W eterze - nowości i informacje
Moderator: Olka
W eterze - nowości i informacje
Temat dotyczy wszelkich informacji związanych z serialem ale nie dotyczących fabuły. Tutaj będziemy się dzielić wiadomościami na temat aktorów, reżyserów... wszystkich twórców serialu, a także nowinkami związanymi z jego produkcją.
- Maria_DeLuca
- Gość
Aktorka grajaca Shannon(Maggie Grace) jest wyższa od Sayida(Naveen Andres) o 3 cm, z tego powodu cały crew serialu musiał się nieźle meczyć i przy scenach, i przy zdjęciach promujących. Biedna Maggie, nigdy wiecej obcasów..
W życiu prywtanym to aktorka grajaca Sun włada dobrze j. koreańskim, a jej filmowy mąż nie(a raczej wcale:P):P więc to ona pouczała go jak dobrze grać koreańczyka i jak odpowiednio wymawiać dane słowa.. ironia ?:P
W życiu prywtanym to aktorka grajaca Sun włada dobrze j. koreańskim, a jej filmowy mąż nie(a raczej wcale:P):P więc to ona pouczała go jak dobrze grać koreańczyka i jak odpowiednio wymawiać dane słowa.. ironia ?:P
Being a Lifesaver.. is like a.. dreaming withuth closing eyes. You can choose what do you want to see. You can choose when do you want to close your eyes. And wake up.
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Dlaczego? To miało jakieś znaczenie, że ona jest wyższa niż on? Chyba że ... coś ich łączyło? Nie, wolę nie wiedzieć!Maria_DeLuca wrote:Aktorka grajaca Shannon(Maggie Grace) jest wyższa od Sayida(Naveen Andres) o 3 cm, z tego powodu cały crew serialu musiał się nieźle meczyć
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
- Maria_DeLuca
- Gość
to nie miało znaczenia.. ale nie wiedziałam o tym aż do momentu, kiedy wyczytałam zawsze ze scen filmowych miałam wrażenie, ze on jest wyższy. a w życiu prywatnym Naveen jest ze starszą o.. no nie powiem o ile lat kobietą, o dużo:P
co do 2 serii LOST w AXN, to był to taki motyw: 1. seria kończyła się, i AXN ciągle ogłaszał :"Już po wakacjach nowe odcinki LOST!", i to mocno huczało zwłaszcza przy emisjii podwójnego, finałowego odcinka. a potem? potem nie było nic.. cisza...
coś jeszcze? Jorge Garcia(Hurley), nie miał zamiaru być aktorem. Chciał być komikiem, ale jakoś wyszło:P a aktor grający Jin'a(koreańczyk) naprawdę jest ... bankierem:P
Matthew Fox(Jack) posiada ranczo(własne:P) i kiedy zakończono kręcenie ostatniego odcinka 1. serii, kochany Jacuś(:P) zaprosił wszytskich aktorów do siebie do domu, by mogli obejrzeć efekty ich pracy! musiałąbyć fajna impreza z tego:P
Josh Holloway(Sawyer) udawał, ze podobają mu się jego długie włosy, noszone na potrzeby "LOST",; w rzeczywistości nie znosi ich..
A pies grajacy tę imponująca rolę w LOSt, to tak naprawdę suczka, a nie samiec:P
Daniel Dae Kim(Jin) oświadczył w jednym z wywiadów, że związek Jin&Sun ma szanse powrócić(ja nie oglądałam 2. sezonu wiec nie wiem co to się teraz dzieje), zaargumentował to tak:"Jest miłość. Jest nadzieja."
jeśli amcie już dosyć tych plotek, to powiedzćie:P
co do 2 serii LOST w AXN, to był to taki motyw: 1. seria kończyła się, i AXN ciągle ogłaszał :"Już po wakacjach nowe odcinki LOST!", i to mocno huczało zwłaszcza przy emisjii podwójnego, finałowego odcinka. a potem? potem nie było nic.. cisza...
coś jeszcze? Jorge Garcia(Hurley), nie miał zamiaru być aktorem. Chciał być komikiem, ale jakoś wyszło:P a aktor grający Jin'a(koreańczyk) naprawdę jest ... bankierem:P
Matthew Fox(Jack) posiada ranczo(własne:P) i kiedy zakończono kręcenie ostatniego odcinka 1. serii, kochany Jacuś(:P) zaprosił wszytskich aktorów do siebie do domu, by mogli obejrzeć efekty ich pracy! musiałąbyć fajna impreza z tego:P
Josh Holloway(Sawyer) udawał, ze podobają mu się jego długie włosy, noszone na potrzeby "LOST",; w rzeczywistości nie znosi ich..
A pies grajacy tę imponująca rolę w LOSt, to tak naprawdę suczka, a nie samiec:P
Daniel Dae Kim(Jin) oświadczył w jednym z wywiadów, że związek Jin&Sun ma szanse powrócić(ja nie oglądałam 2. sezonu wiec nie wiem co to się teraz dzieje), zaargumentował to tak:"Jest miłość. Jest nadzieja."
jeśli amcie już dosyć tych plotek, to powiedzćie:P
Being a Lifesaver.. is like a.. dreaming withuth closing eyes. You can choose what do you want to see. You can choose when do you want to close your eyes. And wake up.
