Ulubiony aktor
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Ja tam się przyglądałem jego wisiorkowi z rybką...
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
- Kwiat_W
- Bezwzględny dręczyciel Maxa
Elu i Maddie wasze nadzieje na moj glos sa zludne... Juz dawno zaglosowalem na Colina. Lecz gdyby glosy oddawalo sie na dwie osoby to ta druga bylby wlasnie Jehson. Nie przepadam za Maxem ale Jahsona uwielbiam. (tylko bez zlych skojazen!) Swietnie zagral swoja role. On ma taki fajny zagubiony wyraz twarzy, taki "obcy", wrecz idealny do tej roli.
Janeta przyznam ci sie skrycie, ze ja tez jestem wielka fanką motoru Michaela szczególnie gdy mknie na nim z zawrotną prędkoscią...moglabym sie przejechać
Ale Jason to Jason i on jest najlepszy...Kwiatek ma rację co do jego wyrazu twarzy, = jego cichy, aksamitny głos, + te jego niesamowite oczy w ktorych odzwierciedla sie kazdy odcien mysli- uwielbiam scenę w "Samuelu" gdy przychodzi wieczorem uzdrowic chlopca, jego oczy sa pełne nadziei i ciepła, a potem gdy zaczyna rozumiec ze zawiódł, cos w nich powoli gaśnie, jakby ktos wyłączył jego wewnetrzne światło....Piękne. Przypomniał mi się fragment z jakiegos artkulu o Roswell z Sf.com, w ktorym autorka ujeła to pięknie "Max jak zwykle robi te wszystkie "hurt puppy dogs's things"(po polsku to nie brzmi tak fajnie) i sprobujcie znalesc aktora który robi to równie dobrze jak Jason Behr" super.
Ale Jason to Jason i on jest najlepszy...Kwiatek ma rację co do jego wyrazu twarzy, = jego cichy, aksamitny głos, + te jego niesamowite oczy w ktorych odzwierciedla sie kazdy odcien mysli- uwielbiam scenę w "Samuelu" gdy przychodzi wieczorem uzdrowic chlopca, jego oczy sa pełne nadziei i ciepła, a potem gdy zaczyna rozumiec ze zawiódł, cos w nich powoli gaśnie, jakby ktos wyłączył jego wewnetrzne światło....Piękne. Przypomniał mi się fragment z jakiegos artkulu o Roswell z Sf.com, w ktorym autorka ujeła to pięknie "Max jak zwykle robi te wszystkie "hurt puppy dogs's things"(po polsku to nie brzmi tak fajnie) i sprobujcie znalesc aktora który robi to równie dobrze jak Jason Behr" super.
"I know who you are. I can see you. You're swearing now that someday you'll destroy me. Far better women than you have sworn to do the same. Go look for them now." (Atia)
""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)
""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)
- ciekawska_osoba
- Fan
Dzięki Elu hehehe jak ty mnie dobrze znasz;) No nic nie poradzę na to, ze podobają mi się osoby ze złożonym charakterem, u których trzeba głęboko sięgnąc by zobaczyć kim naprawdę są.
Lizziett masz rację - Bren i jego motor to niesamowite połączenie. I muszę tez przyznać rację wam Dreamerkom, że Jason jest idealny do swojej roli. Nie znam chyba drugiego takiego aktora, który mógłby zagrać postać Maxa.
Lizziett masz rację - Bren i jego motor to niesamowite połączenie. I muszę tez przyznać rację wam Dreamerkom, że Jason jest idealny do swojej roli. Nie znam chyba drugiego takiego aktora, który mógłby zagrać postać Maxa.
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
i jeszcze mnie podstepem biora...
czy ja cie do czeggos namawiam...
Last edited by nephit on Sat Aug 30, 2003 5:13 pm, edited 1 time in total.
Collect some stars to shine for you.