Max Evans//\\Jason Behr #3
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Muszę się wyżalić. Zostałam dramatycznie zbesztana za histeryczny atak na ŚS. Czuję się jak maniakalna gimnazjalistka, która używa tylko siły i to w sposób chamski...Do tego jeszcze nie umiem czytać i mam problem z równowagą psychiczną. Rany, nigdy nie patrzyłąm na siebie w ten sposób. Zawsze wydawało mi się, ze jestem w miarę normalna, a tu nagle... I jak ja mam się teraz dobrze bawić w Sylwestra?? Jason, stawanie w Twojej obronie wiele mnie kosztuje....
Rzeczywiście caroleen ja o Tobie w kategorii "maniakalnej gimnaazjalistki " nie myślałam ... aż żałuje że na czas waszej wymiany zdań z cloe w komentach wysiad mi net bo wtrąciła bym swoje 3 grosze ... Ciekawe czy ta osbowośc jeszcze sie odezwie ?? .... a tak szczerze to ona strasznie mnie rozbawiła odwracając wszystkie posty "kota ogonem"
Cytat z najnowszego "SFX" i recenzji "The Grudge".
"She (SMG) is also lumbered with Roswell's Jason Behr who is terribly unable to act terriefied".
Czarno, oj czarno widzę to "bycie gwiazdą"
"She (SMG) is also lumbered with Roswell's Jason Behr who is terribly unable to act terriefied".
Czarno, oj czarno widzę to "bycie gwiazdą"
"I know who you are. I can see you. You're swearing now that someday you'll destroy me. Far better women than you have sworn to do the same. Go look for them now." (Atia)
""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)
"Terrified" znaczy "przerażony" a nie "przerażający" . "SFX" to nie pismak tylko jedno z bardziej prestiżowych bryt. czasopism o fantasy, sf i horrorach, a chodzi im o to że Jason nie potrafi wykrzesać z siebie czegoś tak elementarnego jak uczucie strachu
"I know who you are. I can see you. You're swearing now that someday you'll destroy me. Far better women than you have sworn to do the same. Go look for them now." (Atia)
No tak, ta moja ignorancja i ślepa wiara w możliwości Jasona. Cholera, muszę obejrzeć Grudge żeby wyrobić sobie zdanie na temat na temat umiejętności wyrażania przez niego strachu. Co prawda ściągnęłam jakąś kopię ale była sama w sobie przerażająca - jakość, niezgrany dźwięk i w dodatku w wersji francuskiej.
Sure freja
Elu, a skąd masz ten program? Z tego, co się orientuję to jest on płatny
I byłabym zapomniała. Ściągnęłam niewielki fragment TG. Obraz czysty, jak perełka i w dodatku trafiłam na 1:16 min. z Jasonem. Nic tylko Jason na ekranie. Cieszyłam się, jak dziceko Jupi! Ekhem... No już dosyć Podziękowania należą się Misiowi
Elu, a skąd masz ten program? Z tego, co się orientuję to jest on płatny
I byłabym zapomniała. Ściągnęłam niewielki fragment TG. Obraz czysty, jak perełka i w dodatku trafiłam na 1:16 min. z Jasonem. Nic tylko Jason na ekranie. Cieszyłam się, jak dziceko Jupi! Ekhem... No już dosyć Podziękowania należą się Misiowi
No tak, kilka dni bawienia się w górach i proszę ominęła mnie dyskusja na temat ŚS (caroleen, wyszłaś już z "gimnazjalnego" szoku? ), urodzinki Jasona i jeszcze to, że Jason nie potrafi zagrać przerażonego chłopaka?! Ciekawe...
To muszę poczekać do 21 stycznia, a potem ocenię
Chociaż jest takie prawdopodobieństwo, że mój obiektywizm w tej materii będzie troszku uśpiony...
freja, to jak zagłosować?
I najważniejsze POMYŚLNOŚCI W NOWYM ROKU!!
