![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Teraz juz spełnia nowe wymogi
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderator: {o}
NIE!!! Proszę nie! Bez zdjęć i fan-artów to już nie będzie to samo.inti wrote:Ja bym ograniczył forum do samego tekstu - mi by swystarczyło, byleby sie szybko wczytywalo. Avatarki ewentualnie mogły by zostać .
Przyszła mi na myśl ankieta i demokratyczny wybór ale to by nie przeszło - bo jednak za dużo tu fanów tych pierdułek w podpisie. Dlatego {o} posłuchaj raz racionalnie (czasem) myślącą część forumowiczów i zrób tak jak pisze Graalion. A pomysł Piteraz nieograniczonością jest nie dokońca przemyślany bo musza być jakies ograniczenia. Niech sie zdaży taka sytuacja, że wejdzie jakis koles i zasyfi swój podpis jakimś gigantycznymn (w sensie ilości) tekstem co będzie sie 3 dni wczytywać...Graalion wrote:Nie podpisy, tylko grafikę w podpisach. Tyle że sam {o} ma grafikę w podpisie, więc czy się zdecyduje na coś takiego?
![]()
Najwazniejsze że jest ograniczenie rozmiaru podpisu - to już jest dobry początek.
chyba wyraźnie mówi o tym co miałem na myśli (chyba, że nie rozumiem pojęcia limit znaków.. to z góry sory). Dalsze częśc owsze uściśla ale odebrałem je jako inne twoje opcje.ja jestem za skasowaniem limitu znakow.
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests