Max Evans//\\Jason Behr #3

Aktorzy, scenarzyści, reżyserowie... Forum o wszystkich, bez których serial by nie istniał.

Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros

Locked
onar-ek
Pleciuga

Post by onar-ek » Sun Nov 21, 2004 6:27 pm

LIZunia wrote:hehe,strzelam ,że to oczko Jasona ;D
Ludzie dobijacie mnie :? W twórczości nowa, elpi też stawiali, że to oko JB, ale nie! To moje oko :cry: Moje a nie JB chociaż cjhyba powinno cieszyć mnie takie porównanie...

LIZunia

Post by LIZunia » Sun Nov 21, 2004 6:47 pm

:lol: No widzisz,onar-ek jaka Ty podobna do Jasona? Ciesz się kobieto,tysiace fanek by chcialo mieć choć jedną część ciała podobną do takiej jak ma Jason...Czy się mylę? A ty masz jego oko!!! :haha: Zaszczyt cię wielki spotkał...Wybacz moją pomyłkę.. :uklon:

LIZunia

Post by LIZunia » Sun Nov 21, 2004 6:58 pm

co do tego filmiku...no nie wiem moze ja jestem od was ciemniejsza? no nic spróbuję go jeszzce raz odtwoorzyć ( ale najpierw przeczytam instrukcję obsługi tego kopniętego Windows Media Playera :nauka: )
a tak wracając do tematu ( baaaardzo przyjemnego) Jasona..chcialam wkleić tu, na forum 2 zdjęcia jasona ale ponieważ jestem żółtodziób z obsługi komputera (trzeba było kiedyś więcej siedzieć przed kompem a nie przed telewizorem.Błąd !) ,to zamieszcze tylko linki( choć nie mam też pewności czy i one zadziałają).Są to stare zdjęcia i pewnie już tu były ale strasznie mnie korciło aby je tu dać.Chciałam całemu światu ( no dobra,ludziom którzy wchodzą na te forum) pokazać jak bardzo mi się te zdjęcia podobają i osoba która na nich jest.A więc:
http://www.celebrities.pl/jason_behr/jason3.jpg
http://www.celebrities.pl/jason_behr/jason18.jpg
Wybaczycie mi,prawda?Nie mogłam się powstrzymać...

enka
Gość

Post by enka » Mon Nov 22, 2004 2:01 am

:D U mnie filmik z 3-min The Grudge działa :D . Ale mam też o innych.
Na forum Media Blvd jest temat Jason in Past News articles and Clips na 4 stronie jest Jason w programie Tony'ego Danzy
http://beatbox.letlovewin.net/videos/ot ... hr-tds.zip ,i można też ściągnąć teldysk" I got you babe", piosenkę śpiewa wiele gwiazdek, ale najważniejsze że Maksio też.To dość stary klip,czasy wczesnego Roswell(Jason w czarnej kurtce z jakąś blondynką i przy mikrofonie,zdjęcie z tego już było na forum) chyba ale chyba warto zobaczyć.Link do strony forum to http://www.mediablvd.com/forums/viewtop ... c37b98e7df a do strony z klipem http://s13.yousendit.com/d.aspx?id=4474 ... D8206AA6B7
:cheesy: :D

Ela
Fan...atyk

Post by Ela » Mon Nov 22, 2004 9:20 am

Bardzo Ci dziękuję enka, szczególnie za wywiad z Tonym Danzy. Widziałam zdjęcia ale nie mogłam nigdzie znaleźć teledysku. Jeszcze raz duża buźka :cmok: :D
Image

Nan
Hybryda

Post by Nan » Mon Nov 22, 2004 12:29 pm

Drogie panie - nie mogłam się powstrzymać :wink: Dzieło Lolity Behrbuns, w stylu, jak twierdzi, pop-art.
Image

