Strona Xandera
Moderator: Xander
To, że nie oglądałem Roswell ma nie być powodem do dumy ?!
<---- 5 minutowa przerwa na smiech ---->
Bede oglądał to co mi sie podoba... i wierz mi... Ty o tym nie bedziesz decydować... Na forum bede... a jeżeli Ci to nie pasuje, cóż Twoja sprawa... Swoją droga jestem o wiele bardziej doswiadczonym użytkownikiem forum niż Ty... wiec uważaj...
Chciałem Cie poinformować... że już masz we mnie wroga... a wierz mi... to duzy bład...
<---- 5 minutowa przerwa na smiech ---->
Bede oglądał to co mi sie podoba... i wierz mi... Ty o tym nie bedziesz decydować... Na forum bede... a jeżeli Ci to nie pasuje, cóż Twoja sprawa... Swoją droga jestem o wiele bardziej doswiadczonym użytkownikiem forum niż Ty... wiec uważaj...
Chciałem Cie poinformować... że już masz we mnie wroga... a wierz mi... to duzy bład...
Xander, _liz - wyżywajcie się i załatwiajcie swoje porachunki za pomocą Prywatnych Wiadomości. Proszę mi tu nie odstraszać nowych forumowiczów swoimi kłótniami, które potem na nich się przenoszą.
iryda - witam na Forum. Mam nadzieję, że pozostali bywalcy tego niezwykłego miejsca zdążą jeszcze dziś zatrzeć niemiłe pierwsze wrażenie wynikłe z konfrontacji z Xanderem.
iryda - witam na Forum. Mam nadzieję, że pozostali bywalcy tego niezwykłego miejsca zdążą jeszcze dziś zatrzeć niemiłe pierwsze wrażenie wynikłe z konfrontacji z Xanderem.
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
Świat sie konczy !!!
Jakaś rozwydrzona panienka o metalności 5-latka... ubzdurała sobie, że jestem dla niej niemiły... Gdzie ?! Gdzie byłem niemiły ?! Gdzie ją obraziłem ?!... Wierz mi, że teraz na pewno nie zmienie mojego stosunku do tej dziewczyny... Pierwsza mnie obraziła... Pierwsza zaczeła być niemiła... Ale jasne lepiej mnie objechac...
Nic z tego... bede sie kłócił do upadłego... !!!
Hasta La Victoria Siempre !!!
Jakaś rozwydrzona panienka o metalności 5-latka... ubzdurała sobie, że jestem dla niej niemiły... Gdzie ?! Gdzie byłem niemiły ?! Gdzie ją obraziłem ?!... Wierz mi, że teraz na pewno nie zmienie mojego stosunku do tej dziewczyny... Pierwsza mnie obraziła... Pierwsza zaczeła być niemiła... Ale jasne lepiej mnie objechac...
Nic z tego... bede sie kłócił do upadłego... !!!
Hasta La Victoria Siempre !!!
A wyobraź sobie, że posty irydy są w duchu kłótni jakie prowadziłeś wcześniej z _liz. Jeśli więc dalej będziecie wprowadzać taką atmosferę, witać nowych użytkowników słowami typu "marna obserwatorka", "puściutka główka", "masz już we mnie wroga", "uważaj", "jestem o wiele bardziej doświadczonym użytkownikiem forum", to banicja gwarantowana.
KONIEC DYSKUSJI
A kiedyś myślałem, że takie słowa nigdy nie będą musiały padać...
KONIEC DYSKUSJI
A kiedyś myślałem, że takie słowa nigdy nie będą musiały padać...
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
"marna obserwatorka", "puściutka główka" - to nie moje słowa wiec nie bede sie do nicg odnosił...
Słowa "uważaj" użyłem dlatego, żeby zaznaczyć, że nie pozwole aby ktokolwiek mnie obrażał i nazywał wariatem... a wrecz nie życzył sobie mojej obecności na forum...
"jestem o wiele bardziej doświadczonym użytkownikiem forum" - nie chodziło o ukazanie mojego cenzusu społecznego... tylko o wskazanie, że na forum jest od dość długiego czasu... i NIGDY NIKOGO nie obraziłem...
"masz już we mnie wroga" - to prawda... nie pozwole aby ktokolwiek naskakiwał na moją wolność osobistą i nazywał mnie wariatem...
Słowa "uważaj" użyłem dlatego, żeby zaznaczyć, że nie pozwole aby ktokolwiek mnie obrażał i nazywał wariatem... a wrecz nie życzył sobie mojej obecności na forum...
"jestem o wiele bardziej doświadczonym użytkownikiem forum" - nie chodziło o ukazanie mojego cenzusu społecznego... tylko o wskazanie, że na forum jest od dość długiego czasu... i NIGDY NIKOGO nie obraziłem...
"masz już we mnie wroga" - to prawda... nie pozwole aby ktokolwiek naskakiwał na moją wolność osobistą i nazywał mnie wariatem...
Jeżeli dalej będiesz się kłócił - upadek z pewnością nastąpi. Dlatego radzę Ci się rozluźnić, nie atakować, a ataki przeciwnika wymijaj, tak jak strumień wody opływa kamień na swojej drodze. I właśnie tym różni się aikido od krav-magi.Xander wrote:Nic z tego... bede sie kłócił do upadłego...
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך