Komnata Hotaru
Moderator: Xander
Komnata Hotaru
Jesteś sępikiem? Od dzisiaj jest dla nas specjalne miejsce w sieci. Nie ważne, czy cierpisz na alecoholizm, polarkomanię, a jedyną uznawaną przez ciebie parą są Alec i Liz... Pogłębiaj swoją manię - zajrzyj do Komnaty Hotaru!
Last edited by Hotaru on Fri Mar 12, 2010 11:10 pm, edited 1 time in total.
Taak... też bym się cieszyła, że Komnata wróciła, jeżeli mogłabym tam cokolwiek rozczytać To wina mojego komputera, czy może to już ma tak zostać, że na Forum nie działają polskie znaki, a wszystko napisane jest po... yy... innym języku (francuski czy co to)?
Tyle uwag, kończę narzekać
Tyle uwag, kończę narzekać
"Wszyscy leżymy w rynsztoku,
ale niektórzy z nas patrzą w gwiazdy."
ale niektórzy z nas patrzą w gwiazdy."
Doczekasz sie jak wrzuce baze danych uzytkownikow... na razie tylko czesc tematow zostala skopiowana, ale pociesze was, ze 'przyprawiane historie' i polarkowy swiat sa juz niemal zrobione... za to cala reszta zajmie mi wieki
Zasadniczo od momentu wrzucenia bazy danych uzytkownikow bedziecie mogli rozrabiac, piszac nowe tematy (i w wiekszosci znow starajac sie dostac do dzialu z przyprawami ) i dopisujac do starych, ale wlasnie wrzucenie starych tematow nastrecza tyle klopotow, musze je recznie kopiowac i edytowac z z pliku sql, wiec od tygodnia jak mam troche czasu siedze nad tym. Ale wymiekam przy tematach, ktore maja po 110 odpowiedzi (dla przykladu: polarkowa tworczosc)...
No nic, poskarże się jeszcze kiedy indziej. Ale moze w weekend zapodam wam nowy adres... Ale juz pare osob go wywąchało
Tak wiec powtarzam po raz tysieczny: NIE REJESTRUJCIE SIE PONOWNIE. Zepsujecie wtedy cala moja prace Po wrzuceniu uzytkownikow od nowa dostaniecie meilem hasla do waszych profilow. I tyle.
A propos 'tyle'... Wiecie, ile czeka na umieszczenie na komnacie?
Zasadniczo od momentu wrzucenia bazy danych uzytkownikow bedziecie mogli rozrabiac, piszac nowe tematy (i w wiekszosci znow starajac sie dostac do dzialu z przyprawami ) i dopisujac do starych, ale wlasnie wrzucenie starych tematow nastrecza tyle klopotow, musze je recznie kopiowac i edytowac z z pliku sql, wiec od tygodnia jak mam troche czasu siedze nad tym. Ale wymiekam przy tematach, ktore maja po 110 odpowiedzi (dla przykladu: polarkowa tworczosc)...
No nic, poskarże się jeszcze kiedy indziej. Ale moze w weekend zapodam wam nowy adres... Ale juz pare osob go wywąchało
Tak wiec powtarzam po raz tysieczny: NIE REJESTRUJCIE SIE PONOWNIE. Zepsujecie wtedy cala moja prace Po wrzuceniu uzytkownikow od nowa dostaniecie meilem hasla do waszych profilow. I tyle.
A propos 'tyle'... Wiecie, ile czeka na umieszczenie na komnacie?
Posłucham rad
Sępik cierpliwie czeka i jakby co to mogę pomuc jeśli zajdzie taka potrzeba
Uff... To mają szczęście. Nie mam siły domyślać się co to za adresAle moze w weekend zapodam wam nowy adres... Ale juz pare osob go wywąchało
Zapewne całe mnóstwo Przynajmniej twoje opowiadania i _liz, która produkuje maszynowo...A propos 'tyle'... Wiecie, ile czeka na umieszczenie na komnacie?
Sępik cierpliwie czeka i jakby co to mogę pomuc jeśli zajdzie taka potrzeba
Akurat nie opowiadania są moja zmorą, co wasze posty ;P Wiecie ile tego jest? 11 tysięcy! A opowiadania skasowałam Umieszcze je potem w formie linków do plików na moim serwerze. Ale to potem. Na razie wrzuciłam 22 posty na Komnacie, będące 'przeróbką' tematów na starym forum Mroźna twórczość przyprawiła mnie o całe zajete popołudnie... Wiecie jak to jest poprawiać seryjnie kody 120 postów zawierajacych grafikę i formatowania tekstu? Opowiadania, chyba że to są nowe ( a i takie się już znajdują na Komnacie ) idą na ostatni rzut.
I nie produkujemy maszynowo opowiadań!
I nie produkujemy maszynowo opowiadań!
Ja to chyba jestem za głupia, albo zbyt leniwa lub przepracowana, bo moja mózgownica nie działa. Poczekam, może Hotaru kiedyś zapoda link do nowej stronkiAthaya wrote:Posłucham rad
Uff... To mają szczęście. Nie mam siły domyślać się co to za adresAle moze w weekend zapodam wam nowy adres... Ale juz pare osob go wywąchało