Dalsza Droga
Moderators: Olka, Hotaru, Hotori, Hypatia
Dalsza Droga
Na początek chciałem się ze wszystkimi przywitać...
No skoro wstęp mamy za sobą krótkie info o opowiadaniu. Opisuje ono dalsze losy Maxa, Liz, Isabel, Michaela, Marii i Kyle'a tuż po opuszczeniu Roswell w odcinku Graduation. Opowiadanie będzie miało kilka bądź kilkanaście części, ale to zależy czy Wam się spodoba I część.
Zapraszam więc do zapoznania się z opowiadaniem i skomentowania go. Wszelka konstruktywna krytyka jest mile widziana... bo pochwał jak sądzę nie uświadczę
Dalsza Droga - Część I
Pozdrawiam, Writer
No skoro wstęp mamy za sobą krótkie info o opowiadaniu. Opisuje ono dalsze losy Maxa, Liz, Isabel, Michaela, Marii i Kyle'a tuż po opuszczeniu Roswell w odcinku Graduation. Opowiadanie będzie miało kilka bądź kilkanaście części, ale to zależy czy Wam się spodoba I część.
Zapraszam więc do zapoznania się z opowiadaniem i skomentowania go. Wszelka konstruktywna krytyka jest mile widziana... bo pochwał jak sądzę nie uświadczę
Dalsza Droga - Część I
Pozdrawiam, Writer
To tylko ja taki wredny jestem. Na pewno sie zaraz znajdzie ktoś, kto powie "juhu, kiedy następna część?". A może nie? Może właśnie tę osobę odstraszyłem?
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
Juhu, kiedy następna część?
{o}, bo cię pacniemy. Daj Writerowi trochę radości.
A poważnie, nie jest źle Writer. Piszesz poprawnie, choć zdarzają ci się wpadki z powtarzaniem wyrazów. Spokojnie, wyrobisz się. Większość z nas przez to przeszła. Proponuję bardziej skupić się na fabule niż dialogach, bo przecież nie tylko słowami bohaterów można opowiedzieć co się dzieje. Treść w zasadzie jest nieco wtórna. Ale, jak mówię nie jest źle. Praca czyni mistrza, więc popracuj nad szczegółami.
{o}, bo cię pacniemy. Daj Writerowi trochę radości.
A poważnie, nie jest źle Writer. Piszesz poprawnie, choć zdarzają ci się wpadki z powtarzaniem wyrazów. Spokojnie, wyrobisz się. Większość z nas przez to przeszła. Proponuję bardziej skupić się na fabule niż dialogach, bo przecież nie tylko słowami bohaterów można opowiedzieć co się dzieje. Treść w zasadzie jest nieco wtórna. Ale, jak mówię nie jest źle. Praca czyni mistrza, więc popracuj nad szczegółami.
Genialne, po prostu genialne. To jedno z najlepszych opowiadań, jakie kiedykolwiek czytałem. Jest tu przede wszystkim logika, która w dość małym stopniu jest obecna w innych opowiadaniach.
Wspaniała fabuła, świetne dialogi i oczywiście akcja . Nie kolejne ... gdzie głównym wątkiem są uczucia w dodatku przedstawione w dość nudny sposób. Zawsze wolałem czytać historie pełne akcji. Takie jak ta. W dodatku tu pojawia się Ava. Coś wspaniałego. ( to wyraża wzruszenie )
Wspaniała fabuła, świetne dialogi i oczywiście akcja . Nie kolejne ... gdzie głównym wątkiem są uczucia w dodatku przedstawione w dość nudny sposób. Zawsze wolałem czytać historie pełne akcji. Takie jak ta. W dodatku tu pojawia się Ava. Coś wspaniałego. ( to wyraża wzruszenie )
a ja myślałam .... nic nie myslałam {o} się nie przejmuj chodz jestem tu odniedawna to on tak prawie zawsze tak reguje na początkujących piszących opowiadania ...... Mi się podoba ..... chodź mnie łatwo zadowolić ... wystarczy żeby w opowiadaniu nie było par niekowencjonalnych i bez przasady z Lonnie Rathem Zanem itd .. jak te warunki śa spełnone to jest super ....
Dzięki za te kilka opinii na temat opowiadanka. Szczególne podziękowania dla Olki - postaram się wykorzystać Twoje wskazówki przy pisaniu kolejnej (kolejnych) części.
Nurtuje mnie jedynie komentarz Tajniaka... czyżbym wyczuwał w nim ironię??:)
Jeśli kogoś to interesuje to następna część powinna być gotowa w najbliższy weekend, ale nie jest to na 100% pewne .
Pozdrawiam, Writer.
Nurtuje mnie jedynie komentarz Tajniaka... czyżbym wyczuwał w nim ironię??:)
Jeśli kogoś to interesuje to następna część powinna być gotowa w najbliższy weekend, ale nie jest to na 100% pewne .
Pozdrawiam, Writer.
Podsumuję tylko to co pisałem już wcześniej:
WRITER GDZIE JESTEŚ?!?!?!?!?!?!
POTRZEBUJEMY CIĘ
A przy okazji myślę że powinna tu być pierwsza część opowiadania Writera (Fajne opowiadania kopiuje na kompa, więc mam je ), a niestety ten adres na górze jest zły więc...
Jeśli administratorzy mają coś przeciwko niech pisze. Część wstawię jutro rano.
To opowiadanie jest naprawdę extra polecam
WRITER GDZIE JESTEŚ?!?!?!?!?!?!
POTRZEBUJEMY CIĘ
A przy okazji myślę że powinna tu być pierwsza część opowiadania Writera (Fajne opowiadania kopiuje na kompa, więc mam je ), a niestety ten adres na górze jest zły więc...
Jeśli administratorzy mają coś przeciwko niech pisze. Część wstawię jutro rano.
To opowiadanie jest naprawdę extra polecam
Druga część też jest extra. I to nie tylko akcja. bardzo mnie interesuje ta zagmatwana sytuacja w sprawie Naseda, Kal i Tess. Sam często myślałem nad motywami ich postępowania, ale zawsze dochodziłem do ślepej uliczki.
Super że postanowiłeś przedstawić własną wizję tego wszyskiego.
Cieszę sie że w końcu opowiadanie o takiej napiętej akcji.
I jeszcze... jeden plus dla ciebie za... to piękne "bum" pod koniec 2 część... piękne. Aż się wzruszyłem
Super że postanowiłeś przedstawić własną wizję tego wszyskiego.
Cieszę sie że w końcu opowiadanie o takiej napiętej akcji.
I jeszcze... jeden plus dla ciebie za... to piękne "bum" pod koniec 2 część... piękne. Aż się wzruszyłem