Mundial 2010
Moderator: Xander
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Mundial 2010
Powinien pojawić się taki temat Liczę, że są wśród Roswellian sympatycy futbolu i chętnie podyskutują o wynikach najnowszych meczów na Afrykańskiej, światowej imprezie.
Zasadnicze pytanie: kto wygra Mundial? Zasadnicza odpowiedź (w przypadku Beauyy ) Hiszpania! Dlaczego? Świetnie prezentowali się w meczach fazy grupowej, a na ostatniej wielkiej imprezie, Mistrzostwach Europy 2008, sięgnęli po pierwsze miejsce po naprawdę dobrej walce. Niestety, w inauguracyjnym spotkaniu mundialu nie poszło im najlepiej, ale liczę, że to ich jeszcze bardziej zmobilizuje i pokażą, na co ich stać!
A Wy, komu kibicujecie? A może (po uruchomieniu Waszych szklanych kul ) macie przeczucie kto wygra?
Zasadnicze pytanie: kto wygra Mundial? Zasadnicza odpowiedź (w przypadku Beauyy ) Hiszpania! Dlaczego? Świetnie prezentowali się w meczach fazy grupowej, a na ostatniej wielkiej imprezie, Mistrzostwach Europy 2008, sięgnęli po pierwsze miejsce po naprawdę dobrej walce. Niestety, w inauguracyjnym spotkaniu mundialu nie poszło im najlepiej, ale liczę, że to ich jeszcze bardziej zmobilizuje i pokażą, na co ich stać!
A Wy, komu kibicujecie? A może (po uruchomieniu Waszych szklanych kul ) macie przeczucie kto wygra?
- MAX EVANS
- Fan
Re: Mundial 2010
Beauty nic dodać nic ująć tylko i wyłącznie Hiszpania i nie zmieni tego ta jednorazowa wpadka z Helwetami.Beauty_Has_Come wrote:Zasadnicze pytanie: kto wygra Mundial? Zasadnicza odpowiedź (w przypadku Beauyy ) Hiszpania!
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
hmm.. widzę, że jak na razie będę w mniejszości - jak dla mnie niezmiennie odkąd się interesuję piłkę nożną Brazylia
a kto wygra Mundial? hmm... szczerze powiem, że drużyny, które brałam pod uwagę, teraz straciły w moich oczach. Oczywiście nie Brazylia, oni dobrze grają w każdym meczu - chociaż dzisiejszy może zostawiać wiele do życzenia, ale to nie oni zaczęli, więc nic dziwnego, że nerwy im w końcu puściły
a kto wygra Mundial? hmm... szczerze powiem, że drużyny, które brałam pod uwagę, teraz straciły w moich oczach. Oczywiście nie Brazylia, oni dobrze grają w każdym meczu - chociaż dzisiejszy może zostawiać wiele do życzenia, ale to nie oni zaczęli, więc nic dziwnego, że nerwy im w końcu puściły
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- MAX EVANS
- Fan
Spain drogie panie tylko i wyłącznie Spain.
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
A ja nie jestem przekonana czy, aby napewno Hiszpania .
- MAX EVANS
- Fan
Pożyjemy zobaczymy owszem może nie zachwycają ale to nadal Hiszpania.irien7 wrote:A ja nie jestem przekonana czy, aby napewno Hiszpania .
No zobaczymy.
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Brazylia pożegnała się z mundialem na rzecz Oranje
Oczywiście kibicowałam graczom w pomarańczowych trykotach
Oczywiście kibicowałam graczom w pomarańczowych trykotach
- MAX EVANS
- Fan
Mechaniczna pomarańcza przyjechała po Brazil.
moi kochani Canarinios ;( eh.. długo będę przeżywać...
