Roswelliański BLOG :-)
Moderators: Galadriela, Olka
Re: Roswelliański BLOG :-)
nie wiem czemu, ale Max kojarzysz mi się jednoznacznie - Max = "dopiero poniedziałek, ale do weekendu niedaleko"
swoją drogą: fajnie naspamowało.
swoją drogą: fajnie naspamowało.
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- MAX EVANS
- Fan
Bo MAX żyje od weekendu do weekendu
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
no tak coś nie się własnie zdaje ;p
a ja dzisiejszy dzień wolny znów spędze w pracy, zaczynam pobijać wszelkie rekordy, łącznie będe pracować 11 dni pod rząd ;/
a ja dzisiejszy dzień wolny znów spędze w pracy, zaczynam pobijać wszelkie rekordy, łącznie będe pracować 11 dni pod rząd ;/
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- MAX EVANS
- Fan
To się nazywa pracoholizm
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
to się nazywa tania siła robocza :D
w ogóle co sądzicie, o tej aferze wokół krzyża?
w ogóle co sądzicie, o tej aferze wokół krzyża?
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- MAX EVANS
- Fan
A co tu dużo gadać, krzyż rzecz święta każdy to wie ale bez przesady Mohery odstawiają jak zawsze szopkę. SPACYFIKOWAĆ ich i tyle w temacie.Czips wrote:w ogóle co sądzicie, o tej aferze wokół krzyża?
niech go przeniosą do Kościoła i będzie spokój, ale jak widać fanatycy tego nie chcą, więc zero szacunku ;]
no i ta afera o reklamy lecha a teraz jeszcze jakiegoś napoju(!!!) skandal przez duże s, no bo szukają w tych reklamach drugiego dna.
no i ta afera o reklamy lecha a teraz jeszcze jakiegoś napoju(!!!) skandal przez duże s, no bo szukają w tych reklamach drugiego dna.
Is it really true could you save yourself, for someone who, loves you for you?
za niedługo, podwawelska tez będzie posądzona... eh.. paranoja.
polecam stronkę zabrali.pl
zwłaszcza filmiki z "obrońcą krzyża" eh... i jak tu żyć jak się wie że w Polsce takie agenty?
polecam stronkę zabrali.pl
zwłaszcza filmiki z "obrońcą krzyża" eh... i jak tu żyć jak się wie że w Polsce takie agenty?
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Powiem wam że byłam tydzień nad jeziorem i jak po powrocie właczyłam wiadomości to albo gdzieś powódż, albo się Rosja jara albo relacje z walki o krzyż.
Dajcie spokój, odechciało mi się i od kilku dni wiadomości nie oglądam i nie muszę się denerwować.
Poświęcam ten czas na ciekawsze rzeczy.
Bo kto to słyszał żeby walczono o krzyż w taki sposób, sami swojej wierze ci ludzie przeczą.
A z resztą nie rozumiem po jaką cholerę potrzebny tam krzyż....
Ach Polska....
Dajcie spokój, odechciało mi się i od kilku dni wiadomości nie oglądam i nie muszę się denerwować.
Poświęcam ten czas na ciekawsze rzeczy.
Bo kto to słyszał żeby walczono o krzyż w taki sposób, sami swojej wierze ci ludzie przeczą.
A z resztą nie rozumiem po jaką cholerę potrzebny tam krzyż....
Ach Polska....
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Z przykrością się z tym zgadzamirien7 wrote:Bo kto to słyszał żeby walczono o krzyż w taki sposób, sami swojej wierze ci ludzie przeczą.
- MAX EVANS
- Fan
Rozgonić ich wszystkich nawet przy pomocy siły.
Last edited by MAX EVANS on Fri Aug 20, 2010 11:52 pm, edited 1 time in total.
Max nie jesteśmy państwem świeckim. Jesteśmy państwem wyznaniowym - katolickim. Chodzi jednak o to, że symbol krzyża jaki my znamy jest ośmieszany, podobnie jak katolicy. Jestem w stanie nawet twierdzić, że 3/4 zgromadzających się tam ludzi to wcale nie katolicy tacy na jakich się robią. PARANOJA!
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
a tabliczkę upamietniającą ofiary katastrofy obrzucali gównem -> WELCOME IN POLAND
W pełni się z tobą zgadzam, ludziom się nudziło i postanowili odwalić szopkę, i udało im się, cały świat się z nas śmieje.Czips wrote:Max nie jesteśmy państwem świeckim. Jesteśmy państwem wyznaniowym - katolickim. Chodzi jednak o to, że symbol krzyża jaki my znamy jest ośmieszany, podobnie jak katolicy. Jestem w stanie nawet twierdzić, że 3/4 zgromadzających się tam ludzi to wcale nie katolicy tacy na jakich się robią. PARANOJA!
