Shiri Appleby
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
No to garść fotek Shiri...
Nieco młodsza, czy mi siętylko wydaje...?
Shiri pomiędzy zdjęciami, chyba widać, którego odcinka. Wysokie mają te krzesła...
Shiri z Billem, czyli Liz z szeryfem... No no no, ale poufałość...
Nie wiem, jak wam, ale mnie się tutaj podoba. Ładnie wyszła.
Wygląda na to, że odcinek "Off The Menu" nie był najłatwiejszy do zagrania...
"Asy z klasy", gdzie gościnnie wystąpiła.
Wesoły elfik, pardon, Śnieżynka... Nie, Cukiereczek!
No to starczy tej Shiri...
Nieco młodsza, czy mi siętylko wydaje...?
Shiri pomiędzy zdjęciami, chyba widać, którego odcinka. Wysokie mają te krzesła...
Shiri z Billem, czyli Liz z szeryfem... No no no, ale poufałość...
Nie wiem, jak wam, ale mnie się tutaj podoba. Ładnie wyszła.
"Asy z klasy", gdzie gościnnie wystąpiła.
Wesoły elfik, pardon, Śnieżynka... Nie, Cukiereczek!
No to starczy tej Shiri...
- ciekawska_osoba
- Fan
No no Nan jak mi jeszcze raz powiesz, że nie masz talentu do takich historyjek obrazkowych to chyba się do ciebie przejadę i ci przetrzepię skóręNan wrote:No to garść fotek Shiri...
(...)
(...)
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
- ciekawska_osoba
- Fan
- ciekawska_osoba
- Fan
oj niestety nie mam lubie Shiri ale nie ejst moją ulubioną bohaterką Roswell i wywaliłam ten clip.........z rególy ja wywalam po obejrzeniu clipy...Pedros wrote:zgadzam się osóbko z Toba w zupełności. Masz może jeszcze dostęp do tego wywiadu?? każdy chciałby zobaczyć )
Shiri nawet jak jest ucharakteryzowana, to wygląda tak naturalnie, no i... ma piękny uśmiech(szczególnie z Ch-Ch-Changes z końca odcinka) albo Samuel Rising, na lodowisku... piękne chwile )
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
Hurraaa!!! Padły mi ulubione!!! Wszystkie mi szlag trafił!!! Nic nie ma!!! A ja jestem inteligentna i przed wyjazdem przegrałam je na płytę!!!! HAAAA!!!
No i znalazłam tamtą wersję 4 Alieens... http://www.spiceranger.com/ i pobrać faaab.wmv... Dostałam ataku śmiechu jak to oglądałam... I w ogóle można sobie z tej strony pościągać fajne filmiki, tylko uwaga, bo niektóre są chyba z Buffy, a kilka jest w ogóle innych...
No i znalazłam tamtą wersję 4 Alieens... http://www.spiceranger.com/ i pobrać faaab.wmv... Dostałam ataku śmiechu jak to oglądałam... I w ogóle można sobie z tej strony pościągać fajne filmiki, tylko uwaga, bo niektóre są chyba z Buffy, a kilka jest w ogóle innych...
Dobra, przyjrzyjcie się czasami oczom Shiri. Bez obrazy, ale ona czasami sprawia wrażenie, jakby miała zeza... Oglądam z mamą "River Doga" i w pewnym momenciue moja mama wali coś takiego "O, a ona ma zeza...." Przyjrzałam się. No faktycznie, czasami... Za to na pocieszenie dodam, że ma śliczny zegarek, który bardzo ładnie widać w "Balance".
- ciekawska_osoba
- Fan
Nan a wiesz, ze moja mama też tak powiedziała! Tylko akurat nie przy tym odcinku, już nie pamiętam kiedy,a le też tak stwierdziła i mnie samej się zcasem tak wydawało, ale 100% pewności nie mam.......
- ciekawska_osoba
- Fan
wow to z telefonem to Shiri? Wowtu bym jej nie poznala, ale ta ostatnia fotka, popatrzcie, ajk malo sie shiri zmienila, ale musze przyznac, ze sliczna z niej dziewczyna
P.S. sorki za brak polskich literek - przyzwyczajenie z f4f
P.S. sorki za brak polskich literek - przyzwyczajenie z f4f