żeby takie Holenderskie geje wygrały ;p
no ale nic, już za 4 lata Canarinios będą Mistrzami Świata
ale po meczu jaki właśnie oglądam - Niemcy/Argentyna, nie widzę, żeby Holandia dała im radę i o ile Szwabów nie znoszę, to będę skakać ze szczęścia jak im skopią dupska
żeby takie Holenderskie geje wygrały ;p
no ale nic, już za 4 lata Canarinios będą Mistrzami Świata
ale po meczu jaki właśnie oglądam - Niemcy/Argentyna, nie widzę, żeby Holandia dała im radę i o ile Szwabów nie znoszę, to będę skakać ze szczęścia jak im skopią dupska
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- MAX EVANS
- Fan
Najpierw szwaby muszą uporać się z Hiszpanią a tego nie będą w stanie dokonać
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Hiszpania - Paragwaj 1:0
Oj, dziwny był to mecz, dużo kopania w pierwszej połowie, w drugiej zaś 3 rzuty karne ( z których żaden ostatecznie nie zakończył się podniesieniem wyniku na bramkowym liczniku). Ładne parady ze strony obydwu bramkarzy, w końcówce Casillas zachował żelazne nerwy i ostatnim centymetrem stopy wybronił strzał Paragwajczyka.
Czy Hiszpania da radę Niemcom, którzy "grają jak nigdy dotąd"? Pojawiają się głosy, że tak dobrego zespołu Niemcy nie mieli od dawna. A ja ciągle widzę, że mimo przebłysków i licznych jednak goli Davida Villi, Hiszpania w tych mistrzostwach wizualnie nie zachwyca.
Mimo to trzymam za nią gorąco kciuki!
A humorystycznie polecam zajrzeć na http://www.ciacha.net Serwis (nie tylko) piłkarski dla kobiet, a więc zupełnie inne spojrzenie na futbol
Oj, dziwny był to mecz, dużo kopania w pierwszej połowie, w drugiej zaś 3 rzuty karne ( z których żaden ostatecznie nie zakończył się podniesieniem wyniku na bramkowym liczniku). Ładne parady ze strony obydwu bramkarzy, w końcówce Casillas zachował żelazne nerwy i ostatnim centymetrem stopy wybronił strzał Paragwajczyka.
Czy Hiszpania da radę Niemcom, którzy "grają jak nigdy dotąd"? Pojawiają się głosy, że tak dobrego zespołu Niemcy nie mieli od dawna. A ja ciągle widzę, że mimo przebłysków i licznych jednak goli Davida Villi, Hiszpania w tych mistrzostwach wizualnie nie zachwyca.
Mimo to trzymam za nią gorąco kciuki!
A humorystycznie polecam zajrzeć na http://www.ciacha.net Serwis (nie tylko) piłkarski dla kobiet, a więc zupełnie inne spojrzenie na futbol
oj Max... Hiszpania jak na razie jeszcze nie zachwyciła na tym Mundialu, a w 1/4 znalazła się jakby przez przypadek czyż nie?MAX EVANS wrote:Najpierw szwaby muszą uporać się z Hiszpanią a tego nie będą w stanie dokonać
A Niemcy idą jak burza... Klose jest chyba na maximum swoich możliwości
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- MAX EVANS
- Fan
Czips nie należy nigdy lekceważyć Hiszpanii bo można się na tym przejechać. Wiem że każdy ocenia ich przez pryzmat ostatnich występów ale zobaczycie że w meczu ze szwabami zagrają diametralnie inaczej niż do tej pory.
- MAX EVANS
- Fan
A nie mówiłem że Hiszpania da radę i wyeliminuje szwabów
- MAX EVANS
- Fan
A nie mówiłem Hiszpania mistrzem
skoro Paula zadecydowała, nie było mowy o innym wyniku. Jednakże cieszy mnie niezmiernie wygrana Hiszpanów, a tym bardziej dzięki bramce Iniesty
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- MAX EVANS
- Fan
Czyżby twój ulubieniec? ;>Czips wrote:a tym bardziej dzięki bramce Iniesty
Cały Mundial dobrze grał i nie miał okazji do gola, więc tym bardziej w finale była odpowiednia. I ja, jako zatwardziały kibic Chelsea London, nie mogę mieć jako ulubieńca Iniesty, który jest w Barcelonie
moimi ulubieńcami są: Lampart, Drogba i Ferreira
Dlatego też jak Brazylia grała z Wybrzeżem Kości Słoniowej cieszyłam się z bramki Wybrzeża, bo była twórczości Drogby
moimi ulubieńcami są: Lampart, Drogba i Ferreira
Dlatego też jak Brazylia grała z Wybrzeżem Kości Słoniowej cieszyłam się z bramki Wybrzeża, bo była twórczości Drogby
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- MAX EVANS
- Fan
O proszę cicha woda brzegi rwie mamy to fankę the blues