Katherine Heigl
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Nie byłam jeszcze, ale fajnie się zapowiada. W ŚS (a gdzież by indziej) jakoś ostatnio pisali, że Katherine ma nowego chłopaka i że on jest gorący (wiecie gdzie), no więc czy chodziło o tego przystojnego lekarza, którego umieściłam w pierwszej hmmm 10 najprzystojniejszych facetów? To chyba było wzięte z FHM. Poza tym ich wspólne zdjęcia pochodzą (m.in.) z imprazy ABC, gdzie Kate ma białe spodnie i bluzkę w pomarańczowe kwiatki (wszyscy jarzą?)...
- misiopuchatek
- Zainteresowany
- lizzy_maxia
- Fan
- misiopuchatek
- Zainteresowany
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Kochany misiu mam 2 pytania...
1. Czy do tych zdjęć był artykuł? Jeśli tak to tłum pragnie więcej (tłum fanów GA)
2. Można u ciebie składać zamówienia/prośby o duże zdjęcia z jakichś sesji/artykułów/wydarzeń? Można.... <maślane oczy>x100
Jesteś WIELKI!!!
To jest bez podlizywania, pisze co myślę...
P.S. Gosiek super zdjęcie niech zgadne 4 odcinek GA?
1. Czy do tych zdjęć był artykuł? Jeśli tak to tłum pragnie więcej (tłum fanów GA)
2. Można u ciebie składać zamówienia/prośby o duże zdjęcia z jakichś sesji/artykułów/wydarzeń? Można.... <maślane oczy>x100
Jesteś WIELKI!!!
To jest bez podlizywania, pisze co myślę...
P.S. Gosiek super zdjęcie niech zgadne 4 odcinek GA?
- misiopuchatek
- Zainteresowany
E tam wielki...ledwo 1.74m...
Prosić zawsze i o wszystko można
Niestety artykułu do tego nie posiadam...
Wpadam z njusikiem.
FHM US ogłosiło listę 100 najpiękniejszych kobiet świata.
Pominę kto ostatni a kto pierwszy napisze tylko gdzie była Kathy.
Jest to miejsce tylko (aż...bo Shiri nie ma na tej liście ) 55.
Niestety tym razem skan w kiepskiej jakości...
A teraz słucham komentarzy...dla Was 55 to wysoko czy nisko ?
Prosić zawsze i o wszystko można
Niestety artykułu do tego nie posiadam...
Wpadam z njusikiem.
FHM US ogłosiło listę 100 najpiękniejszych kobiet świata.
Pominę kto ostatni a kto pierwszy napisze tylko gdzie była Kathy.
Jest to miejsce tylko (aż...bo Shiri nie ma na tej liście ) 55.
Niestety tym razem skan w kiepskiej jakości...
A teraz słucham komentarzy...dla Was 55 to wysoko czy nisko ?
kto był pierwszy? wtedy można ocenić... a może zacznijmy od tego gdzie jest ta lista?
P.S. Pierwsze życzonko...masz może zdjęcia samego Patrick'a Dempsey z magazynu Razor? Jeśli tak do wyślesz mailem? Adres chyba znasz...
P.S. 1.74 co? ja bym gdziała tyle mieć... co prawda mam te swoje 1.65m ale każdy cm się liczy
P.S. Pierwsze życzonko...masz może zdjęcia samego Patrick'a Dempsey z magazynu Razor? Jeśli tak do wyślesz mailem? Adres chyba znasz...
P.S. 1.74 co? ja bym gdziała tyle mieć... co prawda mam te swoje 1.65m ale każdy cm się liczy
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Proszę pierwszą 25'tke: (od pierwszego do 25 miejsca)
Freju no i jest problem bo do zdjęć facetów to nie mam dostępu...Kobiety w tej kwestii coś sie nie popisująAngelina Jolie, Jennifer Garner, Paris Hilton, Charlize Theron, Halle Berry, Alyssa Milano, Teri Hatcher, Pamela Anderson, Scarlett Johansson, Lindsay Lohan, Keira Knightley, Salma Hayek, Cameron Diaz, Leeann Tweeden, Mariah Carey, Jessica Simpson, Beyonce Knowles, Carmen Electra, Maria Sharapova, Jennifer Love Hewitt, Jessica Biel, Jessica Alba, Brooke Burke, Jenna Jameson, Heidi Klum.
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Jeśli Paris Hilton jest na 3 miejscu, to już widzę co to za lista . Z drugiejstrony jest wiele pań, które rzeczywiście mogą nie tylko równać sie naszą Kath, ale nawet ją pobić. Tym niemniej ja bym ją przynajmniej do pierwszej 30-tki dał. Cóż, należy siecieszyć, że taka wcale nie aż tak bardzo popularna aktorka w ogóle się załapała, i to w okolicach połowy listy.
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
- lizzy_maxia
- Fan
Matko, jak patrzę na tę 25 to uznaję, że 55 miejsce dla Kath to malutko coś... Jak można było na tak wysokich miejscach umieścić niektóre z tych pań? Tym bardziej, że jakoś do naturalnego wdzięku to im daleko
Ale cóż, coś mi się wydaje, że to lista z jakiegoś męskiego magazynu, a że facetom często szare komórki odmawiają współpracy, to rozumiem tę Pamelę, Paris czy Scarlett
Ale i tak brawo dla Kath. Nie wiem co prawda dlaczego znalazła się po Jessice Alba (tam też dotarła mania x-overów?), ale jestem z niej dumna. Taka lista to mimo wzystko nie byle co. Tym bardziej, że tak jak powiedział Graalion, nie jest jakąś szczególnie popularną aktorką.
Ale cóż, coś mi się wydaje, że to lista z jakiegoś męskiego magazynu, a że facetom często szare komórki odmawiają współpracy, to rozumiem tę Pamelę, Paris czy Scarlett
Ale i tak brawo dla Kath. Nie wiem co prawda dlaczego znalazła się po Jessice Alba (tam też dotarła mania x-overów?), ale jestem z niej dumna. Taka lista to mimo wzystko nie byle co. Tym bardziej, że tak jak powiedział Graalion, nie jest jakąś szczególnie popularną aktorką.
- misiopuchatek
- Zainteresowany