Serce znajdzie drogę
Moderators: Olka, Hotaru, Hotori, Hypatia
Taak... Onarek nadaje się na tą panią, która przekonuje trzymających zakładników zbiegów do poddania się Albo do powstrzymywania samobójców Dar przekonywania i dobre serce
Swoją drogą, to o mnie samej kiedyś mówiono, że mam dar przekonywania Ciekawe czy mi jeszcze coś z tego zostało
Ah, i Onarku, przejżałam Cię Bieżesz _liz na litośc Powtarzasz 'muszę wygrać' i czekasz aż _liz powie 'no dobra'
A w takim nawale prac Onarka to ja się poddaję Nie mam szans Za dużo tego
Swoją drogą, to o mnie samej kiedyś mówiono, że mam dar przekonywania Ciekawe czy mi jeszcze coś z tego zostało
Ah, i Onarku, przejżałam Cię Bieżesz _liz na litośc Powtarzasz 'muszę wygrać' i czekasz aż _liz powie 'no dobra'
A w takim nawale prac Onarka to ja się poddaję Nie mam szans Za dużo tego
"Wszyscy leżymy w rynsztoku,
ale niektórzy z nas patrzą w gwiazdy."
Czemu muszę wygrać? To proste... Nie umiem przegrywać i lubię być perfekcjonalistką we wszystkim co robię Więc innego wyjścia nie widzę jak zajęcie pierwszego miejsca
No tak więc oto i mój kolejny arcik:
A wy parszywce róbcie jeszcze jakieś banerki ja nie chcę wygrać tak łatwo Muszę mieć jakąś konkurencję no... Więc do dzieła
No tak więc oto i mój kolejny arcik:
A wy parszywce róbcie jeszcze jakieś banerki ja nie chcę wygrać tak łatwo Muszę mieć jakąś konkurencję no... Więc do dzieła
He he he. To już było zagranie nieczyste Co to ma być, ta kropla wody? I kto tu śmie mówić, że ja się podlizuję
A skoro Onarek tak bardzo chce wygrać, a ja mam dobre serce (i skoro wiem, że i tak wygra Chyba że do konkursu dołączy Olka, H. czy nasza "kropelkowa" finalistka Lizzy_maxia ) to może ja się z konkursu wycofam i już nic tworzyć nie będę? (Dalej twierdzę, że Onarek poprostu wie jak _liz podejść Jestem wredna)
A skoro Onarek tak bardzo chce wygrać, a ja mam dobre serce (i skoro wiem, że i tak wygra Chyba że do konkursu dołączy Olka, H. czy nasza "kropelkowa" finalistka Lizzy_maxia ) to może ja się z konkursu wycofam i już nic tworzyć nie będę? (Dalej twierdzę, że Onarek poprostu wie jak _liz podejść Jestem wredna)
Teraz
http://img.photobucket.com/albums/v253/_ness_/SZD3.jpg
Postanowiłam się nie poddawać Ale nie dlatego że mi każesz - dlatego ża JA tak chciałam Jakoś mnie ta Twoja chęć wygranej mobilizuje do rywalizacji
http://img.photobucket.com/albums/v253/_ness_/SZD3.jpg
Postanowiłam się nie poddawać Ale nie dlatego że mi każesz - dlatego ża JA tak chciałam Jakoś mnie ta Twoja chęć wygranej mobilizuje do rywalizacji
He he, marzenia Właśnie że będę robić, Tobie na złość Onarze A tak poważnie, to wciągnęłam się w to. Poza tym, im więcej ja będę robić prac, to zapewne tym więcej będziesz robić Ty A ja lubię pooglądać czyjeś arty
Bardzo się cieszę, że Ci się podoba
Bardzo się cieszę, że Ci się podoba
No widze, że rodzi sięostra rywalizacja onarek-nowa Obu wam idzie dobrze, twórzcie jak najwięcej.Ale każdy ma szanse, np. przed chwilką powalił mnie śliczny arcik, który zrobiła Renya...
nowa ładne te banerki, a na tym ostatnim dostrzegłam (o ile się nie mylę) słowa mojej ukochanej piosenki "Iris". Wiem, że to przypadek, ale uwielbiam tę piosenkę!
Onarek spokojnie, twoje dzieła też mi się podobają...
nowa ładne te banerki, a na tym ostatnim dostrzegłam (o ile się nie mylę) słowa mojej ukochanej piosenki "Iris". Wiem, że to przypadek, ale uwielbiam tę piosenkę!
Onarek spokojnie, twoje dzieła też mi się podobają...
Taak, Renya powinna tu do nas dołączyć. Jej "próbny" bannerek też mi się spodobał
Nie mylisz się, "Iris" Goo Goo Dolls Też uwielbiam tą piosenkę. Ale muszę się z góry uczciwie przyznać (tylko bez bicia! ), że wiedziałam, że ją lubisz Kiedyś gdzieś o tym wspomniałaś. Zapamiętałam, bo też ją lubię. Nie, żebym się znowu "podlizywała" czy cuś Przecież słowa pasują, nieprawdaż?
Nie mylisz się, "Iris" Goo Goo Dolls Też uwielbiam tą piosenkę. Ale muszę się z góry uczciwie przyznać (tylko bez bicia! ), że wiedziałam, że ją lubisz Kiedyś gdzieś o tym wspomniałaś. Zapamiętałam, bo też ją lubię. Nie, żebym się znowu "podlizywała" czy cuś Przecież słowa pasują, nieprawdaż?
Ale Wam te arty śliczne wychodzą Ja też coś zrobiłam tak na szybko i może niedopracowane jeszcze, ale lepsze to niż nic
http://img.photobucket.com/albums/v238/Elip_/A_L.jpg
Hyhyyy
http://img.photobucket.com/albums/v238/Elip_/A_L.jpg
Hyhyyy