Katherine Heigl
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
- lizzy_maxia
- Fan
- Galadriela
- Zainteresowany
- Liz ParkerEvans
- Gość
- Weronika Evans
- Starszy nowicjusz
Oglądałam dziś serial i przyznam że spoko ale nic nadzwyczajnego .Nasza Kasiunia wypadła dziś blado (i na twarzy i jako rola) no ale to tylko pierwszy odcinek .śmieszne było jak musiała robić badanie odbytu hehe no i jak bała się obudzić swoją przełożoną .
Czekam na dalsze rozwinięcie akcji.
"I felt like Jason Behr and I had such a unique chemistry.
He just walked in and we started reading together, it was just there." - Shiri
He just walked in and we started reading together, it was just there." - Shiri
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Oglądnałem i cóż.
W kilku miejscach zabawny, troche powiązań z Roswell - kolejna nazistka ale do Ostrego dyżuru mu daleko. Mówię tak pewnie dlatego, że Ostry dyżur oglądałem od samego początku przez parę lat.
Jeśli chodzi o Kathy po zabiegach na stołówce wygladała ciekawie
Ale jakoś mało akcji z jej udziałem było. Poczekam na epik z kotkiem
Zobaczymy jak to będzie dalej.
Ja osobiście będe oglądał. Przynajmniej nie ma 1000 odcinków, nie opowiada o "prawdzwym życiu rodzinnym" i sie nie mordują co 5 minut - pomijam Jamesa Bonda który był dość blisko tego wyczynu
W kilku miejscach zabawny, troche powiązań z Roswell - kolejna nazistka ale do Ostrego dyżuru mu daleko. Mówię tak pewnie dlatego, że Ostry dyżur oglądałem od samego początku przez parę lat.
Jeśli chodzi o Kathy po zabiegach na stołówce wygladała ciekawie
Ale jakoś mało akcji z jej udziałem było. Poczekam na epik z kotkiem
Zobaczymy jak to będzie dalej.
Ja osobiście będe oglądał. Przynajmniej nie ma 1000 odcinków, nie opowiada o "prawdzwym życiu rodzinnym" i sie nie mordują co 5 minut - pomijam Jamesa Bonda który był dość blisko tego wyczynu
- Liz ParkerEvans
- Gość
- lizzy_maxia
- Fan
To chyba dobrze, że nie przypominał Ostrego Dyżuru, prawda? Ja oglądam Grey's Anatomy od samego początku, przy szóstym odcinku dopadło mnie znużenie serialem, ale nie dałam za wygraną i ściągałam dalej. Bo w sumie warto - jak już wcześniej gdzieś w tym temacie pisałam, serial jest bardzo dobry, często zdarzają się zabawne sytuacje, mimo trochę ponurych szpitalnych okoliczności, no i ta muzyka! Dla mnie bomba
Co do tego artykułu, wklejonego przez Galadrielę, nie rozumiem czemu zachciało im się porównywać Alexa (Justin Chambers) do doktora Rossa Już bliżej Clooneyowi do Patricka Dempseya (gra dr Shepherda).
Co do tego artykułu, wklejonego przez Galadrielę, nie rozumiem czemu zachciało im się porównywać Alexa (Justin Chambers) do doktora Rossa Już bliżej Clooneyowi do Patricka Dempseya (gra dr Shepherda).
Weronika Evans wrote:Oglądałam dziś serial i przyznam że spoko ale nic nadzwyczajnego .Nasza Kasiunia wypadła dziś blado (i na twarzy i jako rola) no ale to tylko pierwszy odcinek .śmieszne było jak musiała robić badanie odbytu hehe no i jak bała się obudzić swoją przełożoną .
To było bardzo zabawne. Żeczywiście Kath jakoś blado wyszła i pierwsze ważenie było.... Dziwne Ale masz rację Weroniko, w końcu to pierwszy odcinek. Poczekamy zobaczymy co będzie dalej. W końcu każda rola jest inna
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Kolejny epik a Kathy dalej nieopalona
Kolejna mała rólka ale tym razem wg. mnie całkiem fana. Pokazała, że ma duże i złote serduszko
No i oczywiście scena z pijanym do zszywania
Btw ma ktoś ten magazyn z różowym "wdziankiem"?
Ostatnim razem nie wspomniałem o mocnym punkcie tego serialu czyli muzyce. Dziś też fajniusia była
Czekam na następny tydzień
Kolejna mała rólka ale tym razem wg. mnie całkiem fana. Pokazała, że ma duże i złote serduszko
No i oczywiście scena z pijanym do zszywania
Btw ma ktoś ten magazyn z różowym "wdziankiem"?
Ostatnim razem nie wspomniałem o mocnym punkcie tego serialu czyli muzyce. Dziś też fajniusia była
Czekam na następny tydzień