PS: A że czasami nie wychodzi - nie wiem, czy wszyscy zobaczą - TU.
Image

caroleen
Zainteresowany

Post by caroleen » Mon Nov 22, 2004 12:56 pm

Pop-art? Hm... może zostanę wielbicielką tego stylu sztuki? ;)
Jaki on ma dziwny, złowieszczy błysk w oku. Aż ciarki przechodzą. Jakby przez oczy prześwitywał mu demon...Przystojny, ale zimny.
Image

ADkA
Fan

Post by ADkA » Mon Nov 22, 2004 2:19 pm

Nan, nie powstrzymuj się! :wink: Chcemy więcej! :wink:

Tak, byłam też na Bridgett i też nici z zapowiedzi TG :evil: W Katowicach, w Heliosie nie puszczają! :evil: A specjalnie przyszłam na reklamy i siedziałam te głupie pół godziny ze wzrokiem wlepionym w ekran... Żal mi tylko moich koleżanek, też musiały siedzieć. 8)
Niektórzy to mają szczęście. :wink:
"Żal jest potrzebny, żałując swoich pomyłek, uczymy się na błędach. Ale na Boga, nie pozwól, by rządził twoim życiem. Zwłaszcza, że nigdy nie będziesz pewna, że zobaczysz następny wschód słońca."
Hotaru "Freak Nation"

Nan
Hybryda

Post by Nan » Mon Nov 22, 2004 2:31 pm

Pop-art jak pop-art, puszek zupy pomidorowej to on nie przypomina, ja się tylko boję, że Lolita w końcu posunie się do abstracji i przyklei mu oko na brodzie :wink:
Ktoś w komentarzach do obrazka też stwierdził, że Jason ma fascynujące oczy i czy też może Lolita przypadkiem nie zrobiła mu czegoś z oczami, tzn. czy nie podkolorowała... I nie wiem, czy nie było tam czegoś o hipnotyzowaniu, czytałam dwie wypowiedzi o oczach dwóch różnyc aktorów, wypowiedzi były bardzo podobne i pomieszało mi się... choć coś z hipnozą to w tym jest :wink:

Bo zaraz ja również wybiorę się do kina... no, może nie zaraz a w piątek :wink: zastanawiające, iść do kina po to, żeby obejrzeć reklamy :roll: Trzeba się jeszcze zdecydować na co i gdzie :wink: A Aleksandra nie reklamowali przypadkiem...? :roll: Jego premiera jest prędzej niż The Grundge...
Image

ADkA
Fan

Post by ADkA » Mon Nov 22, 2004 3:32 pm

Nie, Nan, ani TG ani Aleksandra :? :wink:
Czas stracony, tym bardziej, że większość reklam były to produkty a nie zapowiedzi filmów :evil: O jakimś złym Mikołaju było i o księżniczce... :roll:
To może robimy akcję, w którch kinach lecą zapowiedzi TG i Aleksandra? :wink: To może się przydać... :wink:
"Żal jest potrzebny, żałując swoich pomyłek, uczymy się na błędach. Ale na Boga, nie pozwól, by rządził twoim życiem. Zwłaszcza, że nigdy nie będziesz pewna, że zobaczysz następny wschód słońca."
Hotaru "Freak Nation"

Milla
Zainteresowany

Post by Milla » Mon Nov 22, 2004 6:05 pm

W Łodzi był Aleksander, tylko the Grudge nie było. :evil: :evil: Wepchnęłi w te rekamy chyba z siedem filmów, włączając w to jakąś depilną kreskówkę, ale akurat tej, którą chciałam zobaczyć nie było. :(
"Największy ze wszystkich błędów to dojście do przekonania, że nie popełnia się żadnego." - Thomas Carlyle

