Widze ze moja kobieca intuicja nie zawodzi i zajrzalam tu w jak najbardziej odpowiednim momencie .ela12 wrote:IRIEN !!! Mam do Ciebie ważne pytanie. W związku z tym, że obiektyw Ci się popsuł a nie chcą przyjąć reklamacji - nie chcesz kupić kita za przystępną cenę? odpisz jak najszybciej!!
Wiesz co napisałam odwołanie, bo teraz to sobie jeszcze lepszy motyw wymyślili.
Jako że to mój chłopak odnosił aparat to reklamacji, to na pytanie gdzie to sie stało odpowiedzial, a przynajmniej gosciu tak w formularzu zanotował, że dopczas wycieczki do Lwowa i te pajace napisały, że nie uznają reklamacji bo stało się poza granicami Rzeczpospolitej. Of course napisałam odwołanie, że takie domnienamie jest niezasadne..... zobaczymy co odpiszą. Oczywiście napisałam że mam świadków, że stało się to na terenie kraju, ale zobaczymy...
Wiesz jak już szlag trafi tą reklamacje, to będę myślała o nowym obiektywie, ale wiesz jak już kupować to lepiej dołorzyć na jakiegoś wypasa...
Zreszta niewiem jak wielkie jest to uszkodzenie, ze obiektyw nie chodzi, może trzeba zastosować stary sposob na naprawe i gruchnąć nim jeszcze raz i odskoczy
A jak coś to za ile chcesz sprzedać ten kit?