Kolejne sezony Roswell....
Re: Kolejne sezony Roswell....
Beauty_Has_Come dobra robota !!!!
Czekamy z niecierpliwością
Witajcie.
Poda ktoś linki do 4 sezonu rosewll??
nie ma czegoś takiego jak 4 sezon Roswell.
są jedynie fan fiction, czyli opowiadania fanów, których akcja dzieje się po ostatnim odcinku 3 sezonu.
są jedynie fan fiction, czyli opowiadania fanów, których akcja dzieje się po ostatnim odcinku 3 sezonu.
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- MAX EVANS
- Fan
Patyk niestety ale Czips mówi prawdę będziesz musiał samo sobie dopowiedzieć dalszy ciąg historii. Swoją drogą ten temat jest ostatnio dość często poruszany? Ktoś puścił jakąś plotkę czy co?Patyk wrote:Witajcie.
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Irien, czekam na odpowiedź od Hotaru. Kiedy tylko cokolwiek od nie dostanę, na pewno napiszę w tym temacie, a nawet prześlę PWirien7 wrote:Beauty_Has_Come dobra robota !!!!
Myślę, że to przez nazwy tematów. Przychodzi taka nowa duszyczka na forum, widzi napisy w tematach "sezon 4", "kolejne sezony" i mysli - ej, ja też chce to zobaczyć. A fakt, że jej się nie chce przeczytać całego tematu wyjaśnia resztę. Swoją drogą kiedyś myślałam o stworzeniu FAQ, które można by umieścić na roswell.pl, odpowiadającego na te "najczęściej zadawane pytania" typu:MAX EVANS wrote:Swoją drogą ten temat jest ostatnio dość często poruszany? Ktoś puścił jakąś plotkę czy co?
- gdzie można kupić Roswell?
- czy Roswell można oglądać za darmo w necie i gdzie?
- czy jest 4 seria?
- co to jest 4 seria FF, czy jest po polsku, gdzie to można znaleźć?
- czy to prawda, że miał być film kinowy?
- napiszmy petycję do Polsatu z prośbą o (... )
-czy ktoś czytał książki Roswell High/gdzie je można dostać/ile ich jest?
Co chwila przychodzi ktoś z takimi pytaniami
Teraz tylko cierpliwie trzeba czekać.Beauty_Has_Come wrote: Kiedy tylko cokolwiek od nie dostanę, na pewno napiszę w tym temacie, a nawet prześlę PW
Trzeba to wcielić w życie. No roswell.pl jest FAQ i trzeba by było uzupełnić je o te pytania które zasugerowałaś i może jeszcze jakieś.Beauty_Has_Come wrote:Swoją drogą kiedyś myślałam o stworzeniu FAQ, które można by umieścić na roswell.pl, odpowiadającego na te "najczęściej zadawane pytania"
- MAX EVANS
- Fan
Masz racje pozostaje nam jedynie zaapelować do tych nowych duszyczek LUDZIE CZYTAJCIE TO NIE BOLIBeauty_Has_Come wrote: Przychodzi taka nowa duszyczka na forum, widzi napisy w tematach "sezon 4", "kolejne sezony" i mysli - ej, ja też chce to zobaczyć. A fakt, że jej się nie chce przeczytać całego tematu wyjaśnia resztę.
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
Niektóre tematy są taaaaakie długie, że nie nie dziwie tym ludziom.MAX EVANS wrote:LUDZIE CZYTAJCIE TO NIE BOLI
- MAX EVANS
- Fan
Te dotyczące 4 sezonu do takowych nie należąirien7 wrote:Niektóre tematy są taaaaakie długie, że nie nie dziwie tym ludziom.
Masz rację, ale mówię ogólnie....
Beauty_Has_Come sądząc po poście (i co gorsza żadnych odpowiedzi na zadane przez Hotaru pytanie) z "naszego" 4 sezonu nici.Beauty_Has_Come wrote: Irien, czekam na odpowiedź od Hotaru. Kiedy tylko cokolwiek od nie dostanę, na pewno napiszę w tym temacie, a nawet prześlę PW
Nieeee ratujcie chyba mam zawał Dlaczego większość linków nie działa lub jest uszkodzona ? Pewnie brak zainteresowania ze strony fanów. Hotaru się nie odedzwała ? Jak ona może nam to robić
też byłam zła, że linki nie działają, ale co tu zrobić. No a z Hotaru, to wielka szkoda.....niestety.Goya wrote:Nieeee ratujcie chyba mam zawał Dlaczego większość linków nie działa lub jest uszkodzona ? Pewnie brak zainteresowania ze strony fanów. Hotaru się nie odedzwała ? Jak ona może nam to robić
Możecie dręczyć Hotaru na http://hotaru.webd.pl/komnata/index.php to jest własne forum. Bądź poszperajcie w archiwum gdzie Hotaru trzyma większość swoich prac http://web.archive.org/web/200803191420 ... u.webd.pl/
Ja gdzieś kiedyś miałam 4 sezon, ale chyba w wersji wydrukowanej i musiałabym przetrzepać moje "archiwum" w piwnicy więc na samą myśl mi się nie chce. Ale Hotaru na pewno jest chętna do współpracy tylko trzeba jej o sobie przypomnieć.
Ja gdzieś kiedyś miałam 4 sezon, ale chyba w wersji wydrukowanej i musiałabym przetrzepać moje "archiwum" w piwnicy więc na samą myśl mi się nie chce. Ale Hotaru na pewno jest chętna do współpracy tylko trzeba jej o sobie przypomnieć.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
Dziękuję piękciusio za linki na pewno poszperam