Katherine Heigl
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
- misiopuchatek
- Zainteresowany
- misiopuchatek
- Zainteresowany
- misiopuchatek
- Zainteresowany
- misiopuchatek
- Zainteresowany
A niby czemu ktoś miałby się przyczepiać? Kath jest piękną kobietą(to chyba nie brzmi aż tak dziwnie z ust dziewczyny? ) ze świetnym gustem(ahh te jej korale ). I zdecydowanie wyładniała po Roswell, zresztą nie tylko ona.Primek1 wrote:I nikt teraz się do mnie nie przyczepi mam nadzieje?
The best kind of kiss is the one where you have to stop because you can't help but smile.
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Bardzooo dawno mnie tu nie było i widzę najnowsze zdjęcia Kathy. Ładnie wyszła, szczególnie na tych, gdzie jest roześmiana...od razu inna buzia z uśmiechem
Olka co to za lenistwo Jak już się podzieliłaś taką wiadomością, to mogłabyś ją znaleźć i nam pokazać, nieprawdaż Proszę
Olka wrote:Według mnie najładniej wyszła na tym notabene beznadziejnym teledysku...Nawet mi się tego szukać nie chce
Olka co to za lenistwo Jak już się podzieliłaś taką wiadomością, to mogłabyś ją znaleźć i nam pokazać, nieprawdaż Proszę
Maleństwo
No niech będzie. Setka pisał o tym newsa w czerwcu Momencik...
Znalazłam, cytuję:
Katherine Heigl zagrała w nowym Videoclipie Josha Kelleyego „Only You”. Video do piosenki zostało nakręcone 27 maja na plaży Venice. W Stanach można już zobaczyć ten teledysk. Piosenka ta pochodzi z drugiego albumu wykonawcy, który pojawi się w sklepach 23 sierpnia. Katherine zagrała kobietę, która mieszka naprzeciwko zespołu. Podgląda zespół, flirtuje z Joschem. Potem sytuacja się rozwija… Cały klip możecie zobaczyć pod tym adresem. Z kolei informacje o wykonawcy możecie przeczytać pod adresem. Poza tym Josch jeszcze wspomniał, że Katharine idealnie się nadawała do tego Videoclipu. Sam nie mógł uwierzyć, że pracę nad teledyskiem ukończyli w jeden dzień zaledwie.
Znalazłam, cytuję:
Katherine Heigl zagrała w nowym Videoclipie Josha Kelleyego „Only You”. Video do piosenki zostało nakręcone 27 maja na plaży Venice. W Stanach można już zobaczyć ten teledysk. Piosenka ta pochodzi z drugiego albumu wykonawcy, który pojawi się w sklepach 23 sierpnia. Katherine zagrała kobietę, która mieszka naprzeciwko zespołu. Podgląda zespół, flirtuje z Joschem. Potem sytuacja się rozwija… Cały klip możecie zobaczyć pod tym adresem. Z kolei informacje o wykonawcy możecie przeczytać pod adresem. Poza tym Josch jeszcze wspomniał, że Katharine idealnie się nadawała do tego Videoclipu. Sam nie mógł uwierzyć, że pracę nad teledyskiem ukończyli w jeden dzień zaledwie.