Jeżeli ktoś wie, że ma problemy z ortografią, to pisze ze słownikiem w ręku ze względu na szacunek dla rozmówców i siebie.
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
Zasady ortografii są po to, by ich przestrzegać... wszystko jedno, w jakiej sytuacji. W dodatku na forum jest łatwiej, bo zawsze można zedytować swój post a ortografia, jakby nie patrzeć, przydaje się zawsze, więc to wyjdzie na zdrowie. Wszystkim.
A wracając do tematu - ja stawiam na to, że 2 serię będziemy mogli też obejrzeć w TVP1, bo chyba inne stacje grają jej na ambicji... że na Polsacie było GA, są Gotowe, na TVN7 było OTH, a TVP1 ma tylko wieczną "Modę na sukces" i "Klan".
Maggie rzeczywiście jest jakby wysoka Ale swoją drogą to po co jej obcasy w dżungli? Nie bardzo to sobie wyobrażam
Widziałam niedano jakieś zdjęcie filmowego Sawyera i aż musiałam przetrzeć oczka. Wyglądał zupełnie nie jak Sawyer (zasakakujące ), bez tej charakterystycznej miny i w ogóle jakiś taki inny... aż się zdziwiłam. Jak to serial zmienia ludzi.
A wracając do tematu - ja stawiam na to, że 2 serię będziemy mogli też obejrzeć w TVP1, bo chyba inne stacje grają jej na ambicji... że na Polsacie było GA, są Gotowe, na TVN7 było OTH, a TVP1 ma tylko wieczną "Modę na sukces" i "Klan".
Maggie rzeczywiście jest jakby wysoka Ale swoją drogą to po co jej obcasy w dżungli? Nie bardzo to sobie wyobrażam
Widziałam niedano jakieś zdjęcie filmowego Sawyera i aż musiałam przetrzeć oczka. Wyglądał zupełnie nie jak Sawyer (zasakakujące ), bez tej charakterystycznej miny i w ogóle jakiś taki inny... aż się zdziwiłam. Jak to serial zmienia ludzi.
Last edited by Nan on Mon Nov 21, 2005 7:11 pm, edited 1 time in total.
Ja również uważam, że ortografia zawsze się może przydać i jest po to, żeby jej przestrzegać/że pozwole sobie zacytować Nan;)/, ale literówki zdarzyć się mogą każdemu.
Właściwie to na TVP1 rzadko leci coś sensownego, żeby utrzymać jakiś poziom muszą czasami dać coś, co ludzi zainteresuje, a Lost bez wątpienia spełnia ten warunek:)
Nie zwracałam uwagi na to które znich jest wyższe, ale teraz to zbadam:)
Właściwie to na TVP1 rzadko leci coś sensownego, żeby utrzymać jakiś poziom muszą czasami dać coś, co ludzi zainteresuje, a Lost bez wątpienia spełnia ten warunek:)
Nie zwracałam uwagi na to które znich jest wyższe, ale teraz to zbadam:)
Michael Dawson (Harold Perrineau) grał Merkucja we współczesnej wersji Romka i Julki z DiCarpiem
(btw: jak bardzo lepszą kreację miał w tamtym filmie... bu)
Natomiast filmowa Shannon występowała w popularnym (aczkolwiek niekoniecznie tak dobrym) serialu "Asy z klasy" w roli Brooke.
Ale to już pewnie wiedzieliście [;
(btw: jak bardzo lepszą kreację miał w tamtym filmie... bu)
Natomiast filmowa Shannon występowała w popularnym (aczkolwiek niekoniecznie tak dobrym) serialu "Asy z klasy" w roli Brooke.
Ale to już pewnie wiedzieliście [;
- misiopuchatek
- Zainteresowany
- Galadriela
- Zainteresowany
Nie wiem czy to bedzie nowośc. Przed chwilką sprawdzałam program na necie i od 02.12 AXN emituje Lost. Nadawane jest mniej wiecej koło 23 codziennie oprócz weekendu. Szkoda bo ja niestety nie mam tego kanału.
Słyszałam też, że od stycznia mają wyemitowac 2 serie, ale na stronie AXN nic o tym nie wiadomo. Lecz Ci którzy mają ten kanał i zero planów na sylwestra oraz nowy rok AXN zaprasza:(31.12) od 18.40 do 5.05 od 1 do 14 odcinka, oraz (01.01) od 18.40 d0 3.00 od 15 do 25 odcinka.
Prawdziwy maraton!!!!!!
Słyszałam też, że od stycznia mają wyemitowac 2 serie, ale na stronie AXN nic o tym nie wiadomo. Lecz Ci którzy mają ten kanał i zero planów na sylwestra oraz nowy rok AXN zaprasza:(31.12) od 18.40 do 5.05 od 1 do 14 odcinka, oraz (01.01) od 18.40 d0 3.00 od 15 do 25 odcinka.
Prawdziwy maraton!!!!!!
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.