Czy wy wszyscy jesteście idiotami :> ?
Moderator: piter
nephit... jestem pewien, ze nie przeraza Cie rowniez zwykla kastracja... czego niby mialaby Cie pozbawic..?
Marto.. nie wiem co chcialas powiedziec mi przez ten fragment.. bo, ze jestem piekny i wspanialy jak Narcyz to ja wiem.. ale przeciez nie mozna o mnie powiedziec, zebym byl zapatrzony w siebie - w koncu naczelna moja cecha jest skromnosc..
z tym duchem to sie waham.. a czy jako duch bedziesz nosila jakies zbedne czesci garderoby, ktore tylko by Ci utrudnialy poruszanie sie w eterycznych niebiosach..? (zbedne czesci garderoby = jakiekolwiek czesci garderoby )
oczywiscie, ze nie ma zadnej drugiej - jest tylko jedna
Marto.. nie wiem co chcialas powiedziec mi przez ten fragment.. bo, ze jestem piekny i wspanialy jak Narcyz to ja wiem.. ale przeciez nie mozna o mnie powiedziec, zebym byl zapatrzony w siebie - w koncu naczelna moja cecha jest skromnosc..
z tym duchem to sie waham.. a czy jako duch bedziesz nosila jakies zbedne czesci garderoby, ktore tylko by Ci utrudnialy poruszanie sie w eterycznych niebiosach..? (zbedne czesci garderoby = jakiekolwiek czesci garderoby )
oczywiscie, ze nie ma zadnej drugiej - jest tylko jedna
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
Ten fragment sam się jakoś zmniejszył I nie wiem dlaczego bo poprzedzony był jeszcze wstępem o Narcyzie No, ale chodziło mi o to, abyś na siebie uważał z tą swoją oceną przecież się o Ciebie martwię Uważaj na lustra Tyle Ci powiem
To chyba zalezy od tego kiedy będzie mój kaput Jeśli w nocy to.... A jeśli podeczas dnia to będę cała ubrana Jednak nadal nalegam, abyś tego nie próbował... Co to za przyjemność być duchem... Co to za przyjemność 'widzieć' ducha w jakiejkolwiek odsłonie Osoba zyjąca jest bardzij przydanapiter wrote:a czy jako duch bedziesz nosila jakies zbedne czesci garderoby
Nie podoba mi się ta odpowiedź Można ja odczytywać dwojako Chodziło mi raczje o coś bardziej konkretnego No, ale jeszcze Cie wyszkolę nie martw się Juz niedługo będziesz chodził jak zegareczek Mój własny zegareczekpiter wrote:oczywiscie, ze nie ma zadnej drugiej - jest tylko jedna
lustra... ok.. postaram sie nie wchodzic im w droge... (az takie sa niebezpieczne..?:shock:) (tylko jak teraz nakarmie swoje uzaleznienie..?:roll:)
wiesz.. przyjemnosc z ogladania ducha jest podobna do przyjemnosci plynacej z ogladania filmow erotycznych.. (nie zebym ja takie swinstwa ogladal - pracuje ciezko, zeby zostac swietym )
zegareczek.. i zaloze sie, ze nawet 'tik-tak' zmienisz mi na 'tak-tak' (kobeity kiepsko znosza odmowe )
wiesz.. przyjemnosc z ogladania ducha jest podobna do przyjemnosci plynacej z ogladania filmow erotycznych.. (nie zebym ja takie swinstwa ogladal - pracuje ciezko, zeby zostac swietym )
zegareczek.. i zaloze sie, ze nawet 'tik-tak' zmienisz mi na 'tak-tak' (kobeity kiepsko znosza odmowe )
Dokładnie tak Wyobraź sobie, że u mnie w domku wszystkie lustra popękały jak tylko zaczęłam się w nich przeglądać i nie wiem dlaczego?piter wrote:az takie sa niebezpieczne..?