To muszę poczekać do 21 stycznia, a potem ocenię
Chociaż jest takie prawdopodobieństwo, że mój obiektywizm w tej materii będzie troszku uśpiony...
freja, to jak zagłosować?
I najważniejsze POMYŚLNOŚCI W NOWYM ROKU!!
"Żal jest potrzebny, żałując swoich pomyłek, uczymy się na błędach. Ale na Boga, nie pozwól, by rządził twoim życiem. Zwłaszcza, że nigdy nie będziesz pewna, że zobaczysz następny wschód słońca."
Hotaru "Freak Nation"
Hotaru "Freak Nation"
A ja donoszę... zaopatrzyłam się w WiK z czysto egoistycznych pobudek (nie tylko chodziło o Jasona). Cała gazetka jest szalenie interesująca, ale o Grundge wcale się nie rozpisują. Tu jakaś wzmianka, tu krótki opis, dowiedziałam się, że 15.01 jest maraton filmowy - Efekt Motyla, nasza Klątwa oraz Monster. Poszłabym ze względu na te dwa pierwsze, trzeci mi się nie podoba, ale impreza zaczyna się o 23 i wątpię w pozwolenie. Szałów żadnych nie ma, interesujących nas zdjęć również... Skanować i umieszczać?
15 stycze to jaki dzień tygodnia a nóż się wyborę z koleżanką... i z jej tatą, tylko jest problem dziś obejrzałam Efekt motyla swoją drogą zaj****ty film i najlepsze w nim to, że ma więcej niż jedno zakończenie! koleżanka ma 2 plotka zza oceanu głosi że 8... ale no nic może się uda namówić tylko jaki to dzień tygodnia bo nie mam kalendarza, jeśli to jest weekend to byłoby fajnie, czy jest jakieś ograniczenie wiekowe?
http://tere-art.com/creative/challenges ... lenge.html
żeby zagłosowac włazisz tu wybierasz jeśli chcesz jeden z moich (ewentualnie 2) i resztę w sumie tego pięć no i tam przesyłasz...
z góry dzięki wszystkim!
http://tere-art.com/creative/challenges ... lenge.html
żeby zagłosowac włazisz tu wybierasz jeśli chcesz jeden z moich (ewentualnie 2) i resztę w sumie tego pięć no i tam przesyłasz...
z góry dzięki wszystkim!
Olka pytałas o program LimeWire. Dopiero dzisiaj odpisuję, bo najpierw musiałam sie dowiedzieć skąd ja go mam.
Sa dwie wersje tego programu, płatna i darmowa. Podaję adres do tej drugiej.
http://www.limewire.com/english/content/download.shtml
Teraz Ty powiedz skąd ściągnęłaś kryształowo piękne Grudge
Freja podaj numery na które głosować, Twój podpis na artach jest tak malutki że trudno dojrzeć. Głosowałam tylko na nr 32
Czy wy też macie problemy z wejściem na F4F do pokoiku Jasona ?
Sa dwie wersje tego programu, płatna i darmowa. Podaję adres do tej drugiej.
http://www.limewire.com/english/content/download.shtml
Teraz Ty powiedz skąd ściągnęłaś kryształowo piękne Grudge
Freja podaj numery na które głosować, Twój podpis na artach jest tak malutki że trudno dojrzeć. Głosowałam tylko na nr 32
Czy wy też macie problemy z wejściem na F4F do pokoiku Jasona ?
No cóż, jakoś nie mam złudzeń co do bicia rekordów oglądalności przez ten film.freja wrote: matko jeszcze 18 dni i TG w kinach!!!!!!! ciekawe jak mu się powiedzie w Polsce...
Sama przecież pójdę tylko by zobaczyć na dużym ekranie pana B.
"Żal jest potrzebny, żałując swoich pomyłek, uczymy się na błędach. Ale na Boga, nie pozwól, by rządził twoim życiem. Zwłaszcza, że nigdy nie będziesz pewna, że zobaczysz następny wschód słońca."
Hotaru "Freak Nation"
Hotaru "Freak Nation"