1. nie moze byc zadnych watpliwosci ze sa to dwa rozne zdjecia... popatrzcie np. na wlosy... jak chciali byscie ulozyc je w dokladnie ten sam sposob?
2. dla mnie oczywistym tez jest, ze to angelina jest prawdziwa... shiri jest totalnie rozmazana, ma za duze rece i ogolnie nie pasuje
ps. fotka shiri jest brzydka...
Look At This
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Nie jest brzydka, jest tylko źle oświetlona
A że rozmazana, to... mnie się zdaje, że ktoś ją nawet bardziej przerabiał. W lewym górnym roku jest błysk, na Angelinie go nie ma Poza tym z tego co powiedziałeś w 1, nephit, wynika że to są dwa różne zdjęcia Ale masz racje - nawet fryzura jest identyczna, przedziałek w tym samym miejscu...
A że rozmazana, to... mnie się zdaje, że ktoś ją nawet bardziej przerabiał. W lewym górnym roku jest błysk, na Angelinie go nie ma Poza tym z tego co powiedziałeś w 1, nephit, wynika że to są dwa różne zdjęcia Ale masz racje - nawet fryzura jest identyczna, przedziałek w tym samym miejscu...
"Wszyscy leżymy w rynsztoku,
ale niektórzy z nas patrzą w gwiazdy."
ale niektórzy z nas patrzą w gwiazdy."
Angelina jest oryginala, Shiri to podróbka
Z jakiegoś zdjęcia Shiri wycięto twarz (bez włosów) i wstawiono zamiast twarzy Angeliny. Włosy mają podobne ułożenie, bo są jedynie przerobioną czupryną Angeliny, tak by była bardziej "shirowata" (ale to zabrzmiało ). No i dowód ostateczny: fakt, że "zdjęcie" Shiri jest mleczne Powszechnie stosowana metoda zacierania różnic w składanych fotkach. Niech zgadnę: rozmywanie gaussowskie albo usuwanie plamek
Z jakiegoś zdjęcia Shiri wycięto twarz (bez włosów) i wstawiono zamiast twarzy Angeliny. Włosy mają podobne ułożenie, bo są jedynie przerobioną czupryną Angeliny, tak by była bardziej "shirowata" (ale to zabrzmiało ). No i dowód ostateczny: fakt, że "zdjęcie" Shiri jest mleczne Powszechnie stosowana metoda zacierania różnic w składanych fotkach. Niech zgadnę: rozmywanie gaussowskie albo usuwanie plamek
A poza tym jeszcze jedno :na zdjęciu Angeliny,dokładnie na jej twarzy (a jeszcze dokładniej na jej policzku) jest CIEŃ włosów.A na zdjęciu z głową Shiri tego cienia nie ma.Tak więc zdjęcie z Angeliną jest prawdziwe.Ktos poprostu robiąc tą podróbkę zapomniał a może nie umial(no chyba że się tego nie da zrobić) zrobić cienia włosów na twarzy Shiri.Koniec