Echem przeczytaj jeszcze raz fragment o jeziorku i Narcyzie a znajdziesz tam odpowiedź Jeśli jestes bystry znajdziesz a jesli nie... Echem no, ale czekam może Ci się uda to proste tyle powiempiter wrote:(tylko jak teraz nakarmie swoje uzaleznienie..? )
Jeśli ich nie oglądasz to skąd wiesz? I nie wykręcej mi się tu hasełkami, że to gdzieś czytałeśpiter wrote:wiesz.. przyjemnosc z ogladania ducha jest podobna do przyjemnosci plynacej z ogladania filmow erotycznych.. (nie zebym ja takie swinstwa ogladal - pracuje ciezko, zeby zostac swietym )
Ty i święty? Yyyyy..... Chyba przydadzą się jakies egzorcyzmy
A co do zegareczka nie widzę sprzeciwów I wcale nie przerobię Cię na 'tak-tak' ja lubię facetów którzy potrafią narzucić mi własne zdanie
a wczesniej sie w nich nie przegladalas..? jak to robilas..? czolgalas sie, zeby tylko sie nie obejrzec..? czyzbysmy wracali do tematyki kompleksow..?
juz wiem mam sie przegladac w wodzie genialne
a wlasnie, ze czytalem! w niedzielnej gazetce z mojego kosciola bylo to jedno z 'niebezpieczenstw czyhajacych na mlode duszyczki w swiecie szatana'
egzorcyzmy przechodze zapobiegawczo codziennie o 7-mej rano
hm... lubisz sluchac facetow... hm.. dobry material na zone
juz wiem mam sie przegladac w wodzie genialne
a wlasnie, ze czytalem! w niedzielnej gazetce z mojego kosciola bylo to jedno z 'niebezpieczenstw czyhajacych na mlode duszyczki w swiecie szatana'
egzorcyzmy przechodze zapobiegawczo codziennie o 7-mej rano
hm... lubisz sluchac facetow... hm.. dobry material na zone
Kompleksy komplekasmi... Ja ich nie mam po prostu jestem dość krytyczna w stosunku do własnej osoby
I nie zrozumiałeś Piter nie załamuj mnie To nie chodziło o wodę Przecież przez takie coś Narcyz się utopił Jezuuu... Chyba jednak Ci to wytłumaczę bo widzę, że sam sobie nie poradzisz Chodziło mi o przeglądanie się w oczach innej osoby Ciebie takie coś usatysfakcjonuje a kobiety lubią gdy faceci patrzą im w oczy Zrozumiano?
Więc czytasz kościelne gazetki? Nie podejrzewałabym kogoś takiego jak Ty o czytanie ich... No, ale co kto lubi Ale coś Ci powiem Tam nie zawsze piszą prawdę Szok nie?
Ufff no to mi ulżyło z tymi egzorcyzmami Przynajmniej nie napadasz na blond dziewice od początku dnia
I nie zrozumiałeś Piter nie załamuj mnie To nie chodziło o wodę Przecież przez takie coś Narcyz się utopił Jezuuu... Chyba jednak Ci to wytłumaczę bo widzę, że sam sobie nie poradzisz Chodziło mi o przeglądanie się w oczach innej osoby Ciebie takie coś usatysfakcjonuje a kobiety lubią gdy faceci patrzą im w oczy Zrozumiano?
Więc czytasz kościelne gazetki? Nie podejrzewałabym kogoś takiego jak Ty o czytanie ich... No, ale co kto lubi Ale coś Ci powiem Tam nie zawsze piszą prawdę Szok nie?
