I Ogólnopolski Zlot Fanów Roswell.
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
- MAX EVANS
- Fan
Re: Zlot?
Dla ciebie zbyt daleko nad morze a dla nas zbyt daleko do stolicyAnia:) wrote:kurcze nad morzem to trochę za daleko.
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
Niestety w stolicy nie mam nikogo znajomego z pubem ;] I niestety nie będę kontynuował edukacji tamże, więc na mnie jako organizatora liczyć tam nie można ale zachęcam do spotykania sięAnia:) wrote:A czy jest taka możliwość zrobienia zlotu w Warszawie?
Zawsze można przyjechać na dłużej w wakacje można sobie załatwić nocleg w akademikuirien7 wrote:Ach chętnie, bym wzięła udział w takim spotkaniu, ale mam taaaaaaaaki kawał, że maskara jechać tak na jeden dzień.
Tak jest zawsze niestetyMAX EVANS wrote:Teraz każdy będzie proponował u siebie
Ustalam termin na 21 sierpnia.
Nad morzem to nie jest u mnie, bo mieszkam w Szczecinie.MAX EVANS wrote:Teraz każdy będzie proponował u siebie
Choć niejednokrotnie słyszałam opowieści o ludziach w strojach kąpielowych spacerujących po Szczecinie z zapytaniem którędy na plażę.
W każdym bądź razie nad morze mam jakieś 120 km.
Wiem wiem, że ode mnie to rzut beretem.
Ogólnie to zapraszam ludzi z całej Polski Gliwice to piękne, prężnie rozwijające się miasto Mamy ładne tereny zielone, centra handlowe, muzea i inne ciekawe rzeczy Może nie mamy morza, ale są baseny i kąpielisko
I apeluję o powrót do właściwego tematu
I apeluję o powrót do właściwego tematu
Z Wawy do Gliwic jest około 4,5 godziny pociągiem :] normalny w jedną stronę 41,50 bodajże Co to za problem przyjechać?Ania:) wrote:kurde szkoda że nic z tego.
- MAX EVANS
- Fan
irien7 a czy ja napisałem choć słowo o tobie? Nie więc o co chodzi?irien7 wrote: Nad morzem to nie jest u mnie, bo mieszkam w Szczecinie.
Choć niejednokrotnie słyszałam opowieści o ludziach w strojach kąpielowych spacerujących po Szczecinie z zapytaniem którędy na plażę.
W każdym bądź razie nad morze mam jakieś 120 km.
Wiem wiem, że ode mnie to rzut beretem.
I jeśli sądzisz że ja uważam Szczecin za nadmorskie miasto to się grubo mylisz bo nie jestem pacanem za jakiego widocznie mnie uważasz. Źle i zbyt szybko oceniasz ludzi, najpierw pomyśl jakie ktoś mógł mieć intencje i o co mogło mu chodzić a dopiero po tym go osądzaj.
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
IMHO w jej wypowiedzi nie było ani słowa oceny Twojej osoby. Niepotrzebnie się burzysz. PAX proszęMAX EVANS wrote:irien7 a czy ja napisałem choć słowo o tobie? Nie więc o co chodzi?
I jeśli sądzisz że ja uważam Szczecin za nadmorskie miasto to się grubo mylisz bo nie jestem pacanem za jakiego widocznie mnie uważasz. Źle i zbyt szybko oceniasz ludzi, najpierw pomyśl jakie ktoś mógł mieć intencje i o co mogło mu chodzić a dopiero po tym go osądzaj.
Na pierwsze pytanie: 21 sierpnia A.D. 2010. Jest to sobota, więc pub jest otwierany o 10. Myślę, że można mieć tu dwie koncepcje. Zacząć koło 12 i skończyć spotkanie wieczorem, lub też zacząć koło 15-16 i skończyć spotkanie w nocy Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie by zacząć o 12 i skończyć o 2 w nocyAnia:) wrote:a kiedy i o której?
no i dokładnie gdzie w tych Gliwicach?
Na drugie pytanie: Pub Paradox, Gliwice, ul. Derkacza 5
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Max, ja myślę, że zbyt szybko oceniłeś Irien - zastanowiłeś się nad jej intencją?MAX EVANS wrote: Źle i zbyt szybko oceniasz ludzi, najpierw pomyśl jakie ktoś mógł mieć intencje i o co mogło mu chodzić
Irien nie miała zamiaru nikogo obrażać - ktoś proponował Warszawę, ona morze. Słusznie stwierdziłeś, że w takich sytuacjach wiele osób sugeruje spotkanie w swoim mieście. Irien przypomniała wtedy, że sugeruje szersze spojrzenie, bo ona - przypomina - nad morzem nie mieszka.
- MAX EVANS
- Fan
Beauty to są słowa irien "Spoczko, chciałam tylko coś Maxowi wyjaśnić. "
Co irien chciała mi wyjaśnić? Gdzie leży Szczecin? No bez przesady i mam prawo poczuć się urażony bo zostałem potraktowany jak pacan?
Co irien chciała mi wyjaśnić? Gdzie leży Szczecin? No bez przesady i mam prawo poczuć się urażony bo zostałem potraktowany jak pacan?
