się na gimnastykę za ileś złotych miesięcznieMAX EVANS wrote: Beauty jeśli spacery również się zaliczają to ja praktycznie co drugi dzień uprawiam tę dyscyplinę sportu
ludziom się tyłka ruszyć nie chce, nie dość że zatruwają własne życie i organizm to jeszcze środowisko! wrrr ...
i ja tez lubie sobie pospacerowac
Rower jak sie jakis znajdzie, bo swojego nie posiadam .... nie ma gdzie go trzymac.
Plywanie, jazde konna (po lesie- super sprawa).
Wielokrotnie przymierzalam sie do gimnastyki w domu, ale jakos mi to nie wychodzilo, samemu smutno cwiczyc.
Rower jak sie jakis znajdzie, bo swojego nie posiadam .... nie ma gdzie go trzymac.
Plywanie, jazde konna (po lesie- super sprawa).
Wielokrotnie przymierzalam sie do gimnastyki w domu, ale jakos mi to nie wychodzilo, samemu smutno cwiczyc.
Ja codziennie przez cały rok przed pracą czy też przed szkoła w weekendy, biegam po 10 kilometrów.Zajmuje to około 40 minut i muszę wcześniej wstać ale nie wyobrażam sobie by było inaczej. Biegam od 10 lat. Zaś od dwóch staram się intensywnie jeździć na rowerze. Teraz na wiosnę wyjadę na powietrze bo tak całą zimę to w domku na stacjonarnym. Marzy mi się jakiś kurs tańca lub basen a najlepiej to jedno i drugie ale obawiam się, że musiałabym rozciągnąć dobę.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
O zapomniałam jeszcze dodać, że okazjonalnie gram w tenisa ziemnego z moim lubym. Ale to dopiero jak będzie naprawdę ciepło.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
- MAX EVANS
- Fan
Od kilku miesięcy mam ambitny plan by zacząć codziennie biegać i od kwietnia zamierzam wprowadzić go w życie
I jak udało się ?MAX EVANS wrote:Od kilku miesięcy mam ambitny plan by zacząć codziennie biegać i od kwietnia zamierzam wprowadzić go w życie
Właśnie Max, jak tam Twoje bieganie? Mogę zaliczyć Cię do grona ludzi biegających? Było by super myśleć rano biegając, że ktoś gdzieś tam z roswellianów biega razem ze mną
Ja bym bardzo chciała dołączyć do grona porannych biegaczy, ale problem z wcześniejszym wstaniem wygrywa tą bitwę.femii wrote:Właśnie Max, jak tam Twoje bieganie? Mogę zaliczyć Cię do grona ludzi biegających? Było by super myśleć rano biegając, że ktoś gdzieś tam z roswellianów biega razem ze mną
Jakoś nie mogę się rano zmusić.
- MAX EVANS
- Fan
Na razie zdecydowanie przegrywam z wiatrem
Bardzo chętnie ale za drobna jestem do takiej maszynymetalox wrote:ja roku temu sprawiłem sobie crossa i bardzo intensywnie oram pobliski lasek, super zabawa na takim motorze jest, polecam
od zawsze grałem tylko w kosza, zdecydowanie moja ulubiona gra zespołowa, nigdy jakoś nie lubiłem innej gry tym bardziej, że warunki fizyczne mam bardzo sprzyjające
-
- Gość
Jak dla mnie to liczy się tylko piłka nożna
Bardzo lubię tenis i siatkówkę.
Latem siatkówka i rower, zimą tennis stołowy.