Ufff no to mi ulżyło z tymi egzorcyzmami Przynajmniej nie napadasz na blond dziewice od początku dnia
Jakaś propozycja? I to nie jest tak, że lubię słuchać facetów... Po prostu mam cholernie silną osobowość i rzadko kto potrafi narzucić mi swoje zdanie... A jak się już taki ktoś trafi to bardzo to doceniampiter wrote:hm... lubisz sluchac facetow... hm.. dobry material na zone
no tak.. na przegladanie sie w oczach dziewczyny rzeczywiscie nie wpadlem... przeciez moze miec soczewki kontaktowe... to by znieksztalcilo moj urok...
nie tylko czytam.. wydaje jedna (w mojej zawsze jest prawda (tylko w/g mojej wlasnej definicji...))
hehehe.. sugerujesz, ze zostaly jeszcze jakies blond dziewice..? (jezeli tak, to najwyrazniej jakas przeoczylem..)
ale nie robie tego w dzien.. za kogo mnie masz.. kultura wymaga, zeby napdac noca...
ergo, dobry material na zone (tylko musi Cie znalez jakis facet, ktory bedzie Ci potrafil narzucic swoje zdanie w kwestii przyniesienia mu jeszcze jednego piwa, i podania pilota, bo sie wlasnie mecz zaczyna )
nie tylko czytam.. wydaje jedna (w mojej zawsze jest prawda (tylko w/g mojej wlasnej definicji...))
hehehe.. sugerujesz, ze zostaly jeszcze jakies blond dziewice..? (jezeli tak, to najwyrazniej jakas przeoczylem..)
ale nie robie tego w dzien.. za kogo mnie masz.. kultura wymaga, zeby napdac noca...
ergo, dobry material na zone (tylko musi Cie znalez jakis facet, ktory bedzie Ci potrafil narzucic swoje zdanie w kwestii przyniesienia mu jeszcze jednego piwa, i podania pilota, bo sie wlasnie mecz zaczyna )
No tak o soczewkach znów ja nie pomyślałam I jak tu takiego zadowolić? I tak źle i tak niedobrze...
Piter no brawo! Wydawanie gazetki parafialnej to naprawdę ekscytujące zajęcia... Czujesz się spełniony?
Biedny blondi zawsze narażone w pierwszej kolejności Dzięki bogu jestem brunetką... Brunetki rulez
No tak więc wybacz, że posądziłam Cię o takie świństwo jak napadanie za dnia... Mogłabym się domyślić, że jako człowiek kulturalny napadasz po zachodzie słońca
Pfff piwku i pilotowi mówimy nie! Bez przesady za kogo Ty mnie masz? Jak już coś to ja sobie męża wychowam tak, aby to przysłowiowe piwko trafiało do moich rączek
Piter no brawo! Wydawanie gazetki parafialnej to naprawdę ekscytujące zajęcia... Czujesz się spełniony?
Biedny blondi zawsze narażone w pierwszej kolejności Dzięki bogu jestem brunetką... Brunetki rulez
No tak więc wybacz, że posądziłam Cię o takie świństwo jak napadanie za dnia... Mogłabym się domyślić, że jako człowiek kulturalny napadasz po zachodzie słońca
Pfff piwku i pilotowi mówimy nie! Bez przesady za kogo Ty mnie masz? Jak już coś to ja sobie męża wychowam tak, aby to przysłowiowe piwko trafiało do moich rączek
mysle, ze jest pare sposobow na zadowolenie mnie trzeba tylko poszukac
oczywiscie, ze sie spelniam w tej pracy - duzo satysfakcji daja zyski...
jesli to Cie pocieszy, to tez uwazam, ze brunetki rulez (dlatego wlasnie napadam na blondynki )
nie tylko napadam po zachodzie slonca - jako dzentelman zostawiam wizytowke na wypadek, gdyby ofiara chciala zlozyc skarge.. (jeszcze nie bylo zazalen )
ja tak sobie mysle, ze ten maz to nie bedzie glupi.. przyniesie Ci to piwko, wiedzac, ze spijesz sie po 10 minutach... a jak powszechnie wiadomo, alkohol zwieksza sklonnosc do kooperacji... i juz po kwadransie to Ty bedziesz latac z kolejnymi piwami dla swojego faceta
oczywiscie, ze sie spelniam w tej pracy - duzo satysfakcji daja zyski...
