yeeeah! pewnie, trzeba ratować stronę c'nieBeauty_Has_Come wrote: Widzę, że Ela sporo napostowała (świetnie! ) odpiszę jak wrócę
Roswelliański BLOG :-)
Moderators: Galadriela, Olka
Re: Roswelliański BLOG :-)
Is it really true could you save yourself, for someone who, loves you for you?
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Trzebaela12 wrote:yeeeah! pewnie, trzeba ratować stronę c'nieBeauty_Has_Come wrote: Widzę, że Ela sporo napostowała (świetnie! ) odpiszę jak wrócę
Powróciłam, lekko podpostowałam, jutro nadrobię!
ok ok ja zaraz założę kilka nowych tematów, więc postujcieee!Beauty_Has_Come wrote: Powróciłam, lekko podpostowałam, jutro nadrobię!
- MAX EVANS
- Fan
Nareszcie weekend
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
dzisiaj mam romans z historią, pięknie w dodatku coraz brzydsza pogoda za oknem
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Nie być w nastroju do romansowania, niedobrze . Nadrabiam zaległości z tygodnia, zawsze się tego tyle zbiera...ela12 wrote:dzisiaj mam romans z historią, pięknie
Hello kochani,
ale dawno mnie tu nie bylo.
Mam zaleglosci, ale to dobrze ze forum zyje.
Mialam "wesoly" miesiac.
Jak juz pisalam Beauty_Has_Come niedlugo wracam do Polski to sie bardziej udziele.
Poki co czeka mnie dzis zrobienie zupy grzybowej, jazda po kupiony samochod ( nie moj) i zakupy z kumpelkami.
No wiec startuje, bo jeszcze sniadania nie jadlam.
Pozdrawiam
ale dawno mnie tu nie bylo.
Mam zaleglosci, ale to dobrze ze forum zyje.
Mialam "wesoly" miesiac.
Widze Elu ze mamy ta sama pasje, tylko ja to sie jeszcze do konca nie moge ogarnac z moim aparatem, ktory w dodatku aktualnie jest w reklamacji, bo moj 2-letni kuzyn machnal w niego tak, ze az upuscilam go i obiektyw przestal hulac.ela12 wrote:a no i pochwalę się Wam tym, że w piątek szykuje mi się sesja zdjęciowa ;> założyłam sobie jakiś czas temu konto na maxmodels.pl i jakaś dziewczyna w moim wieku się do mnie zgłosiła, więc i w piątek ją pofocę ale się jaaaraamm masakra!!
Jak juz pisalam Beauty_Has_Come niedlugo wracam do Polski to sie bardziej udziele.
Poki co czeka mnie dzis zrobienie zupy grzybowej, jazda po kupiony samochod ( nie moj) i zakupy z kumpelkami.
No wiec startuje, bo jeszcze sniadania nie jadlam.
Pozdrawiam
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Jupi, Irien wróciłairien7 wrote:Hello kochani,
Zapraszamy serdecznie A robiąc zupę grzybową pamiętaj o dokładnym obejrzeniu grzybów Ja się na tym kompletnie nie znam, ale ostatnio tyle się słyszy o zatruciach grzybami (tak jak u tego biednego chłopczyka ), że trzeba dmuchać na zimneirien7 wrote:Jak juz pisalam Beauty_Has_Come niedlugo wracam do Polski to sie bardziej udziele
a jaki model? super, będę mogła z kimś podyskutować na forum i w ogóle o fotografii ;Dirien7 wrote:ela12 wrote:a no i pochwalę się Wam tym, że w piątek szykuje mi się sesja zdjęciowa ;> założyłam sobie jakiś czas temu konto na maxmodels.pl i jakaś dziewczyna w moim wieku się do mnie zgłosiła, więc i w piątek ją pofocę ale się jaaaraamm masakra!!