- MissIndependent
- Nowicjusz
dzięki za mapę ja spróbuję być. o ile we własnym mieściesie nie zgubię. najwyżej będęmusiała wypaść ze spotkania na 3h, ale to już extremalniesd wrote:IMHO w jej wypowiedzi nie było ani słowa oceny Twojej osoby. Niepotrzebnie się burzysz. PAX proszęMAX EVANS wrote:irien7 a czy ja napisałem choć słowo o tobie? Nie więc o co chodzi?
I jeśli sądzisz że ja uważam Szczecin za nadmorskie miasto to się grubo mylisz bo nie jestem pacanem za jakiego widocznie mnie uważasz. Źle i zbyt szybko oceniasz ludzi, najpierw pomyśl jakie ktoś mógł mieć intencje i o co mogło mu chodzić a dopiero po tym go osądzaj.Na pierwsze pytanie: 21 sierpnia A.D. 2010. Jest to sobota, więc pub jest otwierany o 10. Myślę, że można mieć tu dwie koncepcje. Zacząć koło 12 i skończyć spotkanie wieczorem, lub też zacząć koło 15-16 i skończyć spotkanie w nocy Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie by zacząć o 12 i skończyć o 2 w nocyAnia:) wrote:a kiedy i o której?
no i dokładnie gdzie w tych Gliwicach?
Na drugie pytanie: Pub Paradox, Gliwice, ul. Derkacza 5
Myślę, że najlepiej będzie się umówić na placu przed dworcem i wspólnie się udać do pubu A jakby się ktoś spóźnił to później dam dokładne informacje jak do pubu dojechać oraz jakiś namiar na mnie
I Max - przesadzasz. Post irien7 w żadnym wypadku nie był wypowiedzią ad personam w Twoją stronę. Niestety o Twojej wypowiedzi tego powiedzieć nie można. I jeszcze raz apeluję o uspokojenie swoich emocji i nierozwalanie tematu.
I Max - przesadzasz. Post irien7 w żadnym wypadku nie był wypowiedzią ad personam w Twoją stronę. Niestety o Twojej wypowiedzi tego powiedzieć nie można. I jeszcze raz apeluję o uspokojenie swoich emocji i nierozwalanie tematu.
Szkoda, ale na spotkaniu się nie pojawię.
Ale życzę wam udanego spotkania
Teraz będzie nie na temat, ale chciałabym zamknąć sprawę urażonego Maxa.
To była anegdota.
A swoją drogą to weź wyluzuj chłopie, bo robisz z igły widły.
Ale życzę wam udanego spotkania
Teraz będzie nie na temat, ale chciałabym zamknąć sprawę urażonego Maxa.
NO WłAŚNIE!!Beauty_Has_Come wrote: Max, ja myślę, że zbyt szybko oceniłeś Irien - zastanowiłeś się nad jej intencją?
Irien nie miała zamiaru nikogo obrażać - ktoś proponował Warszawę, ona morze. Słusznie stwierdziłeś, że w takich sytuacjach wiele osób sugeruje spotkanie w swoim mieście. Irien przypomniała wtedy, że sugeruje szersze spojrzenie, bo ona - przypomina - nad morzem nie mieszka.
Czy ja cię osądziłam?MAX EVANS wrote:Źle i zbyt szybko oceniasz ludzi, najpierw pomyśl jakie ktoś mógł mieć intencje i o co mogło mu chodzić
To była anegdota.
A tobie mój drogi chciałam wyjaścić, że nie kieruje mną moje lenistwo i nie chciałabym żeby spotkanie odbyło się " u mnie pod nosem", tylko wspomniałam o morzu, bo lubie tam przebywać i myślę, że chyba nie tylko ja.MAX EVANS wrote:Co irien chciała mi wyjaśnić? Gdzie leży Szczecin? No bez przesady i mam prawo poczuć się urażony bo zostałem potraktowany jak pacan?
A swoją drogą to weź wyluzuj chłopie, bo robisz z igły widły.
- MAX EVANS
- Fan
Bez komentarza, skończyłem dyskusje.irien7 wrote:A swoją drogą to weź wyluzuj chłopie, bo robisz z igły widły.
wow... co za agresja... wyluzujcie!
Bronek jest prezydentem hehe
sd, a wszyscy są mile widziani bez względu na upodobania polityczne?
Bronek jest prezydentem hehe
sd, a wszyscy są mile widziani bez względu na upodobania polityczne?
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Nie mów hop... To tylko sondaże... Wiesz jak są wiarygodne? Na 10 pytanych 6 osób odmawia odpowiedzi, 2 mówią "nie wiem", a tylko dwie udzielają odpowiedzi.Czips wrote:Bronek jest prezydentem hehe
Zresztą oby nie. I czemu z tematu o zlocie próbujesz zrobić temat polityczny?
A co mnie czyjekolwiek upodobania polityczne? ;]Czips wrote:sd, a wszyscy są mile widziani bez względu na upodobania polityczne?
A w ogóle zachowujecie się jak dzieci... Po raz ostatni proszę o nierozwalanie tematu o zlocie.
- MAX EVANS
- Fan
I o to właśnie chodziło Nie będzie nam drugi Kaczor ponownie wstydu przynosił? PS nie Bronek tylko MariaCzips wrote:Bronek jest prezydentem