Wszystkie sezony...
Wszystkie sezony...
Proszę o pomoc...
Chciałbym kupić płyty DVD z moim ulubionym serialem, ale nigdzie ich nie ma
Kiedyś było na allegro, ale ktoś mnie przebił ;(
Chciałbym kupić płyty DVD z moim ulubionym serialem, ale nigdzie ich nie ma
Kiedyś było na allegro, ale ktoś mnie przebił ;(
Teraz też są. Do końca aukcji zostało 2h
http://www.allegro.pl/search.php?string=roswell
Roswell w postaci DVD na allegro pojawia się w miarę często. Bywa i tak że aukcja przebiega bez większego echa. Wytarczy systematycznie sprawdzać.
http://www.allegro.pl/search.php?string=roswell
Roswell w postaci DVD na allegro pojawia się w miarę często. Bywa i tak że aukcja przebiega bez większego echa. Wytarczy systematycznie sprawdzać.
Re: Wszystkie sezony...
mam wszystkie sezony Roswell z lektorem. jakby ktoś był zainteresowany - walić na priv.
- MAX EVANS
- Fan
Nyau a pobrać i samemu sobie wypalić nie możesz?
Last edited by MAX EVANS on Sat Mar 05, 2011 1:43 pm, edited 1 time in total.
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
Max kogo sie pytasz?MAX EVANS wrote:A pobrać i samemu sobie wypalić nie możesz?
- MAX EVANS
- Fan
Fakt nie napisałem o kogo chodzi
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
Chodziło mi raczej o to, że post Nyau ma już kilka latMAX EVANS wrote:Fakt nie napisałem o kogo chodzi
- MAX EVANS
- Fan
Faktycznie muszę się ogarnąć
Ty też chyba się musisz ogarnąćlogpol wrote:popatrz na allegro, ja ostatnio szukałem i znalazłem, trzeba codziennie zaglądać
nie czytają dokładnieNASEDO wrote:Ty też chyba się musisz ogarnąćlogpol wrote:popatrz na allegro, ja ostatnio szukałem i znalazłem, trzeba codziennie zaglądać
Mam pytanko Ile jest części książek Roswell High ? Pytam o te które zostały wydane ,bo ściąnęłam sobie na kompa i mam jakieś dziwne przeczucie że to nie wszystko ;>
Ja nie mam pojęcia. Ale napewno znajdzie się ktoś na tm forum kto udzieli Ci właściwej odpowiedzi.Goya wrote:Mam pytanko Ile jest części książek Roswell High ? Pytam o te które zostały wydane ,bo ściąnęłam sobie na kompa i mam jakieś dziwne przeczucie że to nie wszystko ;>
10 książek z czego na polski przetłumaczono 5.Goya wrote:Mam pytanko Ile jest części książek Roswell High ? Pytam o te które zostały wydane ,bo ściąnęłam sobie na kompa i mam jakieś dziwne przeczucie że to nie wszystko ;>
google nie gryzie
http://pl.wikipedia.org/wiki/Roswell:_W ... %28cykl%29
Nie dziw się Czarny, że niektórym jest łatwiej zadać pytanie i poczekać na gotową odpowiedź niż samemu poszukać. Ktoś kiedyś na forum napisał "Ludzie czytajcie to nie boli". Prawda Max?
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
- MAX EVANS
- Fan
Oczywiście że prawdafemii wrote:Ktoś kiedyś na forum napisał "Ludzie czytajcie to nie boli". Prawda Max?
Mądre słowa są zawsze godne zapamiętania
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
Ależ ja czytam Zawsze i wszędzie Sprawdzałam na wikipedii, ale ktoś niedoinformowany wprowadził mnie w błąd A pro po czytania przeczytałam wczoraj opowiadanku Hotaru i stwierdziłam że jest geniuszem pióra Pewnie od tego ciągłego gapienia się w monitor oślepnę
A to już zaczęło się objeżdżanie mojej skromnej osóbki no nie nie wierze
Ja zawsze wszystko sprawdzam nim zapytam
A słynne słowa Maxa właśnie zacytuję tej osobie która wprowadziła mnie w błąd był on adresowany właśnie do tych ludzi co mniej więcej mysla że jest 4 sezon Roswell
A to już zaczęło się objeżdżanie mojej skromnej osóbki no nie nie wierze
Ja zawsze wszystko sprawdzam nim zapytam
A słynne słowa Maxa właśnie zacytuję tej osobie która wprowadziła mnie w błąd był on adresowany właśnie do tych ludzi co mniej więcej mysla że jest 4 sezon Roswell
Och Goya nikt cię nie objeżdża. Dyskutujemy o tym jak ważne jest czytanie informacji. Pytanie na temat książek Melindy Metz padło na tym forum już nie raz. Swoją drogą sądzę, że bardzo mocno zaczyna brakować tu admina. Kiedyś bardzo mocno pilnowali takich rzeczy. Nie było wątku, który by się powtórzył.
Z innej beczki. Strasznie się cieszę, że sięgnęłaś po twórczość Hotaru. Ja także uważam, że jest ona genialna. Zresztą tak samo _Liz. Czytanie ich opowiadań zmieniło moje postrzeganie świata Roswell.
Z innej beczki. Strasznie się cieszę, że sięgnęłaś po twórczość Hotaru. Ja także uważam, że jest ona genialna. Zresztą tak samo _Liz. Czytanie ich opowiadań zmieniło moje postrzeganie świata Roswell.