a zaloz...nephit wrote:nie watpieelfchick wrote:jasne nephit... mnie tez sie podoba![]()
moze zaloze jakis fan-club
Geneza nicków
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
Co mnie obchodzą inni ważne, że ty nic nie masz do tegopiter wrote:znam takich, ktorzy by powiedzieli, ze nazwanie sie po bogu slonca jest nieco pretensjonalne(oczywiscie ja tak nie sadze)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Je :Jedzenie:](./images/smilies/je.gif)
A na serio to ja się tak nie nazwałem - taki miałem mail, który stworzyłem na rzecz mojej strony o Inkach a, że jednej osobie mój poprzedni nick sie niezbyt podobał (chyba był za długi;) to mi zmieniła na krótszy, który miałem w mailu i nie powiem, że mi sie on nie podoba. A tak poza tym mój pierwsyz nick z tego forum to MacLeod (o którym zapomniałem a po fakcie sobie przypomniałem - czasami jeszcze coś nim napisze - tak z sentymentu..).
To miło, że jednak ktośGraalion wrote:A, tak, znam, znam
![Głaszcze :glaszcze:](./images/smilies/glaszcze.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
hm.. opcja pierwsza jest taka, ze wstukiwalas losowe ciagi znakow az Ci sie znudzilo i padlo akurat na onarka ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
numer dwa to, ze planowalas sie tu zarejestrowac, ale nigdy nie odezwac, wiec nick nie mial znaczenia...![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
po trzecie primo nie wiem
muzyka gra za glosno i nie moge sie skupic a za bardzo mi sie podoba, zeby przyciszyc ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
numer dwa to, ze planowalas sie tu zarejestrowac, ale nigdy nie odezwac, wiec nick nie mial znaczenia...
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
po trzecie primo nie wiem
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.