Max Evans //\\ Jason Behr #1
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Właśnie, co z tolerancją...czy to będzie na zasadzie - toleruję wszystkich tylko nie jego? Bez obaw ...jego związki z dziewczynami są udokumentowane
A film powinnaś oglądnąć z uwagi na świetną grę...dobry aktor powinien zagrać wszystko. Reklamy to świetny sposób zarabiania na życie, tym bardziej że kiedy przyjechał do Los Angeles mając 19 lat nie zasypywano go rolami...
A film powinnaś oglądnąć z uwagi na świetną grę...dobry aktor powinien zagrać wszystko. Reklamy to świetny sposób zarabiania na życie, tym bardziej że kiedy przyjechał do Los Angeles mając 19 lat nie zasypywano go rolami...
Hej ja jestem tolerancyjna!!!!! Poprostu w sposób mniej czy więcej wyraziłam swe emocje i zaskoczenie, że Jason (tyle razy!!!) grał pedała! ładniej mówiąc geja, a jeszcze ładniej "kochającego inaczej". Mam pytanie na tym zdjęciu to on się całuje z chęcią czy go tamten zmusza? , bo ja nie wiem Jason ma jakąś taką minę niewyraźną. Ty {o} nie bądź taki dowciapny z tą tolerancją i się nie nabjaj z ludzi, którzy "kochają inaczej"
Jak się zacznie rok szkolny to chyba się już będę nabijał ze wszystkich...
Ale teraz akurat z nikogo się nie nabijam. Może zaraz zacznę. Albo teraz? Może się załatwi, żeby klasa oglądnęła ten film na "wychowaniu do życia w rodzinie"... Tylko co o mnie wtedy pomyślą?
Ale teraz akurat z nikogo się nie nabijam. Może zaraz zacznę. Albo teraz? Może się załatwi, żeby klasa oglądnęła ten film na "wychowaniu do życia w rodzinie"... Tylko co o mnie wtedy pomyślą?
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
...nie ma na zdjęciu zbyt szczęśliwej miny, więc reakcja po tym również była zdecydowana. Zresztą jego związek pokazany został bardzo subtelnie, w formie wspomnień...Film opowiadał głównie o jego relacjach z ojcem i bratem...
Last edited by Ela on Thu Aug 28, 2003 7:34 pm, edited 2 times in total.
taaaaaaa maiałam film w tym roku miałam "przygotowania do życia w rodzinie" 8-letnia dziewczynka "opowiadała" dziewczynom jak to się wszystko tego no i wiedziałyśmy tylke samo co przedtem... ten film na takiej, lekcji, a sorry jak miałby być wtedy temat, przygotuj się, że kiedyś twoje dziecko może mieć tatusi płci damskiej, czy też pochwalanie i zchęcanie do takiego postępowania, jeśli tak to nam tutaj ludzkość wkrótce wyginie.... jeśli chodzi o tolerancję, cóż czy to temat na taką lekcję - nie wiem, ale chyba by wszystkim widziadła by im z oczu wyskoczyły...
czy my aby na pewno rozmawiamy o Jasonie, a nie przypadkiem o tolerancji?
czy my aby na pewno rozmawiamy o Jasonie, a nie przypadkiem o tolerancji?
fotomontaż
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
Niki, na to nie ma lekarstwa... Mnie urzekło to drugie zdjęcie, z tym kapelusem. Raaaaany... Ostatni dzień wakacji - chyba sobie pozwolę na buszowanie w necie w poszukiwaniu nowych zdjęć... Chocież nieco w to wątpię...
A tamto zdjęcie, z "Rites..." przywodzi mi na myśl tylko jedno - jaki ogromny talent ma Jason....
A tamto zdjęcie, z "Rites..." przywodzi mi na myśl tylko jedno - jaki ogromny talent ma Jason....
freja, jeżeli chcesz się dowiedzieć czegoś na temat Jasona i Shiri z planu filmowego, napisałam parę ciekawostek o tym w dziale "najpiękniejsze fotki Maxa i Liz" na stronie 2...
To luźne informacje zebrane z rozmów jego wielbicielek, które okupowały plan filmowy i troszke podpatrywały tę parę prywatnie...Więcej wiadomości o tym znajdziesz na forum komnaty w dziale "czy iskrzyło pomiędzy Jasonem i Shiri "(która dalej nie działa )
To luźne informacje zebrane z rozmów jego wielbicielek, które okupowały plan filmowy i troszke podpatrywały tę parę prywatnie...Więcej wiadomości o tym znajdziesz na forum komnaty w dziale "czy iskrzyło pomiędzy Jasonem i Shiri "(która dalej nie działa )