Katherine Heigl
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Ja bardzo przepraszam, że się wtrące.. ale czy nasza Kath mocno nie schudła? Czy tylko róż tak wyszczupla?
Ogólnie, moim zdaniem nie jest źle..
Ogólnie, moim zdaniem nie jest źle..
"Żal jest potrzebny, żałując swoich pomyłek, uczymy się na błędach. Ale na Boga, nie pozwól, by rządził twoim życiem. Zwłaszcza, że nigdy nie będziesz pewna, że zobaczysz następny wschód słońca."
Hotaru "Freak Nation"
Hotaru "Freak Nation"
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Skoro tamte były takie staare to czas na świeżutkie
Wasza Kasia ostatnio sie pokazuje bardzo często stąd będzie ich sporo.
OK zaczynamy
------------------------------------------------------------------------------------------------------
....The Gersh Agency Celebrates New York Upfronts with Gotham Magazine....
....................................................17 maja 2005....................................................
------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
..........................ABC Television Network Upfront Presentation.........................
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------
..........................................Przed hotenem w NY..........................................
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Miłego oglądania
Jak znajdę więcej to wkleję
Wasza Kasia ostatnio sie pokazuje bardzo często stąd będzie ich sporo.
OK zaczynamy
....The Gersh Agency Celebrates New York Upfronts with Gotham Magazine....
....................................................17 maja 2005....................................................
..........................ABC Television Network Upfront Presentation.........................
..........................................Przed hotenem w NY..........................................
Miłego oglądania
Jak znajdę więcej to wkleję
Misiek jest bogiem czytasz w moich myslach... miałam właśnie tu wejść i poprosić o wrzucenie tych zdjęć... nie chce byc wybredna ale masz może jeszcze takie 2 zdjęcia z T.R. Knight'em, który gra George'a w GA?
Mówiłam ci że jesteś WIELKI?*
Żeby jeszcze na temat powiem tak Kate wygląda olśniewająco, ale ... no właśnie są 3 ale...
1)albo za długo się opalała na klifornijskich plażach albo za długo w solarium
2)one ma rozszerzone pory na twarzy
3)ellen pompeo wyszła tragicznie... ona ma chyba anoreksję...
*to nie jest podlizywanie się, poprostu wyrażam swoją opinię...
Mówiłam ci że jesteś WIELKI?*
Żeby jeszcze na temat powiem tak Kate wygląda olśniewająco, ale ... no właśnie są 3 ale...
1)albo za długo się opalała na klifornijskich plażach albo za długo w solarium
2)one ma rozszerzone pory na twarzy
3)ellen pompeo wyszła tragicznie... ona ma chyba anoreksję...
*to nie jest podlizywanie się, poprostu wyrażam swoją opinię...
- Weronika Evans
- Starszy nowicjusz
Ooo jak dobrze że Kathy znów ma blondzik na głowie-kocham ten kolor u niej!!Na tych zdjęciach wyszła bardzo ładnie ale faktyczie albo ma za dużo podkładu albo nie wiem co..no i te piegi .Ale ogólnie bardzooo ładna kobieta!Dzięki za tak świeże zdjecia-szukałam czegoś takiego.
"I felt like Jason Behr and I had such a unique chemistry.
He just walked in and we started reading together, it was just there." - Shiri
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Freju nie przesadzaj nie jestem bogiem tylko mam kobiecą intuicję
Niestety nie znalazłem żadnych zdjęć z T.R. Knight'em
Oj Gosiek, Gosiek...
Wklejam już chyba ostatnie zdjęcia z szeroko rozumianego Upfront week
------------------------------
..........A.L.S Gala...........
------------------------------------------------------
....................NY Upfront Week...................
To tyle na dziś...
Papa
Niestety nie znalazłem żadnych zdjęć z T.R. Knight'em
Oj Gosiek, Gosiek...
Wklejam już chyba ostatnie zdjęcia z szeroko rozumianego Upfront week
..........A.L.S Gala...........
....................NY Upfront Week...................
To tyle na dziś...
Papa
- Weronika Evans
- Starszy nowicjusz
Śliczną ma figure i piękne ubrania!!Zazdroszcze jej ich .Szczególnie te białe spodnie-śliczne!!Ogólnie ładnie wyszła na fotkach ale widać że zmieniła się od czasów Roswell .
