Majandra Delfino
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Prosisz, masz
----------
Celeste w Nowym Jorku (Celeste In The City)
niedziela 11.09.2005
20:00
TV 4
Młoda dziennikarka Celeste Blodgett przyjeżdża do Nowego Jorku gotowa zawojować świat. Niestety, okazuje się, że mieszkanie przypomina norę, a praca w prestiżowej gazecie nie oznacza bycia reporterką. Na szczęście kuzyn dziewczyny, Dana, pomaga jej odnaleźć się w wielkim mieście.
reż.Larry Shaw, wyk.Majandra Delfino (Celeste), Nicholas Brendon (Dana), Ethan Embry (Kyle), Michael Boisvert (Mitch), Sadie LeBlanc (Amanda), Jamie Robinson (Xavier), Geoffrey Pounsett (Bruce)
120min USA 2004
----------
Celeste w Nowym Jorku (Celeste In The City)
niedziela 11.09.2005
20:00
TV 4
Młoda dziennikarka Celeste Blodgett przyjeżdża do Nowego Jorku gotowa zawojować świat. Niestety, okazuje się, że mieszkanie przypomina norę, a praca w prestiżowej gazecie nie oznacza bycia reporterką. Na szczęście kuzyn dziewczyny, Dana, pomaga jej odnaleźć się w wielkim mieście.
reż.Larry Shaw, wyk.Majandra Delfino (Celeste), Nicholas Brendon (Dana), Ethan Embry (Kyle), Michael Boisvert (Mitch), Sadie LeBlanc (Amanda), Jamie Robinson (Xavier), Geoffrey Pounsett (Bruce)
120min USA 2004
Wódki? Matko, tak dawno nie unosiły się wokół mnie jej opary, że już nawet nie pamiętam jak to działa Nie sądzę, żeby film był aż tak kiepski, ale w razie co - dzięki piterku za alternatywę
Zdjęcia? No problem. Mamie bym ich nie posłała, ale na forum? Nie będą aż tak zawstydzające. Grzeczne dziewczynki wracają przed dziesiątą
Ale swoją drogą ciekawa jestem imprez, na które chadza piter....
Zdjęcia? No problem. Mamie bym ich nie posłała, ale na forum? Nie będą aż tak zawstydzające. Grzeczne dziewczynki wracają przed dziesiątą
Ale swoją drogą ciekawa jestem imprez, na które chadza piter....
caroleen myślę, że te imprezy nie różnią się tak bardzo od tych, na które chadza 99% studentów Nie, zaraz...co ja mówię Przecież to nasz piter Zapewne na tych imprezach obowiązuje specjalny strój wieczorowy->jakiś kapelusik z arbuza...ee..czy czegoś
P.S. edit-> no tak, już mi się przypomniało co to jest- melon
P.S. edit-> no tak, już mi się przypomniało co to jest- melon
'' It is easier to forgive an enemy than to forgive a friend''
William Blake
William Blake
Odrobinkę zjechaliście z tematu... ekhmmm No nic, jak dla mnie to warto obejrzeć ten film, chociażby ze względu na Majandrę oprócz Roswell widziałam ją w jednym filmie o najdłuższym tytule jaki kiedykolwiek wymyślono czyli Shriek If You Know What I Did Last Friday the Thirteenth... ta a role nie był zbyt amibitna, ale kto wie... może tym razem będzie inczej.
Majandra słynie z amicji... wygórowanych. Już widzę te gromy na mojej głowie, więc ograniczę się do chęci wyrażenia zachwytu nad męskim wyglądem pitera i jeszcze większej chęci uczestniczenia w dorocznym zjedździe fanów szydełkowania. Zakładam, że jako wielbiciel bądź co bądź domeny starszych pań, nie opuszczasz ani jednej podobnej imprezy
Ach, gdzie ten główny temat się zawieruszył... o jest. W niedzielę nie zasiądę przed tv (z przyczyn niezależnych odemnie), ale zapewne zerknę na powtóreczkę, jak mniemam nadaną już wkrótce zwyczajem TV4.
Ach, gdzie ten główny temat się zawieruszył... o jest. W niedzielę nie zasiądę przed tv (z przyczyn niezależnych odemnie), ale zapewne zerknę na powtóreczkę, jak mniemam nadaną już wkrótce zwyczajem TV4.
- misiopuchatek
- Zainteresowany
- misiopuchatek
- Zainteresowany