jesli to Cie pocieszy, to tez uwazam, ze brunetki rulez (dlatego wlasnie napadam na blondynki )
nie tylko napadam po zachodzie slonca - jako dzentelman zostawiam wizytowke na wypadek, gdyby ofiara chciala zlozyc skarge.. (jeszcze nie bylo zazalen )
ja tak sobie mysle, ze ten maz to nie bedzie glupi.. przyniesie Ci to piwko, wiedzac, ze spijesz sie po 10 minutach... a jak powszechnie wiadomo, alkohol zwieksza sklonnosc do kooperacji... i juz po kwadransie to Ty bedziesz latac z kolejnymi piwami dla swojego faceta
W szukaniu nie jestem zbyt dobra Wiem dam Ci cukierka(bo przecież je lubisz ) i kazy będzie szczęśliwy Ja -ponieważ zrobię dobry uczynek, Ty -bo dostaniesz cucu
Zyski z gazetki parafialnej? Hmmm no tak wsadzasz swoje łąpska do portfeli starszych ludzi... Nieładnie... Powinieneś sie wstydzić. Wiesz, że oni wierzą we wszystko co się w takich d******** gazetkach pisze...
Ba! No pewnie, że mnie pocieszy bo to jest najprawdziwsza prawda Blondi są bleee Oczywiśnie nie wszystkie Bywają wyjątki
Nie było zażaleń? A kogo Ty napadasz blond desperatki po 40? Nie to żebym wątpiła w Twoje umiejętności(chociaż ), ale żeby tak bez chociaż jedniutkiej skargi? Chyba, że naprawdę jesteś tak dobry za jakiego się uważasz
Nie spije się po 10min... Raczej po jednym piwku Ale i tak wtedy nie będę aż taka głupia, aby nosić je mężowi a co! Po alkoholu zwiękasz się też popęd seksualny
Zyski z gazetki parafialnej? Hmmm no tak wsadzasz swoje łąpska do portfeli starszych ludzi... Nieładnie... Powinieneś sie wstydzić. Wiesz, że oni wierzą we wszystko co się w takich d******** gazetkach pisze...
Ba! No pewnie, że mnie pocieszy bo to jest najprawdziwsza prawda Blondi są bleee Oczywiśnie nie wszystkie Bywają wyjątki
Nie było zażaleń? A kogo Ty napadasz blond desperatki po 40? Nie to żebym wątpiła w Twoje umiejętności(chociaż ), ale żeby tak bez chociaż jedniutkiej skargi? Chyba, że naprawdę jesteś tak dobry za jakiego się uważasz
Nie spije się po 10min... Raczej po jednym piwku Ale i tak wtedy nie będę aż taka głupia, aby nosić je mężowi a co! Po alkoholu zwiękasz się też popęd seksualny
TAK JEST KU*** ZABIC SKUR*****!! ZABIC WSZYSTKICH MYSLACYCH INACZEJ!! I ZAKOPAC ICH ZWLOKI NA NIEPOSWIECONEJ ZIEMI!! I ZWALCIC ICH MATKI! I SIOSTRY! I PSY!! A POZNIEJ JE TEZ ZAKOPAC!! W WISLE! TO ZNACZY MATKI!! I SIOSTRY!! A PSY ZGWALCIC JESZCZE RAZ! NIECH MAJA, GLUPIE SUKI!!
uff.. sie zasapalem... facet za gleboko wbil igle jak mi tatuowal swastyke na krtani i teraz mam problemy z oddychaniem..
czy juz mowilem o gwalceniu bydla i trzody chlewnej..? a owiec?
uff.. sie zasapalem... facet za gleboko wbil igle jak mi tatuowal swastyke na krtani i teraz mam problemy z oddychaniem..
czy juz mowilem o gwalceniu bydla i trzody chlewnej..? a owiec?