Widze Elu ze mamy ta sama pasje, tylko ja to sie jeszcze do konca nie moge ogarnac z moim aparatem, ktory w dodatku aktualnie jest w reklamacji, bo moj 2-letni kuzyn machnal w niego tak, ze az upuscilam go i obiektyw przestal hulac.
apropo, drodzy Roswellianie mam do Was OGROMNĄ PROŚBĘ!!! skomentujcie szczerze te dwie fotografie (biorę udział w konkursie) http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2444 ... -love.html oraz http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2444 ... rysia.html
dziękuję.
- MAX EVANS
- Fan
Irien witamy ponownie. Jak to się mówi lepiej późno niż wcale
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Elu, sprawdź te linki, coś mi się wydaje, że prowadzą w złe miejsce Trzeba mieć konto na gazeta.pl, żeby skomentować?ela12 wrote: apropo, drodzy Roswellianie mam do Was OGROMNĄ PROŚBĘ!!! skomentujcie szczerze te dwie fotografie (biorę udział w konkursie) http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2444 ... -love.html oraz http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2444 ... rysia.html
dziękuję.
wiem, Bjuti wiem, że złe ;c nie wiem o co w tym chodzi, dałam poprawne a wyskoczył takie ...
tak, niestety trzeba mieć konto
podam jeszcze raz linki:
http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2444 ... -love.html
oraz
http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2444 ... rysia.html
tak, niestety trzeba mieć konto
podam jeszcze raz linki:
http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2444 ... -love.html
oraz
http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2444 ... rysia.html
wszystko pięknie hula! so, proszę o komentarze, zarejestrowanie nie zajmie wiele czasu, a mi pomoże (mam nadzieję
ela12 wrote:a jaki model? super, będę mogła z kimś podyskutować na forum i w ogóle o fotografii ;D
Ja mam Nikona D3000, a ty?
Ogolnie jest to moja pierwsza lustrzanka i cos pechowa ....Najpierw jak kupilam to sie tydzien pozniej okazalo ze cena spadla ( w tym samym sklepie of course), ale nie oddawalam, bo mialam juz ubepieczenie wykupione i nie chcialam mieszac.
A teraz po tym jak mi ja kuzyn z reki wytracil, jest wielki problem z tym ubezpieczeniem.
Smiech na sali powiedzieli ze obiektyw nie wchodzi w sklad aparatu i wziazku z tym nie podlega ubezpieczeniu, ale moze przejdzie, zobaczymy.
Tak to wlasnie firma Vobis zrobila mnie w bambuko.
Odnosnie dyskusji na temat fotografii to jak najbardziej jestem chetna Elu
- MAX EVANS
- Fan
irien nie dziwi mnie to bo to standardowa zagrywka Vobisu.irien7 wrote:Tak to wlasnie firma Vobis zrobila mnie w bambuko.
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Elu, jestem zapracowana w tym tygodniu bardzo, ale zostawię w niedzielę komentarze
A co Max tez cie wyrolowali?MAX EVANS wrote:irien nie dziwi mnie to bo to standardowa zagrywka Vobisu.irien7 wrote:Tak to wlasnie firma Vobis zrobila mnie w bambuko.
Jetem wsciekla wczoraj dostalam list i co..... odrzucili mi reklamacje.
To ja sie pytam po kiego oni sprzedaja te ubezpieczenia.... ah brak slow
irien7 wrote:ela12 wrote:a jaki model? super, będę mogła z kimś podyskutować na forum i w ogóle o fotografii ;D
Ja mam Nikona D3000, a ty?
Smiech na sali powiedzieli ze obiektyw nie wchodzi w sklad aparatu
Odnosnie dyskusji na temat fotografii to jak najbardziej jestem chetna Elu
też mam d3000! ;d
hahahhaha przegli trochę, jak obiektyw nie wchodzi w skład aparatu, hmmm ... masakra?
o to bardzo mi miło, że mam z kim dyskutować o foto
- MAX EVANS
- Fan
Mnie osobiście nie ale kilku znajomych tak.irien7 wrote:A co Max tez cie wyrolowali?
IRIEN !!! Mam do Ciebie ważne pytanie. W związku z tym, że obiektyw Ci się popsuł a nie chcą przyjąć reklamacji - nie chcesz kupić kita za przystępną cenę? odpisz jak najszybciej!!