Ma świetny gust!
Ma świetny gust!
"I felt like Jason Behr and I had such a unique chemistry.
Oooo ale dużo ostatnio tych fotek Kate, jak nie było to nie było, a jak sa to ile... fajnie ubrana, ale nie mówcie że te okulary są super mi się kompletnie nie podobają. Mam ostatnio jaką awersję to takich rzeczy... nie wiem to chyba tak abstrakcjonizm i informel na mnie wpływa... Kompozycja "Czerwony kwadrat na białym tle".... WRRRRR
- Weronika Evans
- Starszy nowicjusz
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Znalazłem jeszcze troszkę z Project A.L.S.
-----------------------------------------------------------------------------------------
.............................................Project A.L.S.............................................
-----------------------------------------------------------------------------------------
.............................................Project A.L.S.............................................
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Najnowszy iwencik
----------------------------------------------------------------------------------
...........................Children's Rights Celebration............................
....................Home of Raquel and Ber Oberfeld, L.A....................
..............................Saturday, June 11, 2005...............................
----------------------------------------------------------------------------------
...........................Children's Rights Celebration............................
..............................Saturday, June 11, 2005...............................
Jak tak patrzę na te ostatnie zdjęcia KH to odnoszę wrażenie że albo powinna zmienić sobie wizażystkę, albo przestać ubierać się po ciemku.
Na tych zdjęciach z Ellen Pompeo ( która faktycznie musi mieć anoreksję, ale to teraz trendy) wygląda jakby wybierała się na bal muppetów
Zawsze ma czegoś ZA dużo, a na tych fotkach wyłazi to w całej okazałości. Zresztą wystarczy porównać sobie zdjęcia jej i Shiri, która może klasyczną pięknością i nie jest ale zawsze wygląda olśniewająco a przede wszystkim- z klasą.
No i nie da się ukryć...pannie Katharine bottox nie posłużył
Na tych zdjęciach z Ellen Pompeo ( która faktycznie musi mieć anoreksję, ale to teraz trendy) wygląda jakby wybierała się na bal muppetów
Zawsze ma czegoś ZA dużo, a na tych fotkach wyłazi to w całej okazałości. Zresztą wystarczy porównać sobie zdjęcia jej i Shiri, która może klasyczną pięknością i nie jest ale zawsze wygląda olśniewająco a przede wszystkim- z klasą.
No i nie da się ukryć...pannie Katharine bottox nie posłużył
Last edited by Lizziett on Mon Jun 13, 2005 10:05 am, edited 1 time in total.
jaki bottox?
Tę kamizelkę z cekinami, to chyba bardzo lubi, bo ma ją także na 1 serii zdjęć na tej stronie (u góry tam )
No i niestety, dzięki tym fotkom potwierdziły się moje najgorsze przypuszczenia... Kath ma jednak krzywe nogi
Ale nie do końca zgodzę się, że źle się ubiera. Fakt, ma momenty, kiedy wygląda jak żywa reklama Arkadiusa, ale generalnie mnie się podoba- te zdjęcia w białym kostiumie, czy w tym biało-niebieskim zestawieniu świadczą o tym, że jednak myśli, przeglądając szafę .
Tę kamizelkę z cekinami, to chyba bardzo lubi, bo ma ją także na 1 serii zdjęć na tej stronie (u góry tam )
No i niestety, dzięki tym fotkom potwierdziły się moje najgorsze przypuszczenia... Kath ma jednak krzywe nogi
Ale nie do końca zgodzę się, że źle się ubiera. Fakt, ma momenty, kiedy wygląda jak żywa reklama Arkadiusa, ale generalnie mnie się podoba- te zdjęcia w białym kostiumie, czy w tym biało-niebieskim zestawieniu świadczą o tym, że jednak myśli, przeglądając szafę .
- misiopuchatek
- Zainteresowany
I następny pokaz.
Strasznie jej dużo ostatnio
------------------------------------------------------------
....The National Coalition on Donation event....
.......................13 czerwca 2005.......................
Dodane:
I jeszcze troszkę:)
Strasznie jej dużo ostatnio
....The National Coalition on Donation event....
.......................13 czerwca 2005.......................
Dodane:
I jeszcze troszkę:)
Last edited by misiopuchatek on Wed Jun 15, 2005 9:01 pm, edited 2 times in total.