Ela
Fan...atyk

Post by Ela » Mon Nov 22, 2004 9:25 pm

Nanuś, piękny arcik :uklon:
Dzisiaj w wiadomościach (Rozrywka) na onecie można przeczytać na temat Grudge:
Barierę stu milionów przekroczył w ten weekend horror "The Grudge". Film zarobił już 104,4 milionów dolarów więc trudno się dziwić, że przygotowania do realizacji sequela już trwają.
O samym filmie można poczytać TU http://film.onet.pl/10479,film.html, a w komentarzach jest nawet wpis naszej freji, która rekomenduje Jasona Behra. :D

Image
Image

freja
Fan

Post by freja » Tue Nov 23, 2004 1:14 pm

No a jakże bym mogła tego nie zrobić, trzeba ludziom rozgłaszać swoje uwielbienie szczególnie, że jego przedmiotem jest Jason...
ej mam prośbę w Pomoc napisałam posta. Mam problemy z kompem, ktos mógłby mi pomóc? Nawet nowego arta z Jasnem wkleić nie mogę, nic nie mogę, a teraz jestem w szkole. Pomóżcie mi! Please!
Image

Ela
Fan...atyk

Post by Ela » Tue Nov 23, 2004 3:10 pm

Freja zgłoś się na PM do {o} ze swoimi problemami z kompem. Napisz mu dokładnie na czym polegają kłopoty. On jest najlepszy w te "klocki" :D
Image

freja
Fan

Post by freja » Tue Nov 23, 2004 5:19 pm

już sie odezwał w topicu hahaha i ciekawe co dalej... szukam jakichś super extra zdjęć Jasona jak np. te ostatnie z Elle i zrobić jakiegoś super hiper extra arta... najgorsze, że nie mogę przez to uploadowac żadnych plików, a chciałam na takim jednym forum pochwalić się tym, no cóż trzeba czekać, tylko żeby nie format, nie format, nie format...
Image

onar-ek
Pleciuga

Post by onar-ek » Tue Nov 23, 2004 5:46 pm

Cudny ten pop-art :cheesy: A te oczka :cheesy: Coś mi się zdaje, że pewna pani poseł (z grzecznośći nie wymienię nazwiska 8) ) powiadziałąby, że nasz JB ma qrwiki w oczach 8) :twisted:

freja
Fan

Post by freja » Tue Nov 23, 2004 6:04 pm

wiadomo bez nazwiska, ale ktoś mi wytłumaczy co tooooo znaczy? bo kobieta wymyśliła se słowo i nie mam pojęcia co to znaczy, mi by się kojarzyło że ktos delikatnie mowiąc jest zdenerowwany, ale że Jason ma to coś w oczach? i o ile się nie mylę na tym arcie kolor jest wymanewrowany przez program...
Image

onar-ek
Pleciuga

Post by onar-ek » Tue Nov 23, 2004 7:33 pm

To był taki żarcik 8) Oczywiście JB ma o wieeele ładniejsze oczy niż pani B. :cheesy:

Ela
Fan...atyk

Post by Ela » Wed Nov 24, 2004 1:37 am

Zdjęcie Jasona z listopadowego magazynu "Hollywood Life" . Wybaczcie, że w lustrzanym odbiciu ale gazeta odwrotnie go wkleiła :wink: . Jest tam także króciutki artykuł o jego pobycie w Japonii.

Image

Image
Last edited by Ela on Wed Nov 24, 2004 9:16 am, edited 4 times in total.
Image

Milla
Zainteresowany

Post by Milla » Wed Nov 24, 2004 1:45 am

Moje biedne serce. On naprawdę stanowi poważne zagrożenie dla mojego zdrowia. 8) Jak to możliwe, że z każddym kolejnym zdjęciem wygląda lepiej? :roll: Te jego oczy wyglądają jakby były za mgłą. Zacytuję jedną z dziewczyn z RF "Gdyby wygląd mógł zabijać, Jason już dawno spowodowałby moją śmierć!" :P
"Największy ze wszystkich błędów to dojście do przekonania, że nie popełnia się żadnego." - Thomas Carlyle

Locked