Całe to zamieszanie ma niewiele wspólnego z wiarą katolicką.
Polacy to konfliktowy naród.
Jako podsumowanie:
Stalin dobrze kiedyś powiedział-" Polak nawet jak zostanie sam, to sam ze sobą się pokłóci. "
- MAX EVANS
- Fan
Czips wrote:Max nie jesteśmy państwem świeckim. Jesteśmy państwem wyznaniowym - katolickim. Chodzi jednak o to, że symbol krzyża jaki my znamy jest ośmieszany, podobnie jak katolicy. Jestem w stanie nawet twierdzić, że 3/4 zgromadzających się tam ludzi to wcale nie katolicy tacy na jakich się robią. PARANOJA!
Mój błąd przyznaje nie całkiem to miałem na myśli. A tak w ogóle to ten facet z granatem mógł zakończyć imprezę i byłoby po problemie.
jooo!
ale burza wczoraj była, chciałam porobić kilka zdjęć bo się fajnie błyskało, więc otworzyłam okno, a tu szoook, połowa parapetu mokra! hhaha nieźle lało
a no i pochwalę się Wam tym, że w piątek szykuje mi się sesja zdjęciowa ;> założyłam sobie jakiś czas temu konto na maxmodels.pl i jakaś dziewczyna w moim wieku się do mnie zgłosiła, więc i w piątek ją pofocę ale się jaaaraamm masakra!!
ale burza wczoraj była, chciałam porobić kilka zdjęć bo się fajnie błyskało, więc otworzyłam okno, a tu szoook, połowa parapetu mokra! hhaha nieźle lało
a no i pochwalę się Wam tym, że w piątek szykuje mi się sesja zdjęciowa ;> założyłam sobie jakiś czas temu konto na maxmodels.pl i jakaś dziewczyna w moim wieku się do mnie zgłosiła, więc i w piątek ją pofocę ale się jaaaraamm masakra!!
no to Elu gratulacje!
mam nadzieję, że rzucisz kilkoma fotami żeby się pochwalić
co do burzy - to jest jakaś paranoja co się w te lato dzieje. Albo upał taki, że się wysiedzieć nie da, albo leje i burza jest, że rozwala pół miasta. Tu susze, tam powodzie. No masakiera!
co do burzy - to jest jakaś paranoja co się w te lato dzieje. Albo upał taki, że się wysiedzieć nie da, albo leje i burza jest, że rozwala pół miasta. Tu susze, tam powodzie. No masakiera!
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
dziękuję pewnie, że pokażę, jakby inaczejCzips wrote:no to Elu gratulacje!
co do pogody - to zgadzam się! najlepiej, żeby nie padał deszcz i nie było temp. powyżej 27 stopni.
a ja jestem megaPRZESZCZĘŚLIWA! i to się nawet wiąże z Roswell
nie mogłam znaleźć nigdzie płyty zespołu Sense Field (szczególnie chodziło mi o piosenkę Save Yourself) do ściągnięcia
weszłam na last fm i zaczęłam szukać kto tego słuchał, bo być może przesłałby mi ich płytkę. no i trafiłam na Polaka (szok! i szczęście przy okazji, bo nie znam zbyt dobrze angielskiego) i okazał się być tak kochany, że znalazł mi ich płytę i wysłał, mimo że nie musiał tego robić (w życiu prosimy o wiele a nie zawsze to dostajemy) wysłałam mu wiadomość wczoraj a już teraz właśnie leci w głośnikach Save Yourself po raz któryś z rzędu <333 aaaach, wspaniały dzień. - nie ma to jak rozpisać się o jednej piosence, hiehie
nie mogłam znaleźć nigdzie płyty zespołu Sense Field (szczególnie chodziło mi o piosenkę Save Yourself) do ściągnięcia
weszłam na last fm i zaczęłam szukać kto tego słuchał, bo być może przesłałby mi ich płytkę. no i trafiłam na Polaka (szok! i szczęście przy okazji, bo nie znam zbyt dobrze angielskiego) i okazał się być tak kochany, że znalazł mi ich płytę i wysłał, mimo że nie musiał tego robić (w życiu prosimy o wiele a nie zawsze to dostajemy) wysłałam mu wiadomość wczoraj a już teraz właśnie leci w głośnikach Save Yourself po raz któryś z rzędu <333 aaaach, wspaniały dzień. - nie ma to jak rozpisać się o jednej piosence, hiehie
haha teraz to ja ciągle dodaję nowe posty, aleee mam super pomysł! spotkajmy się kiedyś, każdy kto będzie chciał z roswell.pl kto jest za?