a zaloz...nephit wrote:nie watpieelfchick wrote:jasne nephit... mnie tez sie podoba
moze zaloze jakis fan-club
Geneza nicków
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
Co mnie obchodzą inni ważne, że ty nic nie masz do tego (ta druga czyli trzecia emotka to dla urozmaicenia...)piter wrote:znam takich, ktorzy by powiedzieli, ze nazwanie sie po bogu slonca jest nieco pretensjonalne (oczywiscie ja tak nie sadze)
A na serio to ja się tak nie nazwałem - taki miałem mail, który stworzyłem na rzecz mojej strony o Inkach a, że jednej osobie mój poprzedni nick sie niezbyt podobał (chyba był za długi;) to mi zmieniła na krótszy, który miałem w mailu i nie powiem, że mi sie on nie podoba. A tak poza tym mój pierwsyz nick z tego forum to MacLeod (o którym zapomniałem a po fakcie sobie przypomniałem - czasami jeszcze coś nim napisze - tak z sentymentu..).
To miło, że jednak ktośGraalion wrote:A, tak, znam, znam
hm.. opcja pierwsza jest taka, ze wstukiwalas losowe ciagi znakow az Ci sie znudzilo i padlo akurat na onarka
numer dwa to, ze planowalas sie tu zarejestrowac, ale nigdy nie odezwac, wiec nick nie mial znaczenia...
po trzecie primo nie wiem muzyka gra za glosno i nie moge sie skupic a za bardzo mi sie podoba, zeby przyciszyc
numer dwa to, ze planowalas sie tu zarejestrowac, ale nigdy nie odezwac, wiec nick nie mial znaczenia...
po trzecie primo nie wiem muzyka gra za glosno i nie moge sie skupic a za bardzo mi sie podoba, zeby przyciszyc
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.